Abiler nedense sabahları işe giderken gereksiz bi agresif sürüyorum arabayı hep. ama normal zamanlarda böyle olmuyor. sizde durum nasıl acaba ?
Printable View
Abiler nedense sabahları işe giderken gereksiz bi agresif sürüyorum arabayı hep. ama normal zamanlarda böyle olmuyor. sizde durum nasıl acaba ?
Bende durum daha beter,
Her sabah trafikte muhakkak birine tutuluyorum bi kavga edesim bi hır çıkarasım geliyor biri adres sorsa dalıcam o derece taaki trafik açılana kadar
sabah ve akşam trafikleri baya bi agresif yapıyor insanı. insanlar hem uyuz uyuz araba sürüyor hemde kimsenin birbirine tahammülü yok. geri kalan saatler ise müzik son ses orta şerit 70 le araba sürmenin keyfine varıyorum :D
sağdan girip kaynak yapanlar ve Özellikle sütü bozuk taksiler sinirimi zıplatıyorlar
Gayet relax sakim mütevaziyim,sinirlerimi aldırdım
Yoğun trafikte kendinizi fazla hırpalamamanız için trt radyo-3 ü dinlemenizi tavsiye ederim...
sabah enerjisiyle makas atanı görünce şeytana uyuyorum, gün içinde sıkıntı yok
Maltepe bostancı arasında giriyorum genelde trafiğe ozamnki ruh halim bağı bahçesi yanmış hayattan umudunu kesmiş dayı gibi oluyorum
Kesiciye girmenin zevki ile mest oluyorum yavas gidersem işe gidiyorum diye bütün enerjim alt üst oluyor :D Geri kalan zamanlardada seytana uyarım genelde döse olum gazı makine gidio :D
Arabayi arkadasa verip yan koltukta uyuyorum genelde. Biryere gidemiyoruz zaten pek.
Sol şeritten geçen lüks araçları gördükçe keyif alıyorum.Özellikle beyaz BMW F10 lar:)
sabahları bende ılk 10 km bılemedın 15 km yardırıyorum sonra aılem aklıma gelınce hemen emnıyet kemerımı takıp efendı mod on oluyorum.
Çakar candır :D
her ne kadar sinirlerime hakim olmaya çalışsam da maalesef bende agresifim.
Akşam önüme kıran bi kamyoncuyla kavga ediyodum . akşam akşam hadi yürü bırak falan filan diyince bıraktım gittim :D atar yapmayan adamada durduk yere sarmak olmaz
En cok ta kamyonculara ve arabasını yürüyo sanan cc ve passatcılara ayar oluyorum .
Nedense sakin sakin gidince başıma bi iş gelir o yüzden soldan biraz hızlı giderim.
Ne zaman aheste kullansam kaza ile burun buruna geliyorum, şaka yapmıyorum, defalarca slow motion kaza yapacak duruma geldim.
Sabah ve akşam trafiklerinde çevik olmak gerekiyor. 1-2 kıvrak hareketle acemiden ya da miskin kullanandan uzaklaşmak daha iyi. Bir anda kendimi fermuar misali kullanırken buluyorum nasıl oluyor ben de anlamıyorum.
Artık trafikteki tüm mallıkları kabullendim mi ne, çok ekstrem bir şey olmadıkça hep sakin ve makulüm :D
Hatta bazen o kadar sakinim ki emekli amca gibi hissediyorum :D:D
Artik kimseyle uğraşicak ne vaktim var ne de ruh halim eşşek hoşaftan anlamaz önüne kırar laf söyler yanına gelir ağız yüz yapar sinirleri aldırdım bende, küfür etseler bile eyvallah der geçerim. Artik Müzik hafif orta seviyelerinde sağ şerit 70-80 arasi ama belli bir süre canım sıkılırsa makas şeklinde, sonra aklıma yaptığım kaza gelir usulca gitmeye devam.
