benim pet şişe, plaj sandalyesi :D
Printable View
benim pet şişe, plaj sandalyesi :D
babam tüple çaydanlık taşıyor
6 lı viski bardağım vardı bi ara :D
şuan saddece yönetmen sandalyesi :D
arabayı microfiberle yıkamama rağmen nedense sapsız fırça taşıyorum. :) sanırım bi ara jantlara sürmeyim bezi fırcayla yaparım dedim ama hiç kısmet olmadı :D
takıntılıyım bu konuda o yüzden gereksiz hiç bir malzemeyi tutamıyorum arabada :D
Çarşaf,para makbuzu,kaşe ve son olarak trafikte ısrarcı sıkıntısı olanlara cop var bazen başka bir şey daha oluyorda ona gerek yok :D
Benzin bidonu,trafik yardım seti vs haricinde hiçbişey.hepsi gereksiz ağırlık (:
2 günde bir temizlik yapmama rağmen o torpido bir türlü boşaltamıyorum
Evraklardan kurtaramadık :)
Stepne,çarsaf,mühürlü plakalar,5 ltlik su.Başka da bir şey yok sanırsam.
manita :p :p
@ProdriveSTI kankam sana diyo
10 senelik arkadaşım şuan konuşmuyoruz gereksiz olduğunu farkettim
ceset poşeti :D
Jopu tornavidayı silahı v.b şeyleri yazmayın günümüzde trafikte stepneden daha önemli oldular :))
pederin araba efsane, bagajdaki boş su bidonları ile nerde çeşme bulursa dolduruyor, zeytin fln yaparım içlerine diyor :D
@Berkan Kankim kedi kıyafeti,kırbaç,dildo vs. gibi eşyalar taşıyordun değil mi ? :D
Başkasına göre gereksiz gelebilir ama bana göre ihtiyaç :) "en yumuşağından makyaj fırçası"
özellikle piano black olmak üzere torpidonun tozunu almak için :D
ölmemiş anneannemin mezar taşını taşıdım 1 hafta... haricinde genelde 50 cl stroh ve 2 shot bardağı standart donanımda...
Bende ,Çadır,uyku tulumu,semaver ve ekipmanları,saç tava,balta,ufak kazma,tabure, ve ıvır zıvır kamp malzemeleri
Demirbaş listesi
torpido :
Cep telefonu tutacağı
araç kamerası + şarj aleti
maket bıçağı
mini yıldız tornavida
lastik basınç ölçme aleti
küçük led fener
eski poliçe ve sigorta kağıtları
elm327 wifi + bluetooth
torpido gizli bölme :
ruhsat
yedek h4 ampül
yedek sinyal ampülü
kol dayaması :
tespih
yarabandı
şarj kablosu
çakmaklık girişi
parfüm
bagaj altı:
yedek sigara
yedek çakmak
alışveriş poşeti
yedek bijon kapakları
pasta-cila
sünger
şampuan
bagaj :
bilardo sopası
mikrofiber bez x 2
2 çift ayakkabı
2 t-shirt
unuttuklarım vardır :D
aile olarak binince herşey oluyor ya :) peçete plastik bardak çekirdek boş poşet yakıt fişleri temizlik malzemelri çakmaklık şarj kabloları el feneri tornavida sopa :) benim araçta ne ararsanız var :D
Şöyle bi bakıyorumda çok gereksiz insanlar taşımışım arabamda . Eşyalar illaki bi gün lazım olur ..
Weight reduction diye diye don atlet biniyorum ne gereksiz nesnesi. DONUMUZUDA MI ÇIKARAK NAPAK
kız arkadaşımın boynu acımasın diye yastık :angel:
Erdem K.'nın aracında çok değişik nesneler gördüm yazmak istemiyorum...
Motoru yaptırmadan önce benim vosvos lpgliydi yaptırdıktan sonra takmadım ama lpg tankını da arabadan çıkarmadım öyle boş yere ağırlık yapıyor :D
Coil anahtarı, lastik parlatıcı süt, hızlı cila, 3 adet bez, sünger her daim bagajımdadır.
Torpidoda ise Ruhsat, gözlük kabı, yedek çorap, tuzlu fıstık.
Arka koltukta uzun kollu sweatshirt.
sadece bir adet şemsiyem var bagajda, o şemsiyeyi de audi'den almıştım o yüzden sürekli arabada taşıyorum.
yoksa boş bagaj favorim :)
bezler cila, parlatıcı doldukça doluyor boş favorim ama hiç boş göremedim nedense :D
Hazırsak başlıyorum
*elektrik bandı
*kumaş band
*2 adet amortisör kule takozu
* o2 sensor
*rolanti motoru
*çelik fren hortumu
*vites çubukları
* alu band
*2 adet kamp sandalyesi
*çırcır lokma takım
*tornavida takım
aklıma gelenler
Yine bir konuyu daha yanlış anlayan forum halkı :)