Aracımı geçen yıl amcadan teyzeden huzurevinden değil forumumuzdan Emre abiden ortak arkadaşımız vasıtası ile aldım.
Normalde bu tip araba almamam gerekirdi çünkü araç alım satımı yapıyoruz hiç 200 hp + bir arabam olmamıştı ve çok heves ettim aldım.
Fazla el değiştirmemiş ve yetkili servis bakımlı olması beni cezbetti.
Canını almamışlar ama bana 7500 tl lik tramer bırakmışlar tampon ve farlar değişmiş kaportada metal aksamda değişen olmamış.
Emre abi sağolsun ta technix coil , ps3 lastik , orjinal ekipman ekran almış , alt salıncakları balataları felan yenilemiş vs vs araba gayet iyiydi bana geçtiğinde zaten başkasında masraf açmaz bana gelince başlar genelde :cool:
Aldıktan sonra bende yetkilide ( o zaman daha Merdan ustayı tanımıyordum ) buji bobin yağ filtre ön takım arka balata felan yeniledim sonra sağ cam krikosu ve upc panosu bozuldu içerideki plastik kısımlarda plasti dip vardı onları söktüm boyattım direksiyonu kapladım cart curt derken paraya sıkıştım sattım çok pişman oldum. Sattığım kişi yakıt almaya geliyordu haftada 1 kez içim gidiyordu 5 ay sonra dedim abi sen bunu geri sat bana olur olmaz derken Sinan abi S3 bulmuş onu alıcam dedi getirdi arabayı hop notere tekrar aldım arabamı. Sağolsun bana satarken yağ bakımını yaptırıp verdi downpipe ( Süreyya usta ) ve yazılım yaptırmıştı onlarda bana kaldı;)
Yazılımdan memnun kalmamış turbo elektrovanası bozulmuş stock a çevirmiş aracı o şekilde aldım yaptırdım vanayı felan Süreyya ustada cut out yaptırdım motor şanzuman tüm kulakları yeniledim ecufast te yazılım yaptırdım dertler bitti derken şimdide arka teker bilyası ve yağmur sensörü bozuldu ıvır zıvır onlarla uğraşıyorum şu an.
Merdan usta ve Candan çok yardımcı oldular onlara da çooook teşekkür ediyorum
Çok uzadı konu neyse mal aşşağıda :)
http://i64.tinypic.com/24llkw1.jpg
http://i68.tinypic.com/8xoosg.jpg
http://i68.tinypic.com/1tr2wk.jpg
http://i66.tinypic.com/r8h4jt.jpg
http://i68.tinypic.com/33p5vz8.jpg
http://i67.tinypic.com/23w906s.jpg