Kapattik dukkani gidiyoruz eve :)
Printable View
Kapattik dukkani gidiyoruz eve :)
Onarım masrafını veya onarım olmuyor ise değişim masrafına ait belgeyi ve servis formunun (nedenini belirtsinler) kopyasını alıp; bir beyan ile ilgili idareye/kuruma veriyorsun. Öderlerse ne ala, ödemezlerse kalaylama yöntemi ve ardından son zamanlarda güvensizliği ile ünlenen hukuk kanalına başvuru yaparsın.
Özet, tek başına hareket etme, yüksek ihtimal iplemezler. Seninle beraber kaç kişinin başı yandıysa toplaşın öyle başvurun o zaman belki hakkınızı alırsınız.
Bildiğim kadarıyla bunu teknik servisten alacağın rapor ile ( aşırı akıma ya da kesinti/geri gelme durumundan olduğunu ispatlar bir rapor) onarım /değişim bedeli olarak talep edebiliyorsun.
Link faydalı olabilir.
Ani Voltaj Yukselmesi Sonucu Oluşan Zararların Rucu İşlemi
|
Avukat Fatih Uc Hukuk Danışmanlık Sigorta Tazminat Hukuku
Ataşehir My Towerland'deyim dün gece 8 defa kesildi, bugün de 3. kere kesiliyor. Jeneratör devrede dünden beri.
Çoh gelişmiş ekonomimizi çekemeyen almanların oyunu sansam da aslında şöyleymiş durum
Turkiye tarihinin en buyuk gaz krizine girdi, elektrik fiyatları %400 arttı | Enerji Enstitusu
evet 1 nisan şakası gibi çakacaklar :)
Ülkece batacağımız günü söyleseler de kendimizi hazırlasak bari.
ama pardon ülkemizde ekonomik kriz yoktu,teğet geçiyor..
Benim kanıma dokunan şu;
Bir kişi de çıkıp sorun her neyse anlatmıyor insanlara.
Şu karda kışta 2 gündür şehirde elektrik yok halka dönüpte bir açıklama yapan adam yok.Sorumluluk almaktan falan hiç bahsetmiyorum sadece anlatın be arkadaş ya.
Bu kadar vatandaşını ciddiye almayan,önemsemeyen bir yönetim daha var mı acaba?
Başımız sıkışınca "Hade caddelere meydanlara çıkıyoruz"demeyi çok iyi biliyoruz ama.
Nefret ettim artık.
Gidip para verip yenisini alacaksın :)
Heralde bilirkişi gelip elektrik kesintisini tespit edecek, senin cihazının bu sebeple arıza yaptığını rapor edecek,sonra sen mahkeme yoluyla elektrik idaresinden zararının karşılanmasını falan bekliyorsun herhalde :D
Geçmiş olsun :)
Gerçekten ulusal şebekede kopukluklar varsa kötü havadan dolayı, sağlam olan nakil hatlarından yeteri kadar elektrik yollayamadıkları için elektriği ilçeler arasında dolaştırıyor olabilirler mi?
Kötü hava ile başladı bunlar. EMO yazısı 23 aralık tarihli galiba. Bu kesintilerden önce......
Fındıklı'da yarım saattir yok yine...
Sultangazi de 2.5 saattir yok malesef
Farketmez ki, elektrik depolanamaz ya tüketeceksin ya da yok edeceksin. Fiyatlar halen yüksek -belki 1.8 tl/kw değildir ama tüketiciye verilen fiyattan yüksek-. Tamam dediğiniz gibi olduğunu düşünelim; ulusal şebekenin İstanbul Anadolu yakasında bir problem var ve elektriği veremiyorsun. Dağıtımcı ki aynı zaman da üretici firma nın elinde bölgeye vermesi gereken ama arızadan dolayı veremediği bir elektrik var. O veremediği elektriği verebilse 0.200 küsurlardan fatura edecek ama dönüyor o elektriği sisteme yüksek fiyattan satıyor.
Enerji Bakanlığı "Elektrik kesintilerinin elektrik yetersizliğinden dolayı olduğu iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır."
demis 3dk once :)
Bahçelievler damada küfrediyor an itibari ile
Paramızla rezil oluyoruz ya o koyuyor be
Daha bugün doğalgaza 400 papel bayıldım
Akşam eve geldim yine elektrik yok
Totomuz donuyor açıklama yok
İst ne havalar gördü böyle birşey görmedi
kadıköy modada gitti bugün okulda donduk aç kaldık
Damadın kulağını sağır edince geldi elektrik az önce :)
Kocamustafapaşada (Fatih) 11 civarı kesildi ve bir saat kadar önce geldi. Umarım gece gitmez tekrar. Bu soguk havalarda cok zor oluyor çoluk cocuk vs.
AAh ah 14 sene önce İstanbul'da doğalgaz,elektrik,su,toplu taşıma,internet varmıydı! Azcık değer bilin
ŞU BÜYÜK RESMİ BİR SİZLER GÖREMEDİNİZ
14 sene önce okula gitmek istemiyorum diye ağlıyordun şimdi gelmiş İstanbulun doğalgazını elektriğini suyunu konuşuyorsun. Ulan elde avuçta satacak bir şey kalmadı kısır döngüde artık ülke anlıcaksınız fetö için ağlarken pişman olduğunuz gibi pişmanda olacakasınız ama iş işten geçmiş olacak
Kombiye bor atacaz onu diyor :):)
Beyler dünyadaki borun %75 Türkiyede büyümemizi istemiyorlar. Elektrik ve doğalgaz ihtiyacının borla karşılana bilmesi için çalışmalar yapılıyor ondan elektrikler yok az sıkın dişinizi
1968 yılında almanyaya gıdıp 1992 yılına kadar 24 sene almanyada yaşayan peder bey, her elektrık kesıldığınde şunu soyler;
'24 sene almanyada kaldım 1 kere elektrık kesılmesıne şahıt oldum onda da haftalar oncesınden her yere afış asıp herkese broşur dağıttılar şu tarıhte şu saatte 1 saat elektrık kesıntısı olacaktır' der
ve not duşer
'onda da trafoyu yenıledıklerı ıçın kestıler, hatta 1 saat demelerıne rahmen yarım sonra elektrık geldı' der
ve bı dıp not daha duşer
'bız ulke olarak 50 yıl gerıden gelıyoruz..' :)
bugun evde sabah 11'den berı elektrık yoktu akşam 5 gıbı geldı sanırım, peder beyın bugun saydığı sevgı dolu sozlerın haddı hesabı yok.. :D
68 yılında kı almanyadan gırıp 2016 da kı turkıyeden çıktı.. :D