Selamlar Anadolu yakasında ücreti mukabilinde, kendi karcher makinem için suyu ve elektiriği kullanabileceğim bir mekan var mıdır ?
Printable View
Selamlar Anadolu yakasında ücreti mukabilinde, kendi karcher makinem için suyu ve elektiriği kullanabileceğim bir mekan var mıdır ?
Nerde oturuyorsun. 1 lira köpük 2 lira suya benim makinalari da kullanabilirsiniz
Kendi köpüğün varsa kova ile sünger ile yikatirim makinayi göreyim su girişleri tutarsa kendi makinanida kullanabilirsin. Çınardere Mahallesi Olimpiyat caddesi no 60 navigasyon kur uyarsa gelirsin ben para almam :) işin gorulsun
Ben benzinliklere gidiyorum, tazyiği tutuyorum, sonra yanıma 10 litre su alıyorum, onları kovaya phı düşük şampuan ile döküyorum, yada şampuanı arabanın üzerine döküyorum direk, öyle köpükleyip geri tazyikle duruluyorum.
Her istasyon izin vermez hele ki son olaylar yüzünden. Self servis e donup 5 liraya sistem kurma pesindeler. Ben 14500 liralık sistem kurdum . Tetikli tabanca aldım . Tetiksiz bilmeyen için sıkıntı.
Bizimde arkadaslarla boyle bir yere ihtiyacimiz var, bizde kendi sampuanimizla yikiyoruz ama nereye gitsek en fazla 2 hafta sonra yikamaci alip fiyatlari 5-10 liraya cikartiyorlar suanda bosta kaldik arabalar les gibi :)
aslında self servis yani ayağa gidip yernde yıkama gibi bi sistem istanbulda tutmaz mı acaba
Yerine göre değişir . Ama en son tuzla civarında musteri nin boğazı yaralandı. Subay in araba cam patladı. İki araba daha masraf aldı. İstasyon eski sisteme döndü . Dava açsan kazanırsın. Yer imkanın varsa sende zaten az çok biliyorsun kullanmayı sıkıntı olmaz. Ama oldu izmir ankara da iki kişinin boğazı parçalandı öldü. Ben basınçlı tankı iptal ettim. Basınçlı tüp te yasaklandı zaten yavaş yavaş kalkıyor.
bakirkoy,yesilkoy,atakoy,florya cevresinde varmi bu sekil yer
Abi çok teşekkür ederim, Kürüm petrol senin istasyon değil mi ?
Normal hortumu takabileceğim bir musluk ve elektriğe ihtiyacım var, makinenin su girişi normal hortum şeklinde ...
Zaten gerekli tüm malzemeler bende var, makine köpükde atıyor ....
Uygunum diyorsan 5 dk içinde gelebilirim ...
haremdekinde opetteki yıkama kısmı kapandı galiba ne zaman gitsem kapalı diyor yetkili arkadaş. ya da akşam diye mi kapatıyolar bilemiyorum.
Arkadaşlar haremde başka bir problem vardı maalesef 2 - 3 ay kapanmak zorunda kaldı. Şu an her şeyi ile faal lpg inşaatı başlarsa yıkama çıkışa geçecek. Kendi yıkamak isteyene yıkama elemanları izin veriyor. Yada oraya gidin şef okan ı bulun ( Eski Müdür Özgür ) adımı verin yardımcı olacak. Yıkamada çalışan uzun boylu Murat ve Mehmet Amca ya da adımı verin dilediğiniz gibi yıkayın.
haremdekinin düzelmesi iyi olmuş. oranın basınclı suyu direk parayı atar atmaz cılgınca baslıyordu çalışmalar süresinde insallah onu da değişmişlerdir acaip basınclıydı suyu dizlerin arasına sıkıstırarak baslatıyodum suyu o derece. ama personel senin de dedigin gibi gayet iyi niyetliler karışan bulaşan kimse olmuyor.
@Drive Fast Ottoman opet yönetimi kullanmana izin vermiyor bilgin olsun. Makinalara zarar vermişler müşteri ve araçlar zarar görmüş.
Ben Beylikdüzünde oturuyorum, S virajının oradaki Kadoil' de yıkıyorum artık 3 lira köpük 2 lira su. Hafta sonları falan kalabalık oluyor. Eskiden Yenibosnada oturuyordum orada Starcity' nin yanındaki Total' e gidiyodum 5 lira veriyodum çocuğa istediğim kadar yıkıyodum :) Hele bir de pazar akşamı gittim mi kimse olmuyodu çamurluklarda ne varsa akıtıyodum :) Bu taraflarda oturanlara bilgi olur.
beylikdüzündeyken hadımköy yolundaki alpette yıkıyodum orası da iyi sayılır.
bizim oraların gözünü seveyim 1 liraya köpük 1 liraya su tamam :D hatta opette çalışmıştım bir süre tanıdık olunca gidiyorum sürekli su beleş köpük 2 lira :) suda süresiz istediğin kadar. gece gidiyorum genelde malzemeleride kullanıyorum orda sıra olmayınca :D