100 oktanla bi dynoya çıkıyım dedim, çok sınırlarda olmayan bir set up..
211hp 310nm çıktı
dyno videosu sonrası gereksiz gazlama videom var:D
http://upload.streetfire.net/video/m...ock_209501.htm
Printable View
100 oktanla bi dynoya çıkıyım dedim, çok sınırlarda olmayan bir set up..
211hp 310nm çıktı
dyno videosu sonrası gereksiz gazlama videom var:D
http://upload.streetfire.net/video/m...ock_209501.htm
allah nazardan saklasın maşallahı var arabanın
Maşalla izzet, güsel olmuş araç:)
izzet maşallah :)
kAzasız belasız kardeşim...
mahşallah kazasız belasız
masallah;
motor kulaklarinda sorunmu var?
Maşallah iyi sekiyor motor, ben de aynı şeyi söyledim. Yok mu bunların poliüretanı bilmemnesi. :)
Filtre de her an motora kaçacak diye korktum. :D
maşAllah hacım... :)
motor kulakları son demlerinde sanırım...
güsel sonuçizzet tebrikler vede maşallah
O kadar gazlamaya egzozdan bi alev beklerdim :D
Maşallah 210hp stock internal ile motor ortalama kaç derecede çalışıyor? kompresyon ne civarlarda
maşallah ben şaşırmadım zaten 210 felansın demiştim..
maşallah izzet güzel sonuç..
maşallah izzet ama kulaklar banada vahim geldi :)
teşekkür ederim, renault motoru hep boyle sallanır ama bir baktıryım kulaklara..
kadir abi o denemelerde arıza ışığı yakıodu, ahava yakıt karışımı da sapıtıyodu, şimdi bi nebze daha iyi. egzoz manifoldu yapacağım en kısa zamanda inşallah...
maşallah çok guzel Allah kaza bela vermesin
Maaşallah izo:icon_tup:
bi de izleyebilsem süper olacak. bu streetfire deli eder adamı.
İzzet'im tebrıkler kardeşim maşallah guzel yuruttun arabanı değdi tum emeklerıne.Allah kaza bela vermesın kardeşim ağız tadınca bınersin inş...:icon_tup::icon_tup:
herkese çok teşekkür ederim çok şükür demek lazım ucuza mal ettik ama tatminkar oldu.
havalar ısınına kadar bi 20 - 30hp katmamız lazım kadir abi k prolanır o zmna:D
guzel guzel..tork cok ıyı yalnız:D 150lerden 310a:D
148nm orjinal..tork orjinal manıfoldu kullanıp egzoz gazını sıkıstırmamızla falan ilgili olabilr mi? hondalar bu kdr tork vermiyor ama hpyi iyi veriyorlar. ust kapak yapısıyla flan mı ilgili yoksa?
torku turbodan kazaniyorsun..
kısa ve öz olmuş:) teşekkürler
Maşallah izzet kazasoz belasız
Çok iyi alet. Güzel düşünce güzel yapım. Belki kimsenin cesaret edemeyeceği ve herkesin muhalefet olacağı bir proje ama bence çok güzel. Eline sağlık.
izzet gerçekten azmin zaferi :)inşaalh ilerde daha iyi yerlerde görürüz kazasız belasız..
vallahi İzzet bravo. maşallah. güle güle kullan.
Maşallah :icon_tup:
teşekkür ederim herkese...
1 kez kol deiştirdim sadece, fairway kolu taktık sanırsam:D
128mm gerci bnm kolların uzunluğu flash 1.4 turbo kollarının olcusuyle aynı. o da olabilir, eğer oysa daha fazla zorlayabilirim...
güzel araç kazasız belasız kullan
Dün arcadium otoparkta gördüm ceza yiyebilirsin aklında olsun jandarma anons ediyodu seni
dalga gecıosun ne yaptık da anons ediyolardı?
gereksiz herifler...
yavaş yavaş gidiodun egzozundan dolayı bence... belkide gelmez ceza içeriye girdi bi anons yaptı çıktı geri seni işaret ediyodu diğer jandarmada
harbiden gereksizler haklısın o konuda. kaza oldu görmüşsündür APP'leri söktü daha gelir gelmez arkadaşın (kaza yapan aracın)
Maşallah İzzet güzel sonuç ;)