selamun aleyküm arkadaşlar..ben aydından soner aydında opel servisim var..27 yaşındayım yaklaşık 18 yıldır opel servisiyim..opelde bi nevi master yaptık..:D aracım sarı gsi m3 ve civic avcısı diyede gecer
Printable View
selamun aleyküm arkadaşlar..ben aydından soner aydında opel servisim var..27 yaşındayım yaklaşık 18 yıldır opel servisiyim..opelde bi nevi master yaptık..:D aracım sarı gsi m3 ve civic avcısı diyede gecer
hoş geldin
Hoşgeldin keyifli forumlar
Hoşgeldin ustacım :D ama buranın civicleri biraz delinir cinsten deiller :)
hoşgeldin keyifli forumlar
hosgeldın soner usta...keyıflı forumlar...
hoş geldin.
Hoşgeldin :)
m3 ve civic avcısı iyimiş :D
hoşgeldin:)
HoşgeldiN... Bayaa iddialı bir geliş olmuş
hoşgeldin ama ata sözleriyle pek alakalı değilsin sanırım ava giden avlanırmıs unutma????
gsi si olupta iddalı olmayan varmı :)
bir gsı a sahip olmak cok güzel her zaman sevmişimdir gsı ları ama hızlı giden atın tezegi seyrek olurmus??? bendede amma ata sözü varmıs bee:D
hosgeldın keyıflı forumlar
hos geldın keyıflı forumlar :D
herkeze teşekkürler arkadaşlar.ayrıca diğer forumdan tanıdığım ibrahim,furat ve melii sizlerde sağolun...bizim bir lafımız var herkez astra gsi binemez diye..bi lafız daha var ama onu şimdi yazmıcam :D tekarr teşekkürler..
hoşgeldin civic avcısı
Hali hazırda kullandığın Astra Gsi aklına gelir diye düşündüm süren dolmadan cevapladın :)
Astra'yıda ben söyleyim 218cc mavi enjektör 3bar ;)
M3 muhabbetine gelince dragda geçtiğini duymuş ve helall demiştim..Maşallah:icon_tup:
Gerçi geçtiğin m3 hakkında ozaman bisürü muhabbet dönmüştü:heyoo:
soner usta hoşgeldin.
hoş geldin.
Pis tokatlamışsın..m3 cüye biri drag yaptığını hatırlatması gerekirdi:D
http://www.mysiyaset.com/video/izle/...w-m3_95637.htm
Biz Gsi'ı doldurmuştuk ama tokadı yemiştik..Heyy gidi günle Bmk reşit sağolsun aynı m3 ile bolu istanbul arası az sıkmamıştı :)
abi eski gsicisin bu typer sana gsiyi unutturmuş anlaşılan inanmak istemiyorsun nasıl olur diosun araba bozuktur diosun öle geçmiştir diosun ama unutma abi herzamgüçlü olan kazanacak die bişi yok m3 bozuk dahiolsa arabanın bg çok 300 olmaz 250 bg olur genede geçmiş tebrik etmek lazım helal olsun maşallah
Sakin ibo..2001 den 2007 ye iki ayrı gsi sahibiyim..Dolu bir arabayı alıp onu koşturmaya çalışmadım...
Uğraştım didindim ,ellenmedik parçasını bırakmadım,millet chip yapmaya korkarken ben krangın hafifini taktım,günlerce hurdacıda parçasını aradım,sizlere istanbula anadoluya yedeğini chipi bilmemnesini gönderdim.Gsi yani c20xe nasıl bir arabadır iyibilirim..Seyrettiğim videodanda arabayı az çok çözerim..Sen alınmışsın Kadir abi Gsi'ı beğenmiyo eleştriyo diye..Benim kadar Gsi seven sınırlıdır..Ben arkadaşın "m3 avcısı", "gsi m3 e nekadar fark atar gibi" konuya girişine şaşırdım..Bu tarzı ben beğenmiyorum kim ne düşünürse düşünsün..Senin hoşuna gidebilir söylem olarak m3 parçalayan gsi felan şeklinde..Ama dediğim gibi bu konularda daha ılımlı olmakta fayda var:icon_tup:
bende arkadaşı tanımıyorum sana hakta veriyorum kendini tanıttığında öle bişi yazmasına bende sasırdım ama vardır bi bildiği dedim bişi yazmadım şimdi senin yazdığını okuyunca yazasım geldi sana taş atmadım yanlışta anlama beni ankarada atakan abi var onla tanışma fırsatım oldu banada senin yazdığın gibi sözler söledi bende kırankı hafifletmeyi düşünüyorum nasipse hakkaten çok fark ediyormuş şimdi sende yazınca anladım :)
kadır abım yıne doktırmus :D
ıbo hayırdır yıne neyle ugrasıyorusn :D
m3 ü 5 silindir yapalım. gsi gene geçemez. hayal kurmayın :)
bir şefkadir sözü vardır bildinmi. şefstyle vites atamadıktan sonra hiçbir araç yürümez :cool:
heyt bende eski opelciyim her platformda yarısırım (bilgi manasında :) :Dvarsa vectra b le ilgili soru sorabilirsiniz