Feto nun bahar videosu peşine Ülker den bu tarz bir reklam gelince :
Sosyal medyadan bir ayaklanma başlatıldı.
Ülker in de bağı çıkar mı sizce?
Olursa ekonomi ye bir darbe de burdan gelir mi
Printable View
Feto nun bahar videosu peşine Ülker den bu tarz bir reklam gelince :
Sosyal medyadan bir ayaklanma başlatıldı.
Ülker in de bağı çıkar mı sizce?
Olursa ekonomi ye bir darbe de burdan gelir mi
Bağı var mıdır yok mudur bilmem ama , erdoğan ile ters düşüyorlarsa direk fetöcü damgası yerler.
Murat Ülker in açıklaması CB yardimcisini tatmin etmemiş
Niye zamanında anadolu yakasının dağıtımını üstlenmemiş miydi ?
Kandıramazsınız ülker akıllı olun,ülker ürünleri almak yok artık reyonlardan acilen kaldırılsın.
Bir gece ansızın 83 toronto 84 amsterdam
Bundan 6 ay-1 yil once sosyal medyada bir anda anlamsiz bir sekilde baslayan ve hala da ara ara devam eden torku guzellemelerini hatirlayin.
Cemaatle yakin bir sekilde dirsek temasi olan ulker'i, hukumet coktan gozden cikarmisti ancak gida sektorunde onlarin yoluğunda hem boslugunu kapatabilecek ve hem de büyük bir pazar payini domino edebilecek kendi yanlarinda bir markaya ihtiyac vardi. Aksi halde Eti gibi firmalar çöreklenebilirdi.
Artik torku'da belirli bir olgunluga ulastigina gore hukumetin ihtiyacini duydugu tek sey gecerli bir sebepti.
Bu reklamlarla ilgili sosyal medyada kimi gorusler, masum bir sekilde baslayan reklam kampanyasinin belirli kisilerce altinin farkli sekilde dolduruldugu, kimi goruslerde basindan beri kotu niyetli oldugu yonunde.
Ne olursa olsun, su an ulker hukumete karsi cok zor bir pozisyona dustu. Ya koşullarını tamamen hukuketin belirledigi bir ortamda hayatlarina devam edecekler, (devam etmek denirse tabi, eninde sonunda yok olacaklar cunku) ya da kayyum is coming.
ülkere birşey olmaz beyler zaten merkezini ingiltereye taşıdı
herkes fetöcü çünkü başımızdakiler fetöcü, dolayısı ile ülkenin yarısı bilerek bilmeyerek fetöcü,
veriyim mehteri boşverin ülkeri.
https://www.youtube.com/watch?v=2GlcZqv5Tls
valla videodan birşeyler çıkarmaya çalışmak bence tamamen art niyet
Reklamdan sonra bazı vatandaşlar Rte nin kısıklıdaki evine giderek sabaha kadar nöbet tutmuşlar.
Az önce milliyet te gördüm.
Yemin ediyorum yakında bende kafayı sıyırcam :) harbi 1 nisan şakası gibi ya :D
Video 1 Nisan'dan önce de paylaşılmış, animasyonların suratına da Cumhurbaşkanının suratını koymuşlar.Bilmiyorum ilginç bir durum ama pek ses getirmez, 4.4 milyar dolar serveti var adamın.Reklam verdiği gazeteler, korkusundan haberini yapmadı ama Ülker'den açıklama gelir gelmez haber yapmışlar web sitelerine.
Özgür sanılan basın-yayın kuruluşları bile başka tasmalarla birilerine bağlanmış vaziyette.Az önce de gördüm, bir kadın Çokoprens'i iple asıyor, bir tanesi yenmiş Ülker gofretlerin ambalajını tavada yakıyor.Bu kafalarla bizi daha çok kandırırlar böyle.Ulusalcısı da, demokratı da, cumhuriyetçisi de, islamcısı da...
Soruşturma başlatılmış reklam hakkında
http://i65.tinypic.com/mhr0g5.jpg
Bayiliyorum Halkimin mizahina :D
Çokoprens sen kimsin ya??????????!!!!!?!????
BİZİM AYARLARIMIZLA OYNAMAYACAKSINIZ
HASSAS NOKTALARIMIZA DOKUNMAYACAKSINIZ
SÖZ KONUSU VATAN ULAANNN
HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ
#Ülker
16 Nisan yaklasıyor korkular basladı,Bunun için hepsi halk sokaga cıkmak için cagrı bekliyordu :D Ulan ne salak millet olduk
Bir ara İşbankası'na da benzer bi algı operasyonu yapmaya yeltendi bazı kesimler. Sonra hükümet, bakan düzeyinde yalanlamak zorunda kaldı.
Yani Türkiye'de bazı işletmeleri yemek hakikaten sıkar. Bu işletmeler son 15-20 yılda büyümüş şirketler değil. Koç, Sabancı, Ülker vs... Bunlara hiçbir şey olmaz. Çomarlar ancak çokoprens asar, fazlası onları da aşar.
Bu dönemde zaten kimse şekilli şukullu konuşamaz, kan alırlar. Firma salakmıda feto"cu olsun.
Ülker"in ürünleri çok güzel, ben çok seviyorum.
İşin ilginç tarafı zamanında feto"yla kardeş olanlar feto"cu olmayanları feto"cu olmakla suçluyor.
