Evet Arkadaşlar Fatih Terim Milli Takımı bıramış,
Son dakika: Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı! TFF'den acıklama...
Kendi yorumum hem üzüldüm hem sevindim, bir galatasaraylı olarak inşallah galatasaraya yuvasına geri döner.
Printable View
Evet Arkadaşlar Fatih Terim Milli Takımı bıramış,
Son dakika: Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı! TFF'den acıklama...
Kendi yorumum hem üzüldüm hem sevindim, bir galatasaraylı olarak inşallah galatasaraya yuvasına geri döner.
hıc bı halttan anlamayan teknıkten yoksun adamı neden ıstıyosunuzkı takıma
İsabet olmuş..
Futbol bilgisi haricinde ( seviyesi tartışılır ) herhangi bir vasfı olmayan tiplerin kıçını kaldırdık boş yere imparator diye..
Ne cehenneme gidiyorsa gitsin şimdi kendinden büyük egosu ile..
İyi olmuş güzel olmuş çok mükemmel olmuş...
Mafya vari hareketler,kendinden büyük egosu vs vs. Çok isabetli karar olmuş.Umarım Galatasaray'ın başına gelmez tekrar.
kendisi futbol mafyasıdır.İnanılmaz sevindim ve mutluyum şuan.
Bunun hala UEFA kupasını aldırdığına inanan galatasaraylılar var. Size kupayı HAGİ aldırdı..
imam osurdu cematin sıcması normal futbolcusu gazeteci/haberci döver başka birtanesi takımımın kaptanı seni evinden aldırırm der, tüm futbol milli takımının basındaki mekan basar dayak yer tırıs tırıs kacar
nereye dogru gidiyoruz acaba :soru:
Şükür sonunda
Birseyi tadinda birakmak gerek.Bence artik futbol yorumcusu olarak yoluna devam etsin.
Günün en güzel haberi. Geç bile kalındı.
iyi olmuş ne diyelim..hayırlısı :)
Fatih Terim Türk futbolunun karanlık yüzlerinden biridir, artık umarım hiçbir şekilde hiçbir kademede futbolun içinde yer almaz.
Andrea pirlonun terim halkında yazdıklarını bi okuyun derim
Yeniden Yonlendirme Bildirimi
Çok sevdik kendisini... ama giderek bitirdi sevgimizi...
Keşke hep yükselterek devam etseydi.
Dilerim galatasarayımıza gelmez.
yeterince kaos varken bide böylesi bişeyle uğraşmayız.
Geliyim, 2.lige düşse bile bırakmam ama terim bi daha gelsin kesinlikle bırakırım galatasarayi
Çok güzel bir haber inşallah galatasaray a gelmez artık ne kişiliğine nede yaptığı işlere sevgim saygım kalmadı benim gözümde iğrenç bir insan, mekanı arıyorsun tehdit ediyorsun adam seni çağırıyor gidip bide dayak yiyorsun bu rezillikten sonra ben olsam herşeyden kendimi çekerdim insan içine cikmaya utanirdim
Şu saatten sonra hiçbir yere dönmez umarım.Yeterince seviyesini düşürdü.
adam zaten hayatını kurtardı teknık dırektorlukten. sadece bodrumdakı vıllası 125 trılyon yaw
Adamin bizden cok korumasi var. Hic anlamadigim biri.. icer eder sacma sapan konusur bir garip ego .. azalarak biter umarim.
abilerim kızmasın ama ben tekrardan Galatasarayın başında görmek istiyorum açıkcası , yazılan tüm yorumlara hak veriyorum ama seviyoruz beeeee
kurtulduk şükürrrr
gs li arkadaşları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum, nedir bu terim aşkı?
bilgisiz, vizyonsuz, karaktersiz bir adam bu terim.
yonetımın kafa calısıyo
Dursun ile birlikte Fatih Gs yi yerle bir eder :D umarım Gs ye gider
Fubolcumu mafyamı belli değil.. Hiçbiryere gitmesede Milli Takımdan kazandığı paralar torunun torununa yeter artar..
şükürler olsun.
Senol Gunes'e bulasmasinlar ne yaparlarsa yapsinlar.
imPARAtor, modası geçmiş, saygınlığını yitirmiş, arkasındaki diktatörlere güvenerek ahkam kesen restoran basan, damatlarıyla menejercilik oynayıp takımda ona göre adam oynatan, geldiği her takımda kaymak gibi kadrolarla başarılı olan, şalgamın acısı ile oyuncu oynatan kriz yönetimi olmayan primci imPARAtor gidiyor. Alayınıza sıra gelecek alayınıza.
Olumlu bir gelisme desemde burasi Turkiye...
Baska bir kilikta cikar karsimiza...
Futbolu iyice biraktim. Soylesiye davet ettigimiz buyuk kaptan ve teknik direktorlerin cay icerken 'sike olmaz mi tabi ki var, ama GS kurtarildi' sozlerinden sonra... Bunu soyleyen yillarin kaptani!
Simdi bilmem ne davasina baglanip aklaniyor hepsi... Boku disari akitmak yerine iceride birakiyoruz yine... Adamin dedigi gibi bogulup gidecegiz herhalde...