Ben hiç hissetmiyorum dayılar dedeler enişteler amcalar kardeşlerim abilerim
Siz nasıl hissediyorsunuz
Printable View
Ben hiç hissetmiyorum dayılar dedeler enişteler amcalar kardeşlerim abilerim
Siz nasıl hissediyorsunuz
sormaya ne hacet acaba boşbakan bile 50 korumayla gezerken kendini güvenli hissediyor musun diye sormak bile cesurca :D
Bi canlı bombada biz çıkarak masum halk olarak başkanın yanına sokup buum. Aynı anketı bide akepe liler açsın sonra :)
İkisi sivil 29 şehit 166 yaralı..
Kin, öfke, hınç doluyuz; içimizden gelen huzur a lanet olsun..🇹🇷
Beşiktaş-Başakşehir maçında tribündeydim bir an gözümün önüne geldi o kadar insanın tam ortasında patlasa neler olabilirdi diye.
Ne huzuru be reis
Çıkmış bile abi
izmirdeyim nispeten sizlere göre güvende hissediyoruz fakat bu bir his adı üstünde ve henüz bir sıkıntı yasanmamıs olmasından kaynaklanıyor.güvende oldugumuz anlamına gelmiyor :)
istanbul ve ankara'ya her gittigimde yolda yürürken dahi güvende hissetmiyorum.
benim için durum böyle.
Ben kendimi güvende hissediyorum ve ülkemi seviyorum ülkemde olan atraksiyonlar hemen hemen her ülkede yaşanıyor kaldı ki bu kadar entrikaların oyunların planların döndüğü bir ülkede gayet iyi ve güvende yaşıyoruz elhamdülillah.
Diğer ülkelerde kanun kural *** kestiği halde küçücük bir olağan üstü durumlarda halk evrim geçiriyor yağmalamalar kundaklamalar ülkemizde ne zaman elektrikler bir kaç saatliğine kesildi de dükkanlarınız yağmalandı evleriniz talan edildi? En azından bu milletin Allah korkusu var.
Geldi yiğit :)
Gökçek'in açıklamayı okudunuz mu ? :"25.000 şehitte versek kimse sesini çıkartmasın."
Doğru diyorsun başkanım ne diyelim.
Anket başlığı hatalı, sadece güven yada huzur
Olmalıydı, ömer yazısında sadece güven ile ilgili
Yazmış, eminim bu olaydan oda huzursuzdur
Güvende ve huzurlu hissediyorum diyen çıkmayacaktır
Yaradan sormayacak mı reis o şehit olan insanların suçu günahı neydi diye ?
Ailesi sormayacak mı baba "oğlum polisti ama biz hiç güvenemiyorduk aklımız kalıyordu göreve gittiğinde '" diye . Ama doğru sizin düşüncenizde asker ya da polis o maaşı alıyorsa ölüme hazır olacak.
Yaradan sormayacak mı reis hangi ülkede bu denli entrikalar dönüyor hangi ülkenin başkentinde aylar boyunca peş peşe bomba patlıyor. Yaradan sormayacak mı reis ben size "düşünüp tutasınız diye öğütler verdim siz bir adamın öğütlerine kandınız " diye.
Beyfendiye bak huzurlu güvenli ve gayet iyi yaşıyormuş. Beykoz yalılarında nargileni içerken aylık gayrimenkullerden 100.000 lira kira gelirin var galiba bu nasıl keyif ve mutluluk ? Hayır biz şu an da acaba suriyeden mi bağlanıyoruz neden bu kadar mutsuz oluyoruz.
Yok ağa, kapatıp gidelim bu ülkeyi gerçekten. Ya da taşıyalım bu ülkeyi başka bir coğrafyaya, Malta'nın oralara falan. Kimse dokunmaz bize o zaman.
Bunca yıllık dünya tarihinde bu nasıl bir şanssızlıktır?
Omo yol yopotolor noyo govonsoz olson
Kusura bakmayın başlık hatasından dolayı doğruları yazdığım için.
