onur_S Nickli Üyeden Alıntı
Seni aydinlattiysam ne mutlu abi bana :) , istersen arastir oyle bisey yok, bi araba turbolu diye dp takinca hizlancak diye bisey yok, bunun dp capiyla iscilikle alakasi yok, 122 lige en iyi kabul ettiginiz iskender yapsin istedigi capta yine geri duser, bir de beni tanimiyosun ama fikrin var o garibime gidiyor , dp nerden aldigimi , kaclik yaptirdigimi nerden biliyorsun? 122 lige kac sene bindim, her turlu egzoz kombinasyonunu denedim, en son hybrid turbo yaptirttim , bosa para harcamisim o arabaya ama bana baya tecrube olarak geri dondu o paralar, yasca cok buyugumsun yanlis anlasilmak, saygisizlik etmek istemem ama senin konusma tarzin tipki varsayimlara dayaniyor mesela biseyden anlamayan cipcilerin turbo her arabaya kac bg olur denilince %30 u hesaplayip soylemesi gibi . Ben arabamda ucuza kacmam olabildiginin en iyisini yaptirmaya calisirim. 122 likle downpipe la eksiye dusersiniz, her turlu de 160 ligi ararsiniz, 140 lik golf5 i gecerseniz sevinin. Birakin 160 ligi, yazilimli bi 1.6 tdi her turlu sizle yurur ya da gecer 160 liga gerek yok. Takin 160 lik k03 unu binin, downpipe i da mecburi yaptirir o zaman hizlanirsiniz, dv mis, blowoffmus, bobinmis, bujiymis bosa paraniz gider. Para bayilinca ya da ekstra parca takinca araba daha iyi gitcek diye kural yok. 2009 aralikta 122 lik almis farkli markalarin 40 civari yazilimini denemis, downpipe ve catback olarak egzozu her sekilde denemis, hybrid turbo, iki kere subap cakip birinde garantiden komple kapak degistirmis ikincisinde kendi ugraslarimla ve ustanin sayesinde toplatmis biri olarak yaziyorum , hatirlamadiklarim da vardir, ha bir de bkr7eix iridium bujileri de takmayin 122 lige, 3-4 bg filan geri ceker onu da dipnot vereyim. Sonra blowofflu ya da forge dvli, downpipeli bobinli, yazilimli 122 likle, full stok olan basa bas gider yada gecer moraliniz bozulur :)