Herkese Merhaba;
Yeni bölümde ki konuğumuz bir SUV ve bir hayli hızlı :) Umarım beğenirsiniz.
Lütfen videoyu YouTube üzerinde beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın.
Sevgilerimle...
http://www.youtube.com/watch?v=bUNfAgypRw0
Printable View
Herkese Merhaba;
Yeni bölümde ki konuğumuz bir SUV ve bir hayli hızlı :) Umarım beğenirsiniz.
Lütfen videoyu YouTube üzerinde beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın.
Sevgilerimle...
http://www.youtube.com/watch?v=bUNfAgypRw0
Ülke güzel ülke aslında ama vatandaşı olmayınca :)
Maşallah Makina extreme , nazar değmesin.
o nasıl bir eksoz yaa çok geçerli video her zamanki gibi gayet güzel
Goruntu kalitesi kotumu yoksa banami oyle geldi? Arac mukemmel diyecek birsey yok :)
tam nerede kaldı video derken ağzıma s.çtın ya. muhteşem bir araba, çok iyi çekimler.
hay a.m.k bu nedir yaaaaa bu nedir
Ellerine sağlık. Diğerleri gibi çok başarılı olmuş.
Bu sefer hatasız olmuş paranin gozune diye sovuldu:)
Araca diyecek yok zaten, çok fena birşey, etiketi de baya baya iyiymiş. :)
piyasaya çıkmadan önce, Dj DoğuşÇabakçor sayfasında paylaşmış - ilk o falan aldı sanmıştım ses cidden iyiymiş..
extra hiç bir şeye gerek yok sanırım araçta :)
https://www.instagram.com/p/9To-KQzC...=doguscabakcor
bumudur budur cok guzel arac kesınlıkle
Bugracım makina kelimesini çok kullanıyorsun, bi müddet sonra çok sıkıcı oluyor.. Piyasa dili kullanman güzel geliyor belki insanlara ama; aşırısı çok kulak tırmalıyor.
Harbi kükrüyor alet o nedir öyle :D buğra bu aracın dış cekimlerini yani sen diğer aracla cektiğin görüntülerde mi sony ile cekildi stabilizer kullandın ekstra onu merak ettim
44. Sn typer ı bi benmi gördüm :)
Ne diyelim allah sahibine bağışlasın :)
Bugra abi iyisin keyiflisin ama aren abilerle citayi baya yukseltmistin yani arac sahibi de 1-2 bisey katmayinca muhabbet olmayinca video tek tarafli kaliyor biraz bence muhabbetle daha keyifli oluyor , harici olarak araca diyecek yok zaten mukemmel
Vay bubanun kemüüne dedirtti be. Masallah
tebrikler buğra, gece eve geldim baktım yoktu kadın gözüyleyi izledim tekrar döndüm baktım gelmiş video, izleyip öyle yattım düşün :)
bu arada ring de en hızlı suv hala panamera turbo, bu alet gelmiş geçmiş en hızlı range :)
Yalnız değilsiniz :)
SVR candır :)
teşekkür ederim :)
abi YouTube ile alakalı bir problem olabilir. bir kaç kişiden daha duydum. HD mi izliyorsun?
:)
çok para ya.
Doğuş zaten makina hastası, sever. i8 aldı diye biliyorum.
o SVR bu arada ilk SVR değil. Borusan getirdi, Ankara'ya satıldı.
teşekkür ederim :)
abi katılıyorum, bu sefer biraz fazla boku çıkmış. mesela istesem silebilirdim kurgu sırasında ama atlamışım. baya yorgunum şu sıralar, geceleride çalıştığım için unuttuğum oluyor ya da dikkat edemediğim şeyler.
alet efso ya. her şey Sony ile çekildi, evet. bir tek o ilk sahnede var, hani makinadan zoom out yaptığım sonra genele döndüğüm. onuda mecburiyetten yaptım, istediğim gibi olmamıştı. geri kalanıda yok.
amin :)
@Bugra
Hd izledim evet ama goruntu bay kotuydu bende. Dedigin gibi youtube da yada anlik bir sorun olabilir. Arac 10 no diyecek sey bulamadim :D
Aren ile uzun zamandır görüşüyorum, makara muhabbetim daha farklı. Azad ile yeni tanışıyorum ama keyifli bir arkadaş. muhabbet önemli evet ama bu videonunda ayrı bir keyfi var bence. teşekkür ederim.