Müziğimi açıp sonuna kadar avazım çıktığı kadar şarkı söylüyorum ahuhahahshs dünya umrumda olmuyo bir tek sıkıştırma olmadıkça kavga ayar olmam ama hergün biri ile kavga ediyorum :D şu watsup şikayet hattı izmite gelse fena rahat edecem
Sabahları özellikle dolmuş şöförlerinin alayını yakasım geliyor. yol boş 5 le gider yol tıkalı arkamda kornanın dibine vurur trafik açılır karşı şeritten gelen aynı hattın şöförüyle yol ortasında durur sohbet eder iki şeritli yolda sağa yanaşmak yerine iki şeridi ortalayıp yolcu indirir bindirir üzerine aynı güzergahı kullanan diğer hat şöförleriyle kapışıp yol ortası kavga etmeleri cabası.
Çok doluyum dolmuşçular konusunda :)
Vallahi ben geçen tesbih aldım, trafikte bekledikçe onu çektim vallahi tüm stresimi aldı tavsiye ederim.
Bende saatlerce köprü trafiğinde kalınca ve pazar sabahları nişanlıma giderken çok sinirleniyorum.
Orta şerit bomboşken sol şeritte 80' le gidenlere ayar oluyorum ve salça oluyorum :)
Ruh halime gore degisiyo ya ama genelde sabah ve aksam.trafiginde cok sinirli oluyorum agresif kullaniyorim :)
Birilerini yalıyorum , arabama çakar taktırıyorum. Trafikte bekleyen mümin kardeşlerime hizmet için emniyetten gidiyorum . Böylece onların haklarını gasp etmiyorum. Durduran Polislere haritadan yer seç diyorum , emniyetten 10 dakika da gidiyorum işe.
Şaka Şaka baya sabah Çekmeköy Etiler arasını 2saatte alıyorum , çakarlı dayıların yüksek çoğunluğuna da hakkımızı yediklerini düşünerek sövüyorum.
Allahtan evle iş arası 3 km trafikte yok yoksa bu ıstanbul trafiğinde her gün kavga ederdim
Sabahları genelde sinirli olmamaya çalışıyorum ancak arabadan mıdır bilinmez sürekli önüme kırıyorlar. Refleks olarak fren yaptıysam bir anda sinirleniyorum sırf bu yüzden arabayı değiştiricem.
arabayla bir yere gitmemeye gayret ediyorum.hatta yandex'den trafik bilgisine bakıp ona göre yola çıkıyorum yoksa sinir hastası oluyorum.
agresifim kompleksliyim. ama perdelerim kalkınca kelebek gibiyim :D
Sabah işe araçla gidiyor isem, Hareketli ve yüksek sesli müzik dinleyip enerji depolarım.
Sabahki stil ise, araç ısınmadan birşey yapmam. Keyifliysem yavaş sürerim. Sağ şeritten.
Akşam; hareketli ve yüksek ses devam ediyorken, makas - sağ şerit, boşluk doldurmaca devam :)
sabah evden yarım saat erken çıkıyorum,akşamlarıda işten yarım saat geç çıkıyorum.
stres %50 azaldı.
ev - iş arası 13 km ortadan cruise ile 80le gideyim arada radar cıkıyor kitliyor cezayı diye ama ii birtane dangalak cıkıp sinir ediyor asagıdaki sebepler resmen bas git diye tahrik ediyorlar :)
1-yokuş yukarı cıkarken sola yapısan kamyon - tır vs tarzı agır vasıtra
2-reprezant satıscı vs grubunun altındakini 300 500 hp sanmaları
3-kavsaga sapaga dıştan dalanların genelde üstüne acılıp bir güzel bekletiyorm gerekirse o girmesin diye bende beklerim ama hizama gelirse sokmam
4-kapalı trafikte darlayan veya sagdan soldan makas atmaya kırmaya çalısan bunlarda bir önceki kategoride
bunların haricinde trafik oldugunda gitmem genelde, mecbursamda isterse yolum 50 100 km uzasın yine acık yerden gitmeye gayret ederim dolanırım 15 dk fazla gideirm ama durmamaya calısırm daha iyi
son 4-5 aydır özellikle inanılmaz kuralsız kullanıyorum çünkü istanbul trafiğindeki bitmeyen .rsupu çcukları beni çileden çıkarttı.
