Canına yandığım dayının o güzel iç anadolu şivesini dibine kadar konuşması ve bir anda sinir boşalması yaşayıp kime saldırdığı belli olmaması :D Güldürdü bu kadar sinir stresin içinde beni :)
https://www.youtube.com/watch?v=bB3dMwSYIoA
Printable View
Canına yandığım dayının o güzel iç anadolu şivesini dibine kadar konuşması ve bir anda sinir boşalması yaşayıp kime saldırdığı belli olmaması :D Güldürdü bu kadar sinir stresin içinde beni :)
https://www.youtube.com/watch?v=bB3dMwSYIoA
vay hıyar herif.. bir sportline ı daha piyasadan yok etmiş :D
az daha vuraymış babası :D
şakası bir yana umarım polodaki kişinin ciddi birşeyi yoktur.
Türkiye dedirten olaylara ek bir olay daha :)
baba gibi baba köşemizde bugün :D
Mikrobun çocuğuuu
Burası hastahane mi :D ?
ulan düşünün araba ne kadar değerli artık insanlar için, baba oğlunu hastanelik edebilir derecede değerlendi canına yandımın ülkesinde teneke parçaları.
üç kez izledim ilk kafam karışdı kim kimin babası falan şimdi anladığım bu beyaz araba adamın o servise koşuyor servisde adamın .. servisin içinde oğlu falan var herhalde oğlu bir bahane ile birinin babasını hastaneye götürücez diye arabayı babadan almış kazayı yapmış ordaki tırıda yan devirmiş .. sonra bu adam o servisle gelmiş .. anladığım bu ..
yalnız olayda ufak bir olay değil koca tırı devirmiş ..
Babamın arabasını muayneye götürürken 2016 bi passat otobanda sağdan vurdu. 2 kapı hasar aldı, babamı aradım kaza yaptım diye.
Aramızda geçen diyalog
+baba kaza yaptım.
-Sende birşey var mı?
+Yok.
-Ama 2 kapı gitti
+Sana birşey olmasın da arabanın da kapısının da...
Herkes malına değer verir. Fakat hayatta mal varlığından önemli şeyler var. :icon_tup:
eskilere bakma sen. zorla çocuk yaşta evlendireni mi dersin. çocuk altına kaçırdı diye dayak atan babaları mı dersin. ıslık çaldı diye çocuğunu döven adam gördüm ben. neymiş? şeytan geliyormuş ıslık çalınca. ben şeytanın bile çocuk dövmediğinden adım gibi eminim oysa ki. kaldı ki halâ bu kafada insanda çok tabi malesef akrabalarım bile var. o yüzden eskilere çok bakmamak gerek.
ancak şundan eminim şu devirde sen bile sinirlenirsin oğlun 1-2 yaşındaki passatınla kaza yapsa. niye? çünkü 2nci eli bile 100binden daha pahalı bir araç. burada 20-30bin tl eden araba malesef türkiyede 100k ediyor en az.
aynı şey başıma sırbistanda gelse belki bu kadar tepki vermem evladıma. ancak türkiyede bende söz veremiyorum kendime kızmam diye.
Mal canın yongasıdır beyler.
dayı yalan söylenmesine kızmış 100k diye dillendirdiği arabayı vermezdi yoksa
Adamı hemen yargılamak doğru değil bence.Çocuğunun yaşadığı hayatı ve ailesine yaşatmış olabileceklerini bilmiyoruz.Yaptıklarıyla arabadan değersiz hale gelecek bir evlatlık mazisi vardır belki.
Aracin marka modeli nedir passat mi ?
Bende 16 yasinda arabayi kacirmistim sokak arasinda donerken tampona vurdular. Babam dinlene dinlene dövmüştü beni. Arabaya bisey oldugu icin değil okula gitmemistim araba kapıda diye. Niye okulda degilsin de burada haytalık yapıyorsun diye dövmüştü. Baba bu döver yani :D
Kendi oğlu olduğu kesin mi? Çalışanı falan olmasın?
Böyle baba olmaz olsun...
nerede o pezevengğğ evladdd hııııaaammmmmmınaa !!!
"22 yaşındaki Hakan Kazak, iddiaya göre aynı yaştaki arkadaşı Rıdvan Özkaya ile minibüsüyle okul servisçiliği yapan babası Fikret Kazak'ın yanına giderek Özkaya'nın annesini hastaneye götüreceklerini söyleyip, otomobili istedi.Babası Fikret Kazak da otomobili verdi. Rıdvan Özkaya, yönetimindeki 70 ED 505 plakalı otomobille Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 946'ncı sokaktaki kavşakta 53 yaşındaki Abdullah Doğan'ın kullandığı 70 HC 377 plakalı otomobile çarpıştı. "
Bana çalışanı gibi geldi babası hastaymış annesini götürcekmiş diye verdik falan diyor adam arabayı. Vallah babam bu konularda korkutuyor beni bu potansiyel var 2010 da arabanın kapıyı ufacık çizdimdi halen söyleyemedim her hatırladığında söver :D Arabasına çok düşkün.
Asıl mevzu seneye sigorta-kasko poliçesi ödemelerinde çıkacak. :D Çocuk hastanelik olur diyenler at fav'a bekle. :D
FOX'tan canlı bildiriyorum::)
Kazayı yapan,adamın oğlu değil oğlunun arkadaşıymış.Çocuk arabayı arkadaşına vermiş.Arabayı da zaten bu elemanın annesini hastaneye götürme yalanıyla almışlar.Adam ne yapsın!Hasta işi yalan,anne ortada yok,arabası başkasında...
Paylaşılan videoda eksikler var.Adam diyor ki:"Allah senin acını bana göstermesin ama bu nedir!"