Güven duymada bence sorun yok
Siyasilere guvenmem bu ülkenin
Askerine polisine mitine jandarmasina
Guvenirim, buda bende güven duygusu
Yaratır, lakin bu olayın sıcaklığında huzur asla
Huzursuzluk baki gibi oldu bizde
Kimsenin işini düzgün yapmadığı bir memleket için beklentimiz fazla yüksek. Ondan oluyor tüm bunlar, herkes sadece kendine çeki-düzen verse, kendine güvenip kendi emeğinle elde edebileceğin şeyler için kısayollara, dayılara , torpillere başvurmamayı seçen bir hale gelsek başımızda bunlar olmazdı. Değişim insanın kendisinden başlar.
İstanbul'daki patlamada Berkay Akbaş da hayatını kaybetti
Yazık günah su haberi okuyup videoya bakip hala huzuru kacmayan varmidir
İstanbulda yaşayan ve her gün/akşam sokaklarda, yollarda bulunan birisi olarak akşam eve geliğimde kendimi 'Bu gün de başım belaya girmedi, ölmedim' diye şanslı hissedicek kadar ZAVALLILAŞMIŞ bir ülkede yaşıyorum.
Ekonomi desen dibe vurmuş batan esnaf gibi ödeme erteleme çıkmazlarında, ahlak desen yerlerde, yalancılık kandırıkçılık, tecavüzcülük moda olmuş hala polat alemdarcılık oynuyor insanlar... YAzık
Ölenlerin ailelerine üzülüyorum zaten başka duygu da bırakmadılar adamda!
Ülkeye güven değil
Ülkede güvenli yani ben sokağa çıksam bana hiçbirşey olmaz anlamında
İzmir kurtarılmış bölge arkadaşım ege yi ankete dahil etmesek daha doğru olur :)
vazgeç artık bu konulardan yiğit, çocuklarına tecavüz edildiği halde şikayetçi olmayanların savunduğu sistemde neyi düzeltebilirsin?
Katılmakla beraber oynanan oyunları görmezden gelmek çok garibime gidiyor nasıl bu kadar dar görüşlü olabiliyorsunuz .Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözünüzü gör etmiş diye düşünüyorum .Ben hayatımda Tayyip Erdoğan'a oy vermiş değilim yanlış anlaşılmasın ama görün artık MEVZU VATAN .
öyle bir durumdayız ki ; kıyısından köşesinden değil. tam ortadan ikiye bölseler ülkeyi, onu bile alkışlatırlar. sonra kendini parçaların isimleri ne olsun anketinde bulursun.
ülke bölünüyor ortadan ,ismi geliyor halktan. avrupanın kıskandığı yerli ve milli bölünmeyi yaşarsın. ben güvende hissetmiyorum hatta bazen ait bile hissetmiyorum bunu başardılar. ohal de böyle bir saldırı yapılabiliyorsa bu ohal gerçekte neye hizmet ediyor merak ediyorum . 2016 yılında tam olarak kac kayıp verdik bu tür saldırılarda ? bilmiyorum .. nasıl alıştırıldık buna ? demek ki hic ihmal yok bu olaylarda ne istifa ne soruşturma var. kim alıcak bunun sorumluluğunu kim soracak hesabını bilmiyorum.
Kendini güvende hissedenler..
O bomba kıçınızda patlamadı diye, eşinizin - çoluğunuzun dibinde patlamadı diye mi rahatsınız?
İlla canınızın yanması mı gerekiyor uyanmak için? Bir yılda 24 tane bomba patlamış olan yerde huzurluyum, güvendeyim demek kadar satılmış bir davranış olabilir mi?
Gidip, dün akşam yetim kalan çocuklara anlatsanıza huzuru, güveni..
Yemez di mi adamlığınız..
Evet buralar güvenliye Bastım yanlışlıkla
Bombalardan benim ümmetime zarar gelmez der bombalardan da artık millet korkmaz gerizekalı çünkü bunlar
Melih gökçek çıkmış 'bize hiçbir zarar veremediler bakanları allah koruyor' Zırh merso sana girsin
bombacılardan biri polis gelince kendini patlatıyor
https://youtu.be/y0vLm50KQlc
Sizi bilmem ama ben artık huzur için dua etmiyorum.
En son dua ettikten sonra 21-22 tane daha patlama oldu yanlış hatırlamıyorsam...
