kesici Nickli Üyeden Alıntı
Yahu siz nasıl insanlarsiniz ? Ben nerede parayı ödemek istemiyorum diye yazmisim ? Aranızda öm mi atıp böyle şeyler yaziyorsunuz sırf beni taslamak için, vurun abalıya der gibi 'odememenin pesindesiniz' diyenler var. Başımıza bir olay geldi ve bende danışmak istedim, olayın iç yüzü çok farklı. Kaza yapan kişi ile sözlü olarak anlaşılmış ve olay yerinden ayrılmış taraflar. Kaza yapan şahıs soz verdiği günde ödemeyi yapmamış. Şahit olan kişi sürekli beni ve babamı arayıp rahatsız ediyor ama ne hikmetse parayı kendisi istiyor sikisigim vs diyerek. Ben neden kazaya şahit olan kişiye para vereyim ? Kazali bayan ortada yok ve bir hak talep etmiyor ? Akşam saat 20:00 da kendini avukat olarak tanıtan bir bayan beni arayıp benden parayı talep ediyor, ben avukatiyim diyerek. Olay resmen pembe dizi oldu, bayanın telini ve ismini soruyorum bana vermiyorlar. Parayı talep eden kişi kazaya şahit olan, kazali kişinin yakını. Ayrıca şu da var bayanın aracı hasarsizlik vs bir işlemle yaptirilabilecek bir onarım ve benim aklıma da bu şahin ibnesinin para koparmaya çalıştığının geliyor oluşu. Olay bu beyler, ben kendim vursam ve suçlu olsam zaten buraya konu açıp sormam, üzerime düşeni yapar konuyu kapatırım, kazanın olduğu yerde boğaziçi köprüsü avrupa istikameti. Umarım mevzuuyu anlamışsınızdır.
Şimdi ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilecek olan varmı ? Bu olayı çözebilecek zekaya sahip kimse varmı ? Borusani arasam bana bilgi verirlermi aracın ne şekilde yaptirildig