-
German Style Opel KadeTTurbo ( Yeni resimler syf 5 de )
-
maaşallah kadett de fotolarda 10 numara olmuş.
-
Masallah kardesim, cok güzel oldu :)
Onur da güzel cekmis :D
-
fenaaaa tarz borbet deilde başka bir jant olsa aynı tarzz 10 deil 15 numara olurdu kanımca :D
-
saolun arkadaşlar yorumlar için elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştık beğendiğinize sevindim
-
Uzun zaman sonra Borbet'i bi araç üzerinde begendim,çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullan..gerçek oldschool germanstyle bu işte:D
-
-
mahşallah çok güzel olmuş..
bu senenin modası belli oldu ;)
-
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar için
-
Masallah cok zevkli olmus.
-
masallah super super borbetlerın e 30 dısında bu kdr sık duraagını hıc dusunmemıstım =)
-
çok güzel gerçekten.. maşallah.. sade ve şık...
-
fena olmamıs masallah gule gule kullanın...
-
masallahh cok guzel dııryor araban makında oynama varmıı ?
-
çok diri duruyor boberlerde çok yakışmış.ama biraz daha basmak gerekiyor :D eksozda çok güzel...maşallah
-
araba çok güzelmiş kazasız belasız ama bence borbetten daha farklı bir jantla daha bir güzel olabilir. maşallah
-
motorda bişey yok sadece 51 lik düz boru ve el yapımı son susturucu var
-
İlhan gözünaydın beklediğine değmiş maşallah Çok tatlı duruyor Allah kaza bela vermesin ;) Buna bi swap yakışır :D :D
-
jantlar cok guzel otumus gule gule kullan
-
ilhan kazasız belasız,maşallah..
-
-
-
arka lastik ebati nedir acaba?
-
ön arka da aynı 195-45-16
bu arada teşekkürler arkadaşlar
-
Hey maşalla güsel araç güle güle kullan...:D
-
Çok hoş araba.Allah kaza bela vermesin.
Ege bölgesinin Kadett D ' e karşı bi sevgisi mevcut.
-
Maşallah belair fotolarıda eksik kalmasın.
-
-
Harika görünüyor nazar değmesin. Fotoğraflarda çok güzel herşeyi ile kusursuz. Maşallah:)
-
maşallah.sinyaller smoke olsa daha hoş olurmuş.
-
Çok güzel ve diri duruyor.. Fotolarda çok güzel.. Kazasız belasız..
-
Çok güzel olmuş.Rengiyle duruşuyla kasa ben burdayım diyor adete.Yıllara meydan okumuş bir duruşu var.Borbetler zaten eski kasa bütün arabalara en yakışan jant bence.
Birde sorum olucak.Lastik ebatının darlığından dolayımı bu yanak kısımlar yan değilde sanki 45 derecelik açıyla yukarı doğru bakmakta.
Yani borbetlerin J çok geniş lastik ebatlarıda 195 gibi ufak olunca acaba yanaktan kenara baskı oluyorda ondanmı böyle duruyor.Bazı taktıranlarda da böyle şeyler görmüştüma klıma gelmişken soruyum dedim size
-
Alıntı:
ERkut 205 Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel olmuş.Rengiyle duruşuyla kasa ben burdayım diyor adete.Yıllara meydan okumuş bir duruşu var.Borbetler zaten eski kasa bütün arabalara en yakışan jant bence.
Birde sorum olucak.Lastik ebatının darlığından dolayımı bu yanak kısımlar yan değilde sanki 45 derecelik açıyla yukarı doğru bakmakta.
Yani borbetlerin J çok geniş lastik ebatlarıda 195 gibi ufak olunca acaba yanaktan kenara baskı oluyorda ondanmı böyle duruyor.Bazı taktıranlarda da böyle şeyler görmüştüma klıma gelmişken soruyum dedim size
evet kardeşim jantın tabanı geniş lastik tabanı dar olunca lastik şişince bu şekli alıyor;);)
-
Maaşallah çok güzel olmuş. Arabanının orijinal sade haliyle kalması özellikle daha çekici hale getirmiş yapılanları... Ön sinyallerin sarı kalması mesela...
-
-
Maaşallah , arabada fotolarda çok güzel , kazasız belasız inşallah
-
Masallah cok guzel olmus:)
-
farklı bir jant kullansaydın daha iyi olurdu bence ama yinede güzel olmuş kazasız belasız kullan.
-
borbet ancak bi almana bu kadar yakışabilir :)
-
masallah cok guzel gorunuyor..