-
Seat Cupra Team & İspanyol Bogaları
-
-
Cok iyi bir araya gelmişler :)
ellerine saglık.
-
seat severiz özelliklede 1.6 16v i Kamer bilir:D
-
Alıntı:
BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı
seat severiz özelliklede 1.6 16v i Kamer bilir:D
onu bende severim;)
-
güzel kareler kenx ellerine saglik ... bi senin canavar eksik resimlerde :D
-
Canavar o aksam cezalıydı odevıne ıyı calısmamıstı kenks:D
-
hakan abi hangisini aldı bunlrın
-
bence ispanyol degiL istanbul bogaları :D
-
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
hakan abi hangisini aldı bunlrın
ZD plaka hakan abınınkısı
-
demek foto çektiniz biz gittikten sonra :D
hepsine teker teker 41 kere maaşallah diyorum.
-
can ellerine sağlık kardeşim.daha güzellerini çekeriz inşaallah bidahakine.
-
Alıntı:
TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı
can ellerine sağlık kardeşim.daha güzellerini çekeriz inşaallah bidahakine.
en kısa zamanda yıne toplancaz hakan abı daha bunun 2.perdesı var:D
-
hayırlı olsun hakan abicmi güzel renk kazasız belasız
-
Hakan abi tayyarı sattı doğru yolu buldu :D
-
en yakin zamanda gene toplanalim foto icin bu sefer bende getiricem RoNiN i bizim neyimiz eksik :D hepsine masallah ...
-
Alıntı:
34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı
Hakan abi tayyarı sattı doğru yolu buldu :D
kavga sebebi mustafa abi :hahaha:
-
Maşallah hepsi birbirinden şık, resimlerde çok güzel arabalarda nazar değmesin.
-
Çok iyi bee :)
Eline sağlık kanka :)
Arabalar süper zaten.. Maşallah kazasız belasız..
//ukku :)
-
-
Maşallah hepsine tek tek...Yeni alan kişi de güle güle kullansın, CUPRA güzel bir tercih bence otomobil olarak...
Bu gruba sadece turbo CUPRA'lar mı üye? :)
-
Alıntı:
Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah hepsine tek tek...Yeni alan kişi de güle güle kullansın, CUPRA güzel bir tercih bence otomobil olarak...
fark etmez turbo vs. cupra olsun çamurdan olsun :)
-
Alıntı:
outlaw Nickli Üyeden Alıntı
en yakin zamanda gene toplanalim foto icin bu sefer bende getiricem RoNiN i bizim neyimiz eksik :D hepsine masallah ...
senin fazlan olduğu için zaten aramıza almıyoruz :D:D:D
Alıntı:
outlaw Nickli Üyeden Alıntı
kavga sebebi mustafa abi :hahaha:
kavgada bile söylenmez bu laf :)
-
-
-
Alıntı:
Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı
Gel ne olursan ol yıne gel ıster atmo ol ıster turbo ol yıne de gel :D
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık Can :)
Saol koray;)
-
Hepsi birbirinden güzel Maşaallah..
Hayırlı olsun hakan abi aracın kazasız belasız inş..
-
resımler guzel gercekten arabalara zaten bşi demeye gerek yokk :) ama eksık var resımlerde toplanalımda tum cupraları cekelım bı ara ortak bı noktada bulusup nede olsa artık sıtedekı tayyarlar kadar artıyoo sayımız gun gectıkcee :):)
-
aslında canla cok sekil bi fotograf konsept fikrimiz varda bakalım ilerde belki yapabiliriz :) bi dahaki foto cekimine herkesi bekleriz tabi ne kadar kalabalık o kadar iyi :)
-
ızmırde 3 cupra dısel, r, yeni toplandıgı olduydu foto cekılmemıstı, buda cok guzel olmuş...
-
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
ızmırde 3 cupra dısel, r, yeni toplandıgı olduydu foto cekılmemıstı, buda cok guzel olmuş...
serkann adamımm donmussuunn :):)
-
yapay ışığın buğulu ve göz yorucu çıkmasının sebebi nedir biliyormusunuz?
-
Yapay hıc bsey yok fotoda:)
-
yanlış anladınız. 2.3. ve 4. fotoda bir ışık dağılması yokmu elektrik direklerinin verdiği. bnm gözümü yordu bu. burda ki yapılan hata neydi de böyle oldu bunu öğrenmek istiyorum.
-
Alıntı:
gorke Nickli Üyeden Alıntı
yanlış anladınız. 2.3. ve 4. fotoda bir ışık dağılması yokmu elektrik direklerinin verdiği. bnm gözümü yordu bu. burda ki yapılan hata neydi de böyle oldu bunu öğrenmek istiyorum.
Roll gecesı oldugundan cok ozenlı fotolar olmadı acıkcası,odak noktasını yanlıs almamdan kaynaklanmıs olması gerekıyor
-
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
Roll gecesı oldugundan cok ozenlı fotolar olmadı acıkcası,odak noktasını yanlıs almamdan kaynaklanmıs olması gerekıyor
eleştiri babında demedm yanlış anlamayın. bnmde böyle bir problemim var. ana kaynağını öğrenmek istedim. güzel bi buluşma olmuş, ellerinize sağlık.
-
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
aynen öyle can daha iyilerine bizi alıştırdığı için bunları fotodan bile saymadık zaten ölesine muhabbet arasında dururken çekti yoksa özellikle resim felan muhabbeti olmadı ışık vs. kötüydü benim arabanın üzerinde 1 kilo toz vardı :) bu hafta içi bi organizasyon yapıcam yine can da müsait olursa güzel kareler çıkar inş. he bu arada bazı arkadaşlar heves ediyolar cupraların arasında resim çektirmek için bi kumburgaz hatırası çekeriz onada(emir) haha :D:D:D
-
he bu arada bazı arkadaşlar heves ediyolar cupraların arasında resim çektirmek için bi kumburgaz hatırası çekeriz onada(emir) haha :D:D:D[/QUOTE]
:cokgreen::cokgreen::hahaha::hahaha:
-
abi cok heveslendim niye hevesimi kiriyorsun ki :) evet belki heveslendim ama ... ama hangiimiz heveslenmedik ki :P