Haftasonu icin ankaradaydim. Suan dönüyorum.ama ankara emniyeti bi yazi yayınlamıştı haftasonu icin avmler,tunali hilmi ve merkezi yerlere gidilmemesi gerektigi,fluence,beyaz 06 plaka egea,mondeo gibi araclarla yapılacağı duyurulmuştu. Dogal olarak duzgun dolasamadim bile,gozum hep sagda solda ve insanlardaydi.aksamina kalacagim yere geldiğimde haberini aldim ki Istanbulda patlamış. Basimiz sagolsun...
Dar görüşlü olan biz miyiz ? Oku bakalım.
Açıklamalarınızı akıl tutulması olarak görüyorum.
Biz Fetullah dini kullanarak ülkenin damarlarına giriyor dediğimizde siz hoca efendi hakkında düzgün konuş diyordunuz
Suriyeliyi alma memlekete hele bedelsiz maaş, sınavsız üni hakları tanıma dediğimizde siz müslüman kardeşimiz diyordunuz
Pkk yı haburda karşılayarak, öcalan ile görüşerek, mektubunu mitinglerde okuyarak yaptığınız korkaklık bedelini öderiz diyorduk, siz açılım süreci diyordunuz.
Işid terör örgütü dediğimizde yook yeeea mahallenin öfkeli gençleri onlar diyor silah yardımına kadar yapıyordunuz
ekonomik kriz kapıda , durum kötüye gidecek diyorduk, yok yok Avrupa bizden borç alıyor diyordunuz..
Sizin attığınız her adımlara yıllar öncesinden sırf ülkenin çıkarları için ayaklanırken biz, sizler tayyip erdoğan a oyun var, hebe hübe konuşuyordunuz
bi anlayın, Oyun moyun yok, hiç bi diğer devletlerinde s.nde değiliz, asıl oyun paramparça ettikleri ülkeye dönüp biz yapmadık amerika yaptı diyenlerin size yaptığıdır.
Çok bi talebim yok, sadece biraz düşünebilen bi insan bile, şehide kelle öcalan a sayın diye hitap ettiği gün bunların ne bk olduğunu anlar sktiri çekerdi.
Delikanlı gibi deyin ki, benim çarkım böyle dönüyor. Bu adamların politakasından besleniyorum tek lafım yok. buna bile saygı duyucam.
Hayatını eğitime ilme vermiş adamlara dar görüşlü, anlamıyosun, anlayamıyosuuun tarzı şeyler konuşursanız komik duruma düşersiniz..
Ah be kardeşim şu yazdıklarını okuyup anlayan kişi zaten
Bunlara çanak tutmuyor zaten
OKU yu bunlar çokkk yanlış anladılar
Kul Allah'a ulaşamam deyip araya elçi soktu
Başımıza bunları getirdi
Alnı secde görüyor diyor
Ya anlamıyorum bunca olaylar oldu bitti
Hiç mi sorgulamadı o kafalar
Vazgeçmek ne kadar zor geliyor
İstifa eden yok hayat devam ediyor
Haftaya unutulcak gidecek şu olay
Kınıyoruz diyerek kandırılıyoruz diyerek ülke yönetilmez
insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı kim ki bu işleri bilerek yapıyor sa ve de destekliyorsa allah hepsinin belasını versin hakkımı hiçbirine helal etmiyorum biz halk olarak bunları haketmiyoruz
Kıyamet kopsa da kurtulsak .
Abi Türk ırkının geçmişini sürekli araştırıyorum. Ne öğrenebilirim diye yemin ederim tarihin hiç bi döneminde bu denli uyuşmamış bu ırk.
Bi ümit varsa Osman Paşa idi. Adam destek göremedi diye seçime bile giremedi.
Ne yol vaad etti, ne ekmek ne maaş. 365 Günde dağdan ve şehirden teröristi temizlerim dedi. Umursanmadı bile.
Askerden siyasetçi olmaz dendi.. Siyaset yapan kim hani mevzu VATAN dı. Terörden,Krizden daha büyük bi sorunumuz varsa samimiyetsiz bi toplumuz..
Bunu kabul etmemiz gerekiyor bana kalırsa.