kalkışta nasıl bi mücadele olur
Printable View
kalkışta nasıl bi mücadele olur
Wrx alır 330xi fazla ağır ve kalkışı normal 330 dan daha ağırdı diye hatırlıyorum zamanında bmw nin sitesinde verilmişti 0-100 hızlanması falan normal 330 dan daha ağırdı.
Wrx rahat alır yani.
bencede wrx
xi ler guvenli surus için ayarlanmıs modellerdir yuksek tir yavastır. 330 i ler daha hızlı xi lerden
4x4 avantajına Xi nin normal 3.30 lardan daha ağır olması eklenince wrx alır gibi geliyor banada
aslında bi denemek lasım ben çok merak ediyommyaa..
wrx bana kalırsada alır,ayrıca torkuda unutmamak lazım
subarunun tork :392 [40.0]
330Xİ tork : 214
330Xi:1600kg 290NM 0-60mph 6.9sn
Wrx:1395kg 300NM 0-60mph 5.6sn
evet güçler ortada dicek laf yok...:)
hıhıhıhı forever wrx:D
wrx 5.6 mı yanlışlık olmasın..
330 da 6.9 tıptronıc herhalde..
140 tan sora her turlu 330 derim varmı tersini iddıaeden..
bu işler öyle var mı tersini iddia edenlerle olmaz.video varsa görelim.
bmw si olup kendine güwenen warsa kapışalım:) WrX
wrx'in 330xi i geçtiği video war mı?
Arkadaslar 1hafta kadar once bu konuyu gormus olsaydım e46 3.30xi'la herhangi bi standart WRX'i deneyebilirdik fakat araba satıldı :)
abı nıe herkes tuttu arabayı ımpresalarla kıyaslıoo mantıken zaten ımpresa alır bunun ıcın konu bıle acılmasss
hehhe evet abi bence de sacma yani 33xi alan adam zaten performans istameyen biridir arabanın amacı da bu degil zaten bence de sacma.
impreza maniac denenen 330da sorun olmasın bi konu açbakalım 260 hplik 330 mu impo mu die 200e kadar kim alıo??
impodicek 3 5 kişiyi gecmez.. :)
denemedim ama imponun ve 330 un uzunda nasıl gittiği belli xi ler birazdaha ağırolsada uzunda gene hacmini konusturur derim..
m3csl: Dynoda 260hp veren 330 un ne gibi bir sorunu olabilirki söylermisin?
Milletin ne yazdığı umrumda değil açıkcası ağzı olan konuşuyor bilende yorum yapıyor bilmeyende o yüzden millet 330xi demis yok wrx demiş beni bağlamaz ben gördüğümü söledim varsayımlar üzerine konusmadım..
330'un da abartılacak bir makina olmadığını düşünüyorum.
Var ... 140 dan sonra da yalan olur Al e46 330 gel ... Çarşamba Uygunmu ?
330xi'ı önce wrx ile sonra sti ile sonra 328 ile sonra typr ile deneme şansın olur ?
şimdi varmı idda eden 330xi la wrx geçen ? :hahaha:
Not : Arzu ettiğin başka makinalar varsa onlarıda getiririz ..
Normalde bu tarz bi yazı yazmazdım ama tersini idda eden varmı resti çok doğru gelmedi ben restini görüyorum beklerim .
e46 330lar 208hp olması lzm...
yeni 3serisindeki 330lar 265 hp
yani 160 hplik standart bir 330 e46 yok...
bende tecrübe ettim 2 tane 330 la(206 rc im war standarttı filtre bile yoktu üstünde) biri 2.çewre yolunda 4kapı onla kafa kafayaydık hep ztn beşiktaşta ışıklarda denk geldik muhabbet ettik sora...2.si coupe cabrio edirne tem de cabrio mawiydi yanyana yürüyoruz 3.üm 150de bitio 4 çaktım yawaş yawaş ayırmaya başladım biz arabada 3 kişiydik hatta 4de(ben 2 adm kilosu ediyorum ztn :) ) yani wrx kalkıştada yüksek hızdada içinden geçer 330un hemde xi normall 330dan enz 100-150 kilo agırdır M3CSL nickli arkadaşım... ama ömer arkımızın dedigi 330 hız için degildir lafına pek katılmıyorum
arkadaşım ya ben yıllardır boşuna bu işlerle uğraşıyorum yada sen çok hayalperestsin çok komik ya standart wrx le 3.30 karşılaştırıyosunuz burda hadi triptonik demişsiniz kalkışta geçer demişsiniz ona bişi demedim sesimi çıkarmadım şimdi burda sen resmen saçmalıyosun hiç düz vites 3.30 görmesem nese ne dicem bide sen bisürü şeyden bahsediyosun komik olmayın arkadaşım 3.30 u küçümsüyosunuz galiba bide 200 den sonra anca geçiyo demişsin iyice güldüm yani...