yıllardır efendi gibi, kurallara uyarak kullanırdım, ama dikkat ettim ki, ne kadar yapılmasından nefret ettiğim, en soldan en sağ şeride dalma, emniyet şeridinden gelip polisi görünce önüme kırma, yol ortasında durup yolcu indirme vs. gibi şeyler varsa hepsini çekiyorum, baktım bunun sonu yok ben de öyle yapıyorum artık.
mesela annemi mi indireceğim arabadan, boş otopark önünde durmayıp da tam yolun ortasında duran taksiciler gibi yolun ortasında durup indiriyorum.
park yeri mi yok, birinin otoparkının önüne bırakıp 4lülerimi yakıp görebileceğim hizaya park ediyorum, çıkacak birisi olursa da "özür dileyerek" yol veriyorum (en delirdiğim harekettir), sağa mı sapıcam, sapacağım yerin dibine kadar gelip, orta şeritten, sağdaki arabanın önüne kırarak giriyorum. evet bunların hepsini yapıyorum çünkü ben yapmasam başka bir dalyrak bana yapıyor :) bu ülkeye saygı nezaket falan çok , anladıkları dilden konuşmak en güzeli, en huzurlusu..ve inanın daha huzurluyum çünkü hakkımın yendiğin hiç hissetmiyorum :)
Genelde aracla cikmiyorum haftada 1 anca. Eski kullanis seklimi bilenler bile emekli ogretmene donmussun diyorlar :D Peder bile denk gelince kiziyor yarin variriz umarim diye :D
Smoke weed every day !!!!! Ve gozluk ucarak gelir. Boyle kullaniyorum
evle iş yakın olmasa ciddi stres oluyorum trafikte :D
Yaş, üç onluğu bir geçe biyolojik dengem sinir gerginliğimi en aza indirdi nedense :) Geriye dönüp bakıyorum bazen, değmezmiş diyorum şimdide..
Babasının akıllı evlatları bana salça olmadığı sürece oldukça sakin :)
yavaş yavaş ağırdan öyleki boş yolda bile 100ü geçtiğim nadirdir.
tek eğlencem sağdan sollamaya çalışanları görüp hızlanıp istediği makasa sokmamak, sinyalsiz kafa uzatanlara çarpma pahasına üzerine giderek yol vermemek vs. arada bi emniyetle sağ şeridi ortalıyorum emniyetten geçemesinler diye. Böyle kıllıklarım var ama normal şartlarda usul usul giderim.
beraber işe gidip geldiğimiz arkadaşım tam bir istanbul trafik teröristi. Kimseye yol vermez ona en ufak yol vermeme durumunda basar küfürü arada emniyetten de gider ters yoldan da gider milletin üstüne kırar kendi önüne sinyal vererek bile geçilse açar küfreder ani şerit değiştirir sapağa girer vs vs. Kavga ederiz sürekli ama herşeyi kabul de eder. kendisi için Geçiş Öncelikli Taşıt tabirini kullanır. Her yaptığı hatadan sonrada der bugün iyi küfür yedik yine diye :D
arabayı ben kullanırken 100le gidiyorsam küfür yerim bas şuna .mk diye. O yüzden genelde hep ona veririm kullanır
Yanyol bağlantılarında sırada bekleyen araçları geçerek en sondan gelip girmeye çalışanlara yol verme vermeme meselelerinde hır gür çıkıyor onun dışında herhangi bir problem yok :D Afyonu patlamadan insan zaten agresif oluyor, bir de öyleleri üzerine tuz biber ekiyor.
Hic standart olamıyorum bu konuda.. Önüme kiran ya da inatlasan insanlarla nedense bende aynilarini yapma geregi duyuyorum.. Ama sonrasinda pisman oluyorum..
Sakin kullanırım normalde sadece trafigi tehlikeye atarak kullananlara, uyanıklara, çok miskin kullananlara ve tlf ile konuştugu için mal gibi kullananlara ayar oluyorum sataşıyorum bu tiplere.