Selam
Düşük fiyatlı araçlara matrah düzenlemesi geldi.
Printable View
Selam
Düşük fiyatlı araçlara matrah düzenlemesi geldi.
İyi geceler hocam yarın iki tane satışım var hesaplıyorum işin içinden çıkamadım ötv matrahı 150.000 aşşağısı arabalara indirim geldi galiba değilmi?
Bazi araclar ucuzlayacak
Ozellikle su anki liste fiyati 318.600 TL ye kadar olan araclar 265.500 TL olacak
Kucuk sinif otomobillerde dilime takilan arac kalmayacak hepsi ucuzlayacak
Bir ust sinifta leon vb araclarda indirim olur.
Tarih belli mi hangi tarihler arası indirimden yararlanabiliyoruz ?
Fiyatlarımız güncelleniyor yazıyor bazı markalarda, bakalım ne kadar ucuzlayacak
Hangi araçlara yaradığıyla ilgili bilgilerinizi rica ederim.
örnek olarak ; yeni corollo hyrid 357den 298e düşüyor
Gelse ne olacak ki ? Şu an bayilerin elinde olan araçları fırsatçılar kapar zaten.
2. el napacak bakalım :)
Aynen düşse nolacak,arıcaz araba yok dicekler :D Galericiler toplıcak hepsini,sonra 20k üstüne hop sarı site :D
Yangın zamanı söndürme tüplerine zam yapan,eldivenlere zam yapan bu millet bizi bu ötv olayında s*ker öldürür:)
Tüketicinin çokta işine yarayan bir durum söz konusu değil.Pandemiden ötürü Sıfır araçların üretiminde parça eksikliği sebebiyle yeteri kadar araç sayısı yoktu.Çoğu bayinin elinde zaten araç yok..Olanlarda Rent a car veya büyük şirketlerinin ablukaya almasıyla araç bulmak zorlaşacaktır..
Benim anladığım kadarıyla baz modeller için ciddi indirimler olacak gibi. Yani manuel boşline araçlarda.
Zaten donanımlı highline diye tabir ettiğimiz araçlar da fiyatlar boş paketin 2 katına çıkıyor neredeyse oda ÖTV indirimine girmez diye düşünüyorum.
Ara. bulursanız, indirimli alabilirsiniz.
Çarşamba günü sattım kendi arabımı. 3 gündür kafa patlatıyordum ne alacağım diye 300.000 e kadar. Şimdi bütün hesaplarım sil baştan olacak. Bayilerde araç bulunsa sıfır almak mantıklı şuan ama galericilerden sıra gelir mi o ayrı muamma..
Listeler açıklanmış, değişen pek birşey yok gibi benim anladığım
Civic 265,Leon FR 267 şimdilik gözüme çarpanlar.
Golf 1.0 eTsi manuel Impression 240 bin tl benimde gözüme bu çarptı. Herkesin dediği gibi filolardan galerilerden fırsat kalmaz bizim milletimize yine. İkinci el vs düşeceğini sanmıyorum. Kur düşmediği sürece bu ötv indirimleri bana pek samimi gelmiyor alım gücü zaten yok, ötv indirimi galerilere vs yarıyor.
Günümüz şartlarını sindirip ortama göre kıyaslama yapıldığında 230-260k TRY aralığında otomatik scala da güzel alternatif.
https://fiyatlisteleri.opel.com.tr/a...282.1628861879
Komşu 1 ay kadar önce 300k tl'ye corsa almıştı, şimdi 250k TL olmuş :)
Yeni Jazz ın fiyatı ucuzlamıs. 300 küsürlerdeydi. 277 en üst paketi.
Abilerim cahilliğime verin, bu ötv indirimine motorsikletler de dahil oluyor mu yoksa sadece otomobiller için mi?
Şu fiyatlara sevinir olduk 2017 de 2016 model sıfır f30 3.20ied 40.yıl 19'jantlı vs extra dolu sıfır aracı kosifler'den 172.000tl ye aldım
Rabbim sonumuzu hayır eylesin ülkeyi bu hala sokanları bildiği gibi yapsın
Başlığı otv düzenlemesi değilde
Otv matrah değişimi olarak yapabilirmiyiz
Algı yaratmaya gerek yok
Otv indirmek her baba yiğidin harcı değil
Zaten çoğu bayinin galerici,rent a car'a otomobil veren müşteri varken sana bana gelmez o sıra,2.el yine değişmez sarı sitede 0km ilanları hayırlı olsun
bu millete ucuz indirimli araba mı satarlar hey yavrum hey .....
Zaten arabalar aşırı pahalı 40 lira düşse ne yazar. 300 bine corsa mı olur arkadaş ;)
6 ocak 2021 gurses'ten 226bin tl'ye coralla dream 1.5 otomatik aldik. Suan duzenlenmis hali 248bin tl araba 6ayda yuzde 10 ustunrekoymus , olmasi gereken rakami indirim gbi gostermennde manasi yok
6 ayda euro %18 artmış. Bu araçların gerek parça fiyatlarının, gerek yurtiçinde üretilen parçaların hammaddelerinin ithal olduğu göz önüne alınılırsa malesef normal gibi görünüyor.
Biri mesaj paylaşmıştı ta AE101 kasadan beri corollanın dolar karşılığı hep aynı idi ama TL değeri uçuyordu.
Çok afedersiniz "kıç" kadar arabaya 250 lira vermeye razı olsanız bile bayiler burnundan kıl aldırmıyor. 15 gün önce stokta "bolca" bulunan arabalar ne hikmetse şimdi altın oldu. Hadi diyelim arabayı buldunuz, bu seferde "yok aksesuar paketlisi kaldı, yok seramik şart, yok kıl, yok tüy" diyerek zaten istedikleri fiyattan satıyorlar. Almayın abi araba falan, gerçekten çok ihtiyacınız zengin etmeyin artık şunları...
Bir malın satışını bir başka malın satış şartına bağlanması bildiğim kadarı ile yasak.
En kötüsü bu olsa yine iyi ... Biraz indirim karşılığında bir alt dilim ötv den faydalanma karşılığı elden para isteyen şahıs bayileri var. Bunu markalar da biliyor, muhtemelen devlet de... Şikayet edilse yaptırımı ciddi ağır. Vatandaş olarak haklarımızı aramak gerekiyor.
ya herşeyi geçinde 200+ B segment araçlara nasıl veriyorsunuz? yazık günah değilmi. gider eski birşey alırım yine vermem o paraları