Suadiye, Bostancı, küçükyalı, Maltepe'de şu an elektrikler kesik.. Bazı yerlerde saatlerdir yok. Istanbul dışı ne durumda?
Kimde var? Sebep hakkında fikri olan?
Printable View
Suadiye, Bostancı, küçükyalı, Maltepe'de şu an elektrikler kesik.. Bazı yerlerde saatlerdir yok. Istanbul dışı ne durumda?
Kimde var? Sebep hakkında fikri olan?
Beylikdüzü de kesik.
Bu havada elektrik mi kesilir yapacakları işe sokayım
Sene olmus 2017 hala elektriklermi kesik yahu. Gerci yol, kopru fln yaptilar .
maltepe gunduz full yoktu aksam geldi biraz once yine gitti.
lanet olsun
Ablam anadolu yakasında gündüzden beri yok . İnternette araştırma yapınca laga luga şeyler çıkıyor .
Saat 15 civarında anadolyu yakası gitti
Saat 19civarında geldi
Yarım saat önce yine gitti
bakırköy de şimdilik sıkıntı yok
Enerjisa veriyor ist anadolu yakasına
Bizlik bir durum yok kurumlar arası bu durumla ilgileniyorlar biz de takip ediyoruz diye ana sayfaya yazmışlar
Laptoptan cep tel şarj ediyoruz :)
O da bitince de artık arabaya inecez mecburen :)
Doğalgaz sıkıntısı var bu sebepten dolayı elektrik santrallerine gaz verilmiyor konu bununla alakalı.. Para analizde vardı haberi.. Ancak gaz neden yok asıl sorun bu? Parasınımı ödeyemiyoruz ? Stoğumuz neden yok?
Gaz vardır da basıncı düşürülmüş olabilir
Besleyecek elektrik yok anca ayarlıyorlar
Damat bakan yaparsan bu soğuk kış günü totomuzda donar
Bir tv keyfimiz var onunda içine eder
Küfür etmiyeceğim bu sefer
Küçükyalı'ya geldi
smdi atasehire'de geldi. 1 saattir yoktu. Ama böyle şeyler doğal 1922 de londrada da elektrikler kesiliyordu saatlerce. İnsanları galeyana getirmeyin pis münafıklar
Sene 2016 insanlara kolaylık sağlamak varken zorluk çıkartmaktan öteye gidemiyoruz
Damattan Bakan Dayı oğlu elekrtikten anlıyor diye diye bugunler geldik şansa yaşamadığımız kabul etmek lazım
Muska Poweeer :D
kombi kafayi yedi. bozulmasin diye r ye basarken dua ediyorum :) :)
vy be benım yasadıgım yerde olsanız napardınız acaba gunlerce gelmeyen elektrık dondugum sabah uyandıgımda su olmayışı:) insan çaresiz kalıyor
Referandum seçimi için test yayını yapılmış
Kedi lobisi üstlenmiş :)
geçen hafta pazar gece 2 de gitti akşam 4te geldi, dışarısı -8 derece idi, gece de gelmese otele gidecektik hanımla... kış ayında bu nedir yahu???
Hep elestiri hep bir begenmeme :)
Rekorum,aynı gün içinde 32 kez gidip gelmesi ve 10 gün hiç gelmemesi.
Kurtköyde de gitti bi 45 dk falan sonra geldi sıkıntı yok şimdilik
Geçen hafta izmir karşıyaka tarafında da habersiz kestiler 2-3 saat.
şimdi avrupa yakası k.çekmecede elektrik gidip geldi anlık,kendi kurmuş olduğum kamera sistemimde kayıt cihazı yani dvr'ım bozuldu birşeyler yapabilirmiyim sizce arkadaşlarım yoksa boşu boşuna oraya buraya gidip gelirmiyim
bizde de su kesik spor gazetesi.. elektrik enerji kesintisi sebebiyle yazmışlar sebebede..
Ben hep 100 tl lik fatıra ödüyorum. Zamdan sonra fazla gelecekti başımızdakiler sağolsun. Yine 100 e denk getirecekler.
Tabi ki bu şaka ama yeterli elektirk üretilemiyor ve istanbula aktarılamıyor. O senepten elektrik bilinçli kesiliyor
Peki benim sorum baska, 1 ay icinde belli bi saat elektrik verilmezse fatura ödememe gibi bi durum soz konusuymus sanirim. Varmi bu konu hakkinda bilgisi olan?
Az once tuzlada gitti. Sabaha kadar da gelmez kesin. Hadi iyi uykular
zuhuratbaba da hiç kesinti olmadı fakat çevre mahallelerde kesinti oldu bolge bolge hala karanlık olan yerler var sanırım
konunun detaylarına hakim değilim fakat şöyle açıklayabilirim saatlik olarak değişken fiyatlar var yani bizim faturada sabit gördüğümüz gece/gündüz tarife fiyatlarından çok daha farklı. saatlik fiyatlar günlük olarak talebe göre yeniden belirleniyor.
genelde arz fazlası nedeni ile gece saatlerinde ciddi anlamda zararına satış oluyor
Ofiste 5 saat elektrik yoktu sıkıntıdan birbirimizi yedik. Tam eve geldim park ettim apartmana bakarken biranda heryer kapkaranlık oldu dedim hıammıa 3 saat sonra geldi. sene oldu 2017 hala biraz hava soğudumu elektrik kesiliyor. Bele vaziyetin içine sıçam
Konuk: Mehmet Ozdağ by Radyo Gercek | Free Listening on SoundCloud
podcast'in 11.dk'dan sonrasında bu konudan bahsediyor babam, 18.dk sonrasında 1 nisan 2017 sonrası bize yansıtılacak diyor fakat yüzde vermiyor.
kartalda elektrik gitti geldi şimdide su yok..
elektrik kesintisine banyoda yakalandım kombi gidince suda soğudu..tam çıktım kurulandım su gitti..ne diyim..