Şimdi mevzu şu. Bukadar medyada yer almasınında etkisiyle ödeyeceği varsada artık ödemz hale gelen bir sigorta söz konusu :) aralarında çocuk kendi yaptı gibi olsa sigorta ödeyebilirdi. araç 3. şahıs tarafından 2 pertli kazaya karışıyor muhtemelende %100 suçlu. Kakosuda yoktur iki aracın bedeli + yaralı varsa tedavi bedelleri kısacası bütün hasar servisçiye kalıyor seneye yapılacak sigortalarda cabası.
Kaza yapan çocuğun kapak fotoğrafı
Page Not Found | Facebook
Allah göstermesin, diyelim ki kendi aracınızla kaza yaptınız. Kaza sizin suçunuz ve karşı taraf da bu dayı!!!
O zaman ne olacak?
Kendi çocuğuna bunu yapan, tanımadığına ne yapar?
İnsanlık önemli bir meziyettir...
O farklı bir durum burada üçkağıt var ama. Bende daha çok küçük bir çocuk iken arada bir bizim 2.4 QX Maxima'yı kaçırıyordum. İstop ettire ettire öğrendik araç kaldırmasını bir gün Maxima'yı pert ettim ve 'baba, baba diye ağlayarak' Maxima'nın pert olduğunu söylemiştim, babamda bana bir şey dememişti fakat o Maxima Türkiye'ye ilk giren Maxima'ymış sonrasındada İnfiniti l30 alarak bir üst segmente geçmiştik. Bu da böyle bir anımdır..
adam kazaya kızmamış yalan söyleyip aldıkları için kızmış.
3 erkek kardeşiz , abilerimle aramda 8-10 yaş var. 1 sene arayla 2 tane farklı araba pert ettiler babam hep size geleceğine mala gelsin dedi. Çalıştığımız iş yerimizde kamyonla gece geri gelirken tırın altında kaldım babam biraz daha dikkat et oğlumdan başka birşey demedi bi kere daha hem gurur duydum babamla hemde şükrettim
Bence kaza yapmak başka patlamak başka kaza bu olur araba pert olur sıkıntı yok ama gazlarken bir yere patlayıp ara sokakta arabayı pert edersen adama bi dur derler
benimde 3 kazam var. 2003-2009-2011. 03 ve 11 deki ağır pert bunların yaştan anlasılcagı üzerede 03 deki üstüne bide ehliyetsiz.
ilk pertte ehliyeti bir sene geç aldırdı, ikinci pertimde tam araba alacakken yine 1 sene erteledi :D üstüne kendi arabasını sen anlıyorsun diye bana seçtirtti herşeyini ama sofor koltuguna oturtmadı hatta hala oturtmuyor :D. Kendi arabanla naparsan yap modunda geciniyoruz :D
ayrıca civicmiş
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/77...c7741dd8eedb43
ya bu kadar büyütülecek birşey yok. Belli yalan olduğu.
Misal bende kaza yaptım. Babamı aradım cunku o anda hakkaten arayacak kimsem yok. Baba durum kötü gelebilir misin dedim. Bir daha ölsem de aramam. Kanı donmuş vaziyette geldi kaza yerine. Evlat olayı garip abi, o an anladım yani. Dedim gelir birde beni bariyere sokar falan :) (her ne kadar kendim almış olsamda, baba yani bu herşeyi yapabilir) :D
Kendisi anlatıyordu çünkü 2 arkadaşıyla İzmit Kirazlıyalı eski yolda 35-40 yıl önce kaza yapmışlar. Muratla uçmuşlar bir evin samanlığına :) Hastaneye dedem gelmiş kan ter içinde.. Nerde oğlum demiş doktora, içerde demişler girmiş içeri...
- Oğlum!! Canım oğlum!! İyi misin ??!?!!?
- İyiyim babam birşeyim yok
- Senin gibi evladın amk diyip girişiyor dedem hastanede :D Sadece kafası yarılan babamın burnu da kırılmış oluyor dede gazabından :D asuhuhasuhasuhasuha
Güldüğüm bir hikayedir ama bu kısımda babayı paracı, malı kıymetli falan diye düşünmeyin.. Tavır yanlış olduğundan belli ki dellenmiş :D
Benim babam olsa, dübürden sokardı sopayı bu adam az yapmış :D
civic 100 lira oldumu yav ?
Videonun başında bunudamı yapacaktın bıktım senin elinden diyor
Yani bu çocuğun ilk vakası değil belliki ve yine belliki hasta vs diye yalan atıp arabayı alıp soytarılık yapmışlar sonuç olarak bir tane devrilmiş araba , kendi arabaları pert vs vs
Ben burdaki yorumları okuyunca güldüm şaşırdım aslında , memleketim monaco imiş de bizim haberimiz yokmuş herhalde diye:)
Ortalama Türkiye görüntüleri ki bence komik
Bence amca haklı;
Önce anlamış kimsede birşey yok sonra illallah etmiş artık "seni a... k... yeter lan ettiğin diye" :D
Ben çocuğun ilk vukuatı olduğunu düşünmüyorum.. Baba da bir birikim var.. Çocuk belli ki arsızlığın dibine balıklama dalmış..
Hemen asıp kesmeyi ne çok seven milletiz biz yahu.. Böyle baba olmazmış da şuymuş buymuş.. Baba odunu akşamdan suya yatırmıştır, sonra yanına bi sandalye alıp dinlene dinlene ıslak odunla dövmüştür. Ellerine sağlık derim böyle bişey yaptıysa..
Bence adam oğluna bişe olmadı diye seviniyor. Duygu karışımı yaşamış ortada dayak var gibi görünüyor ama durumda öfkelik bişe yok, korku ve sevinç var :)