mutlaka ızleyın :) guzel bı paylasım
http://www.esesli.net/blog.php?user=...ogentry_id=196
Printable View
mutlaka ızleyın :) guzel bı paylasım
http://www.esesli.net/blog.php?user=...ogentry_id=196
Snoopdogg'da artık bizden :) Müslüman kardeşlerimiz gün geçtikçe artıyor ...
evet izlemiştim bunu gerçekten çok güzel.adam aydınlanmış yeniden doğmuş gibi..maşallah
mohawk tarzından kurtulduğu iyi olmuş :)
http://listverse.com/wp-content/uplo.../08/mohawk.jpg
metallica t-shirt u yakişmaz saten sana hey allam :)
artık kardeşimiz oldu :D
allah kabul etsin
ekmeginize bakin;
boyle din degistirmeler sizin kiranizi, stopajinizi ödemiyor!
sonsuz azaptan kendini kurtarmış afferin :)
camıye gırdım bı baktım 1000 kusur ınsan cok sasırdım ınanamadım. megerse ramazan ayının alk gunuymus :)
ehehe teravıye denk gelmıs ya :) cok hos cıdden
turkiye'den spy foto:
http://kafa.bobiler.org/upload/photo...152613376s.jpg
10:45 den sonraki kısımda içim bir müthiş oldu gerçekten:)
Allah kabul etsin
İzlemidim bunu, işaretle ilgili ayeti anlatınca tüylerim diken diken oldu ama çok bomba anlatıyo :)
videoyu izlemekten başka yapacak daha önemli şeylerimiz var demeye çalıştı heralde tool.?
valla, yok din kardesimiz olmus yok bilmem ne, size ne inslarin dininden, ne isterlerse onu olsunlar, her musluman adam kardesinizmi? yarim milyon terorist var onlarda musluman onlarda kardesiniz mi oluyo? insanlari dini vasiflariyla degil , yok musluman oldu vs. diye degil ,...degisti, daha iyi bir insan oldu diye alkislamaniz lazim. Insani insan oldugu icin sevin
sen şimdi geldin bişe diyosun insanın canını sıkma tabi müslüman olanlar kardeşimiz sn haşa peygamber efendimizden iyimi biliyorsun tüm müslüman alemi tabi ki din kardeşimiz abuk subuk konuşma...:@ hem biz yarim milyon teroristen sebep tüm müslüman alemini hiçe mi sayalım ??
hos bı duruma verılen tepkıye bak :D
ne varmış tepkimde yaw gayet insancıl bi yaklaşım:D
senın ustundekıne yazdım kardesım ;)
afedersin abi ksura bkma ynlış anladım;)
ellerinize sağlık çok guzel bir video. rahatsız olacak hiç bir nokta yok, yaftalamadan düşünmek lazım...
mustafa icimden geceni soylemis zaten...
Saçmalayanlar ordaki bazı şeylerin farkına varmamış heralde, orda yüce Allah'ın bi hikmeti var o vurgulanmış onu anlatıyo yoksa elbetki normal bir şey anlayamayanlarıda mazur görmek gerek herkezin seviyesi bir değil tabiki...
allah razı olsun.
olayı sağa sola çekmenin çok bi anlamı yok
bencede birinin dinini değiştirmesi sevinilesi, üzülünesi yada gurur duyulası bi durum değil
konu dın degıstırmesıne sevınmek deılkı... anlatımdakı guzellıkle beraber dınımızın ozellıklerının guzelce anlatılması
Tabi ki burda paylaşıldıgı için yoruma açık ama bu konuda tartışılacak bir şey ortaya çıkması bile çok saçma ve gereksiz bence.
adamın hrıstıyanken muslumanlıgı nasıl buldugunu guzel bır dılle anlatmasına yapılan yorumlarınız cıdden guzel
insan toplum içinde olması gereken doğru insan kavramını yakalamışsa herhangi bir dine inanmasada bir kusur işlediğini düşünmüyorum, ama bu doğru yolu çoğu insan bir din aracılığı olmadan yakalayamıyor. yakalayan ne ateistler var yakalayamamış ne teistler var (göz göre göre yalanlar, hırsızlıklar vsvs içinde yaşayan)
videodaki arkadaş ailesinin yetiştirme tarzınından dolayı kaybolmuş, zamanla kendi çözmüş işi (müslüman olmasından bahsetmiyorum, doğru bir insan olmasınını kastediyorum).
kulaktan dolma bi inanç sistemi demek ne dmeek ?
sanki yazılı kuralları olan bi inanç sistemi bir kurgu var. din insanların özgür olarak kabul ettikleri maneviyat duygusudur. bu bi sistem değildir
bence inanç din vs gibi konular hakkında bir yorumunuz varsa yapmayın.
din hassas bir konu. ben kuran-ı kerim i hatim ettim arapça ve türkçe. din insanları doğru yola sokar, yol gösterir ama bunu kalkıp doğru insan olmak toplumda düzgün insan olmak dine mensup olmadanda olur şeklinde bir yorumu asla tasvip etmem kabul etmem.
bu resmen adam ol dine gerek yok demek.
karşıyım.
istersen 100000 kere okuyun, doğru anladığınıza dair bir kıstas olmadıktan sonra bi anlam ifade etmez, kalmışki türkçe çeviriler çeviri yapanın yorumudur, roman çevirisi gibi değildir, çevirenin yorumlaması ile kısıtlı kalınıyor ne yazıkki.
zaten din ve inanç hakkında yorum yapmamak için zor duruyorum, o kadar kapalı bir devre içindeyizki en ufak bir kıvılcım atsa komple alev alıyor herkez. yorumlamadıkca fikir tartışmadıkca hiç bir yere varamayız zaten, kulaktan duymadan kastım bu, videodaki arkadaş gibi kim araştırıp gerçekten benimseyipde müslüman olmuş, sünnetimizi olmuşuz, din derslerinde bişeyler ezberlemişiz buşekilde devam ediyor. çoğunlukla
Şu konuda da ısrarcıyım, düzgün bir insan olmak kişinin elindedir, herhangi bir dine inanmadanda tahmin ettiğinizden daha doğru bir insan olunabilir.
istersen 100000 okuyun diye bişy yok. ben 1 kere okurum anlarım. bunu bil idrak et bence. tekille başlayıp genelleme ile bitirme.
onun dışında çok şey yazarım ama senin inancının seviyesini yazdıklarından bi nebzede olsa çözdüm diyebilirim. tartışmaktan asla ama asla kaçmayacağım ve sabahlara kadar oturup dil dökebileceğim bir konu. bunun yeri forum değil. 6236 ayeti kerimeyi tek tek okuduysan benim düşüncelerimi anlaman gerekir.
umarım bigün biyerde denk gelirizde detaylı konuşuruz senlen bunu.