Abi bi megane rs dedin bi bilmem ne dedin :), dr ecu en iyisiyse ona da yaptirdim , arabanin karakteristigini biliyormusun basinc basma ozurlu bi araba oldugunu, downpipe taktim egt dustu hizlandim demek ne kadar dogru, bi egtmi onemli? Araba basinc kaybediyor istesende basmiyor, maks 0.4 barla devir bitiriyor. Orjinali zaten 130-140 arasi cikar, yazilimla 150 bg aldim dersin 140 lik golf icinden gecer.
https://instagram.com/p/1DE59SGZ8_/ Bunda da bi hata var adamlar yazilimli coolerli bmwde downpipe takti iki bg eksiye dustuler, o arabanin oem catback egzozu da 65 mm fabrikasyon :) 245 bg cikmasi lazimdi. Her arabanin egzoz olcusu farkli , yeri gelir 130-140 bg lik arabaya 76 lik downpipe da yaparsin, misal yeni bmwler, 2.0 245 bglik 328 in downpipelari da 104 mm, varsayimlardan gitmek dogru degil her zaman. Istanbulu yeniden fethetmeye gerek yok, bi de merak ettim sizin megane rs te digerlerinde olmayan ne vardi yani butun dunyadaki rs ciler beceremedi sizin yaptiginiz sey neydi? Cok utopik olmus dunyanin cesitli yerlerinde cok guzel tunerlar var , bizim Turkiyedekilerden iyileri de eminim vardir