Ya napıcaz dostum modifiyeli wrx le mi karşılaştırıcaz standart 330 u???330 un abartılıcak neresi var sölermisin?Bence dediğim gibi siz fazla abartıyorsunuz 330'u.Gördüğümüzü sölemek hayalperestlik oluyorsa sende biraz hayalperestsin ozaman.
Elimde videoda var plakalar gözükmese koyardım.
en yakın arkadaşımda 2005 3.30 manuel var.
standart 3.30'un wrx geçmesi muhtemel degildir.
heleki xi ise hiç mümkün değil.
ben abartmıyorum olanı sölüyorum sana gerçeği ne abartıcam ben niye abartıyımki ben gördüğümü sölemiyorum yaşadımı sölüyorum senin 3.30ci düz vites dedin arabaya 3 yıl bindik merak etme sen bikere bile bindinmi onu bilmiyorum ama orası ayrı düz vites 3.30ci farklı olarak beyin vardı arabada wrx fln çok komik oluyodu yani bide sen düz vites headerslı egzoz lu fln ile denedik diosun vallahi siz neyin ne oldunu bilmiyosunuz sizde bi marka takıntısı var yürümüş gidiyo
ikiside arkadasımın arabası sana yalan borcum mu var ki yalan sölicem niye yalan söliyimki?3 yıl binmişsin bane ne istersen 5 yıl bin ben sana 330 a kaç yıl bindim mi dedim?Bide bu ezme ayakları falan yakısmııyor hiç bindin mi bilmiyorum ne demek?
Tartışıcaksan seviyeli bir şekilde tartış geçen mesajda hayal perest dedin bu mesajda hiç 330 a bindin mi gibisinden saçma saçma laflar ediosun birazdaha seviyeli yaz lütfen karsındakini insanı tanımadan böyle mesajlar yazma bence.
biz o arabaya binerken çok deneme şansımız oldu ben onu sölemek istemiştim yoksa burda benim şekil hava yapma gibi amaçlarım yoktu bizi tanıyan ztn tanıyo ayrıyetten seni tanımıyorum tanısamda farketmez benim konuşma tarzım bu ztn ve ben yeterince seviyeliyim ben ezme ayakları fln da yapmıyorum öle bi niyetim olsa direk ztn yapardım senin dedin gibi ayak mayak fln anlamam ben nese siz bildiniz gibi dvm edin ok demekki ben başka bi dünyada yaşıyorum 3.30ci düz viteslerin m3 gibi gittiği bi dünya yaramışım ben kendime ok tmm daha cvp yazmıcam mümkünse sizde yazmayın lütfen eğer kişisel problemi olan varsada msn ne gelsin forum kirlenmesin iyi günler
tamam olayları abartmayalım carpıtmayalım kırmayalım bırbırımızı konuyu kıtlemek ıstemıorum bıze yakısmaz kılıtlı konu kavga etmek falan fısman Ankaradayım fazla onlıne olamıorum bırbırımızı kırıcak olaylara fırsat vermeyelım daha sakın lutfen ama bole devam ederse dırek kıtlıyıp sılıcem lutfen
imreza maniac
coğunluğun dediği önemli değil dıyosun ama 1 denemeden de sonuç çıkmaz bunuda unutma ben şimdi vtı gecıyorum ama 206 lar vti i gecer demıyorum misal
manuel 330 un performansı tıptronıkten bariz ustundur ve piyasada çok az olduu için pek bilinmez
ben zaten onu demıyorum tıptronıc bile olsa 140tan sora gucunu gösterir 330 lar .. kalkış performansı yetersizdir onu kabul edıorum ama araç ağırlığını 140 tan sora atar yani..
ayrıca hacmi ve yuksek gucuyle yuksek surat için idealdir ayrıca fabrıka çıkışı 25o km top speede sahip imponun 230 km civarında olmalı .. bu bile yuksek surat hızlanması için bir fikir verir...
biyerde vardı 330 un 1000 mhızlanması 26.7 sny gibi bişiydi
diğer arkadasta bul 330 gibi bişiler demiş allah nasipederse
2 3 ayiçinde olucak o zaman görürüs işin aslını...
Her araba aynı gitmez derken nasıl oluyor bunun teknik bir açıklaması varmı?
Bende senin niye 140 a takıldığını anlamadım doğrusu ne oluyor 140 tan sonra niye araç ağırlığını 150 den sonra değilde 140 tan sonra atıyor?
Wrx 330 u topspeed de falan geçer demedim dikkat ettiysen 200 den sonra 330 geçti dedim.Buda senin yüksek sürat hızlanması için dediğin tezi doğruluyor zaten.
yerkanın sahiblerini tanıyorum senin gibi bi arkadaşa kesinlikle bitane wrx hediye edilmesi lazım yani nerdeyse beni bile inandırıcaksın ahahahha:):):)
o kadar alamayız abartma sende şimdi biz sana wrx alalım sen m5 de geçersin şimdi varya bu azim bu inançla olmıcak şey yok ahahahah:):):)