Aslı'da iyidir ya :) pist rekoru Range Rover'da gözüküyor, pist olarak konuşuyoruz di mi? teşekkür ederim bu arada :)
abi anlıktır o büyük ihtimal çünkü çıktıyı kaliteli aldım bir hayli. teşekkür ederim abi :)
official olarak,
7:59.74 Porsche Cayenne Turbo S (958.2)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...eife_lap_times
SVR 8.14 yapmış yine aynı listede var ama sınıfları farklı görüyorlar anlaşılan :)
veya listede bi hata var ve şu doğru, 8.33 ; http://www.bridgetogantry.com/2/inde...suv-lap-record
Bilemedim şimdi ama neyse, Makina fenaaaa yine de :D
Çok güzel video ama doyamıyoruz :)
azerı snırım arkds
azerbayjandan gelmıs sanırım arac eniştemde ınıfınıty aldı 4oo beygır gucunde azerbajjanda araclar uygun zaten turkıye gıbı degıl
Bugra eyv adamsın, ulan söyle *** kadar makineler neler cekiyor ya satalım su dslrı :D
daha önceki videoları nekadar çok beğendiysem bunuda okadar çok beğenmedim Buğra
çok fazla yapay geldi.Hep bizden biri gibi yorumladığını doğal olduğunu savunuyordum ama bu sefer ki sadece reklam amaçlıymış gibi geldi
kusura bakma ben bu sefer beğenmedim
(sadece bu video için konuşuyorum)
ellerine sağlık biraz farklı olmuş bence güzelde olmuş. konsept var the makina olarak ama bu diğerlerinden biraz daha farklı geldi bence bu olumlu bişey. mikrofonun çok tiz ses alması biraz rahatsız etti beni özellikle mekana oturduğunuzda arka plandaki insanların sesleri acaba ayarlanabilir mi ? flame atması olağan üstü bişey araç çok iyi ve 44. saniye diyorum... tekrar ellerine sağlık çok iyi işler bunlar..
Bende Emre abiye katılıyorum. Yaklasik 4-5 gündür videolar kısmına bakıp makina serisinin yeni bölümü geldi mi acaba diye beklerken bu video çok suni geldi bana. Emeğinize sağlık.
Diğer hepsinde olduğu gibi bunu da beğendim özellikle araç mükemmel
3-4 gun once ortakoy besiktas yolunda gazliyordu :D sesi duyunca bu ne diyip kafayi cevirdim range cikti :P
44. sn'deki typeR benim araç olsa gerek :) reklam olmuş
Buğra yine çok güzel olmuş eline sağlık ama bişey sorcam
Neden "The Makina" doğrusu Makine bilerek mi e yi a yaptınız?
Videonun 69. Saniyesini gün içinde bir kaç kez izledim. Çok eğlenceli. Videonun başlangıç sahnesi şimdiye kadarkilerin en iyisiydi. Makinanın yıkanma sahneleri çok sürükleyiciydi. Hatta konuşma olmayan bölümler çok sürükleyici. Yani can sıkmıyor. Konuştuğun bölümler zaten güzel. Makinaya diyecek söz yok. Makina mükemmel. Ancak videonun bir kaç unsuru itici geldi. 1.5 milyon liralık jip direksiyonunda bu kadar genç birini görmek itici unsurlardan biriydi. Yol kenarında doğum günü kutlamak güzel bir şey ama videoyu renklendirmekten ziyade dağıttığını düşünüyorum. Videoların sonunda eve giderken tek başına yorum yaptığın sahneler daha eğlenceliydi. Eleştirilerimi the makina serisini severek takip ettiğim için açık bir şekilde yapıyorum. Genel olarak başarılıydı ve baştan sona bir kaç kez izledim. Youtube üzerinden beğenmeyi unutmadım :)
Eline sağlık buda diğerleri gibi harika bir çekim olmuş. Benimde birkaç beğenmediğim sahne oldu. Yukarı da söylendiği gibi cok sık makina kelimesını kullanmışsın. Ayrıca ard ardına vdeolarına bakıldıgında hepsınde jant boyutu frenler egsoz konusuldu. Mesela bu vdeoda dıgerlerınden farklı aracı yıkama sahnesi, cok güzel bir tat katmış. Arada farklı seyler yapmak kalıte ve ızlenme oranını arttıracaktır mesela ben ılk 3 vdeonu farklı zamanlarda belkı 20 kere ızledım. Yine bir sonraki çekimin de de ek farklı ve birkaç bişiler eklemen güzel olucaktır. Makina cok fena, çekim harika, muhabbetın güzel. Cok begendım eline sağlık.
Buğra bu sefer arabadan çok kendini göstermişsin
:):):)
Bileklerimi kesecektim o nasıl bir şey yaa vallah çıkacam yurt dışına biz boşuna yaşıyoz