ibret olsun :D
https://www.youtube.com/watch?v=xuouka4ztdg
https://www.youtube.com/watch?v=xuouka4ztdg
Printable View
şimdi izledim facede çok efsane :D :D :D
selfie çektirmesi ayrı güldürdü :D
azonce denk geldim, selfie baya komik olmus :)
Harbi efsane video olmuş :D
Efektler müthiş yalnız :)
selfie olayına çok güldüm :D
çok iyi beaaa :D yeaaahhh dedim...
bu eleman çok komik ve sağlam bi tip. otostop günlükleri diye grubu var face'de diğer videoları da çok bomba..
yazık yav acıdım ben yine de adama çok korkmuş
50 lira mı dolandırmış. mağdurum diyor, millette de acıyor para veriyor sanırım. eğer olay bu ise ve dolandırılan para 50 lira için ise çok ayıp etmiş çekimi yapan. sıkıyorsa eşşek gücüyle dolandıranlara yapsın bakalım. gücü gariban yaşlı adama yetti sanırım.
İşte bu adamlar bizim bu iyi niyetimizden faydalanıyorlar be abi. Ben bu kadar üstüne gidemezdim selfie çektirmek felan tamam yerden göğe kadar haklı adam ama ne biliyim ben böyle davranamazdım. Ha biraz daha baskın bi tip olsa işler değişir insanlıktan çıkarım ama bu tarz adamlara ne olursa olsun bi halt edemem.
Selfie kısmı güldürdü :D
İyi yapmış. Gücü yetmese yapamazdı tabi ki ama dolandırıcı sonuçta. Bana denk gelse daha fazlasını yapardım. :D
Polise gitse bişi yapmazlardı tahminimce dolandıran adama, kendi çözümünü yapmış ama bari yüzünü gizleseydi. Söyledigi sözler adamın başını iş çıkartabilir. Selfi çok güzel olmuş birde snap atardım ahahahaha
aahha efsane olmuş ya :D
TCsini filan göstermesi tokat atması pek hoş olmamış.Yani tamam adam suçlu ama hiç sesi çıkmıyor hep abi abi diyor biraz baskın olsa ve videoyu çeken kişi öyle yapsa tamam derim ama bu adamın sesi soluğu da çıkmıyor.
kaldı ki video kurmaca çünkü ilk videoda youtube hesabına baktığımda to be continued yazıyor 2.yi çekeceği belli yani.Bununla ilgili ekşisözlükte bayağı açıklama vardı mantıklı geldi
Fakir edebiyatı yapması, kendini acındırması, dolandırıcılık yaptığı gerçeğini değiştirmez.. Bunun gibi mazlum gibi görününler zaten vicdanlı insanların üzerinden geçiniyor..
Günde 5 insana acındırsa 250TL yevmiye.. Ohh ne ala memleket..
Arkadaşın diğer videolarınıda izleyin. :D
helal beee hele kı street fıghter olayı superr :D
Demek ki Kaba Kuvvette bir şeyleri çözüyormuş.
Forumda ki Bi abinin dediği gibi 'Bir Miktar Dayak İle' namaza bile başlayabilir konuma gelmiş herif :D
beter olsunn :)
Arkadaşlar şu adama acıyosunuz ya ne denebilir ki? İnsan oğlu para kazanınca işlerş büyütmek ister daha fazla kazanmak ister, bi süre sonra adamın orda carptıgı 50 lira yetmiyecek işleri büyütmek istiyecek, sohbet bölümünde acılan konuları biliyoruz noter dolandırıldık vs vs. O tiplerin bi anda çıktığınımı düşünüyorsunuz bugün bu adamı bu videoda görüyor isek 2 yıl sonra noterde çetenin bi üyesi olabilir, bu adam 10 yaşında değil cocuk değil hata yaptı yanlış yönlendirdi diyelim yada tüm organları yerli yerinde bi özrü yok kısaca çalışmak için engeli yok. 50 lira içinmi videonun sahibi bunu yaptı yazılmış, o adam verdiği 50 lira yüzünden insanlığa olan güvenini kaybetmiş
beyler.
bundan 1 ay önce patronumla seyir halinde giderken otostop çekenleri görmemizle patronum anlatmaya başladı.
bi adama rastladım sabiha gökçene gidiyorum.baktım yolda otostop çekıyo aldım arabaya sohbet muhabbet derken parası yokmuş .maraşa gidiyormuş fln dedi.
sonrasında 100 lira vermiş adama .otobüs bileti alırsın diyerekten .
yaklaşık 1 ay sonra yine aynı adamı yolda görmüş fakat bu sefer motorla.
kaskı çıkartmadan hayırdır maraşa mı gidiyosun demiş.
adamda evet mevet diyince .
ulan şerefsiz beni geçen ay dolandırdın diyerekten adamada 2 fiske laf söyleyerek uzaklaşmış.
videonun başında adam maraş dedi bnm aklıma patronumun anlattıkları geldi.
direk linki paylaştım .
izlesin kendini :D
Ben kimseye acıyamıyorum bu gibi adamlar yüzünden gerçekten birinin ihtiyacı olsa biyere gidecek olsa böyle insanlar yüzünden ihtiyac sahipleri mağdur olacak. Bu stok daha bugun stage 2 sinde Cocuğuma ilaç alacam evde karım hasta yatıyor. Ne hikayeler var..
Geçen dükkana bir eleman girdi elinde kuranı kerimler satıyorum 4 bir yardım et allah rızası için diye 2 tl verdim acıdım ama kitap daha çok para eder diye istemedim çıkarken torunlar var oyuncak bekliyolar bir oyuncak be abi dedi yine eyvallah dedim ucuzlarda beğen bir tanede dedim beğenemedi çıkarken 69 tl lik çanta gördü allah rızası için benim torunun çanta yok şunu ver be abi dedi baktım olmıcak ben çalışanım patronum kızar dedim bu sefer bir daha kine o zaman dedi çıktı gitti baktım ilerde de dileniyo böylelerine uyuzum adama kızıp küfredemiyonda elinde kuranlar falan var vicdan azabı çektiriyo insana
ben elinde Kuran ayeti veya arapca yazılı karınca duası bereket duası tarzı pazarlayan adamlara okursan yazanı alıcam diorum daha okuyabılen cıkmadı hemen uzaklaşıolar.
bende aynı numaraya incekte denk geldim. çayyolu-çankaya arası boş alanlarda aldım birini, aynı ayak bindiğinden beri param yok şöyle böyle, ben uyandım mevzuya, buda benim anladığım anladı. panora ışıklarda bir şey demeden indi gitti. bu sığırlar yüzünden insanın kimseye yardım edesi gelmiyor
ne dümenler var ne dümenlerrr ( :
Videoyu çeken arkadaş baştan sonra haklı az bile yapmışş ( : selfi harika olmuş