Zaten 3-4 seneye geberir gider feto"mu herneyse.
Muhalefet olmak için değil de kesin bakman biraz garip geldi bana abi . Şöyle hatırlatayım ; Naksan Holding ( Yönetim Kurulu Cahit - Taner 11 Milyar ) , Koza Holding ( Akın İpek - 10 Milyar sadece nakit varlık belirtiliyor ) bu 2 örnek de mesela kıyaslanacak olursa markalaşma ve reklam da Sabancı , Koç kadar öne çıkmasa da piyasa da etkisi olan şirketlerdi ; Bence 15 Temmuz'dan sonra tam tersine döndü , iktidar kime , nerede , ne zaman isterse çöküyor damgalaması da hazır zaten ülke çıkarlarına ihanet vs diye uzatabiliriz . Görüşü iktidar karşıtı olsa dahi şu dönemde kimse kendini hükümete karşı reklam etmez diye düşünüyorum . Hele ki biz şuyuz buyuz bize dokunmaz zihniyetiyle böyle öne çıkmaya çalışmak bence biraz cahil cesareti denebilir .
Naksan için konuşmayayım da; Koza Holding ya da İstikbal grubu kimin zamanında palazlandı iyi incelemek lazım. Koç ve Sabancı gibi şirketlerin kökeni eskiye dayanıyor. Yeni zenginler, birileri sayesinde yol alanlar; elbet tökezleyecekti bir yerde.
** Millete küfür eden Karadenizli yeni zenginlerin de sonu gelecek bir gün. O zaman kim kime koyacak göreceğiz.
Ben inanılmaz beğendim reklamı.. Hani bu kadar iyi REKLAM yapılır.. Sinema eğitmeni olarak yorumlarsam
1- Kurkunçluğu muhteşem
2- Kesinlikle göndermeler var ama subliminal değil açık açık var :)
3- Bunun bu etki yapacağı biliniyordu amaç buydu kötü görünmekdi korkutmaktı
4- Kesinlikle iyi niyetle yapılmış bir reklam amaç kötü görünüp yankı yapmasıydı
Valla seslendirmelere , müziğe , animasyona bayıldım bayıldım.. Baya çalışılmış bir reklam... Kimin yaptğını açıklamazlar ama çok prof. kişiler var reklamın ardında veya yurtdışında yapıldı.Tebrik ediyorum kim yaptı ise , her nekadar darbeden çıkmış korkmuş bir milleti kullandıysada korkuttuysa da reklamın kötüsü olmaz tebrik ederim uzun süredir gördüğüm en iyi reklam.
bu olcekte firmalari ve yonetimlerini sahiplerini anlamiyorum git yurt disindada yapilanmaya , ne isin var bu topraklarda paran şanın şöhretin mi yok daha gecen sene 100milyonu fenere gömdün , git enerji sektorune gir yeni atilim yap yeterki git yani buradan bu insanlardan gündemden
Aslinda verdigi iddia edilen mesajı çözen anlatabilirmi? Ben ters birşey göremedim çünkü.
Geçen yine mağduruz....
Bu *** kıllarının mağduriyeti bir bitmedi arkadaş. 15 senedir tepeden milletin kafasına kafasına indiriyorlar durmadan, ama osuruktan mağduriyet çıkarma peşindeler. Sanki bunlar yüzünden kskda, hava akademisindenden boş yere atılıp intihar eden "kendi başörtülü bacıları"ymış gibi ya da durduk yere cezaevine atılıp hastalıkları ölümcül raddeye vardığında bile tahliye edilmeyip, içerde şahsı dışarıda ailesi kasıtlı öldürülen kendi "reis"leriymiş gibi.
Bizi kıskananlar listesi;
-Avrupa
-Çokoprens
Koyunlar çok oldukça beyinsizlik diz boyu olunca bir çok yere çekilir
Ülker yıkmak makat çapı ister beyler ;)
https://www.youtube.com/watch?v=NTLS4ZV7DC8
yaptı diyolaaaa :D:D:D:D:D
Ülker in tr deki çoğu işi yabancı ortaklı, ve yurtdışında ciddi marka yatırımları var, büyük ihtimal birilerinin fırsattan istifade etme amacı var ama kolay değil:)
bekleyip aradan sıyrılıcak markayı gorelim derim ben :D
hahahaha ulan ne salak işlerl uğraşıyor bu koyunlar
Avrupa bizden korksun diyip çikulata reklamından tedirgin oluyoruz filim gibiyiz yeminlen :D
Çokoprens, cafecrown asmalar nedir ya. :D
Hollanda için de portakal sıkmıştık geçenlerde.
reklamda ne var ben bir şey anlamadım.. darbe marbe çağırıştırıcak ne var hiç anlamadım.. ince göndermeler var o gerçek.. ama onuda ülker grubu niye yapsın hani muhalif bir grup yapsa anlarımda ülker grubu zaten muhafazakar bir grup..
Iki resimde ben atayim ozaman :D
http://i.hizliresim.com/r3O807.jpg
http://i.hizliresim.com/8MY2L7.jpg
İşkilli büzük dingilder derler ya, artık akıllarında ne var ya da ne bekliyorlar ise o yöne çekmek için iyi bir fırsat bulmuşlar, uzar da gider bu iş şimdi ağda misali...
Bu insanlar beynini yemiş yeminle,şehir suyuna lsd'mi katıyorlar acaba.