.............
Printable View
.............
Maşallah.
rs swap mı var ?
aahhhhhh ahhhhhhhhhh RS imizzz :)
:) of off bi dili olsada konuşsa kardeşim
nesee şurda bişey kalmadıı yakındaa inadınaa geri dönüorr hemde çok doluu vee deli bi şekildee nese burda sadece bunlar konuşulsun az kaldı rahat olun ;)
rs swap mı var diye sormuştum...
eğer swap yoksa çok dolu demişsiniz.. nedir yapılacaklar ? 1.4 16v motora ?
Daha yeni aşamada açıklamalar sonra verilecek .
arkasına göre kafası yuksek kalmış,çok doluyu bende anlamadım açarsanız seviniriz bu arada yaylar kesik sanırım
yeni aşama ? rs ? sedan ? enteresan öğrenmek isteriz doğrusu . maşallah aracına ama merak ettim neler yapılabilir reno motorlara
yaylar kesik değil 60 mm omp yay var orjinal 1,4 16 v motora neler yapılır bekleyin diyorum sadece
neyse bekleyelim bakalım bende merak ettim.
ama fazla bi beklentiniz olmasın derim.
inşallah hoş olur bakalım
valla bi çip uygulanır bildiim
bekleyin bekleyin deyip te filtre egsoz header ve çiple buyrun işte demeyin sonra..
burada insanları bekletiyorsanız beklettiginize degecek bi uygulamayla cıkmalısınız karşılarına ;) mesela rs swap+ turbo vs vs bekleriz biz
benzinli arabada chip le ne kadar güç alınabilir ki ?
dizel olsa chiple beklenti lur ama gerçekten çok merak ettim.
ben rs swap bekliyorum açıkcası. :D
onu diyorum işte bi çip uygulayıp ta buyrun demesin sonra
rahat olun, ayık olun, filodan ayrılan çılgın sedan geliyooo... :) :) cidden napıyosunuz arabaya?
Ankarada bir tane turbo vardı bu kasa satılık sanırım turbo olabilir araç. kazasız belasız günlerde kullan
1.4 16V 98 HP standart motoru zaten. az bulunan bir motor symbollerde.
98hp olan motorlar zor bulunan bir motor değil ki.
clio a nın hb leri ve sedanlarında var genelde 2000 2001 modellerde.
clio b hb lerdede kullanıldı aynı motor.
Alıntı:
Meteora; Nickli Üyeden Alıntı
Yazmak istediğime dikkat edersen...
Symbol araçlarda ağırlıklı 1.4 8V 75HP motor kullanılır. hatta şuan yeni symbollerde bile aynı motor kullanılır 1.4 16V 98 hp seçeneği yoktur yerine 1.2 16V 75 lik versiyon kullanılmıştır. 2000-2001 Symbollerde opsiyon seçeneğinde olan bir motordu ve o nedendende piyasada 1.4 16 V SYMBOL az sayıda vardır. HB kasalarda daha çok miktardadır.
güle güle kullanın. inşallah turbo felan deniyorsunuzdur.
yıllardır clio ile haşır neşir biriyim rs ler dışında hiçbir clio ne yay takarsan tak bu kadar düşmez,düşsede dengesiz düşmez,son olarak orjinal olarak 60 mm omp türkiye ye gelmedi bilgin olsun 4.5 cm olarak orjinal omp ler piyasada mevcut ;)
atmosferik olarak ne yaparsan yap pek bi güç vermiycektir haberin olsun
Kazasiz belasiz.
rahat olalım arkadaşlar öle dedi belki turbo geliyor
kardesim kazasız belasız kullan.açılın yoldan çılgın kilio geliyor yer uçagı :)turbo dur araç büyük ihtimalle...
Aracınıza maşallah ama gençler birazda mütevazi olmak lazim.. Heleki hp ortalamasi 200 + olan bi teknik forumda. Bu yolda cok emek vermiş arkadaşlara karşı. Rahat olun falan gereksiz hitaplar. Mütevazi saygılı olup forumdan arkadaşlardan abilerimizden bişiler kapmaya bakın.
eğer turboysa verilen paraya yazık derim ... :S
Ön görünümü güzel olmus.
motor işini beklemedeyiz.
rs swap symbol:soru:
rs swaplayacak bütçeyle symbolüde satıp direk temiz rs almak daha mantıklı değilmi?
yoksa symbolün kasa olarak bi avantajımı var :S amac:soru:
2jz de olabilir
Emsallerine nazaran hoş bir symbol olmuş. Kazasız belasız iyi günlerde. Kafası yüksek gerçekten arkayla orantılı olsa daha şık olur.
Neyse bekLeyip göreLim :)
cok güzel maşallah