-
34 nzm 88 (letzter punkt) + dyno
-
BURDADA SUBARU İLE DENEDİK İLKİNDE O GEÇTİ BİZİ 0 400 ***** 4 ÇEKER
2.CİDE 1 VİTESD 20 DE ROLL BİZ GEÇTİK
1
http://www.izlesene.com/video/arabal...nzm-88/1005810
2.
http://www.izlesene.com/video/arabal...34-eg-/1005799
-
BUDA YYY İLE DENEMEMİZ ** MALESEF YARIM OLDU ÇEKİM :)
DENEME AMAÇLI KALKIŞLAR OLDU
http://www.izlesene.com/video/arabal...yyy-09/1005813
-
masallah kazasız belasız sürüşler dilerim
-
Nazmi iş yerinden youtube izlesene gibi siteleri açamıyorum.Dyno değerleri nedir aracın.
-
Yanlış görmediysem, 183 HP motor,163 HP tekerlek gücü. Yanlış bilgi ise Nazmi düzeltir :)
-
proje videosu çok güzel çok beyendim kaliteli eller yapınca maşallah kocaman hemde ;)
-
maşallah başkan kazasız belasız
-
Alıntı:
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış görmediysem, 183 HP motor,163 HP tekerlek gücü. Yanlış bilgi ise Nazmi düzeltir :)
yanlış bilgi deilde 3 tane farklı çip var 3 nude denedik videoya yansıttık asıl çip 210 ps 290 torc verdi..yakında bi dyno daha yapacaz asıl beygiri ozmaan paylaşacagım..ayrıca bostancıdaki dynoda 193 ps 240 torc çıktı dynolar arasında illaki fark olur son bi dyno işi birde shfc ayarı yapılacak ok
-
210 hp 290 tork çok güzel dyno yuda görmek isteriz.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
210 hp 290 tork çok güzel dyno yuda görmek isteriz.
yarın akşam ankaraya gidiyorum son bi kaç ayar kaldı kanka ayarlı kasnak ayarlanacak enjektör degişikliği yapıcaz difo takıcam ***** uzunda iş yapmanın zamanı geldi birde dblastan çip geliyor onagörede bi tekrar dan shfc ayarı yapılacak asıl ozmaan dyno daha ii çıkıcak inş
-
inşallah kanka motroniğin gözünü seveyim :D çip bile yapamıyoruz biz :D e30 yap boz gibi emmeyede geliyo g.mmeyede :D ankaraya gideceksen ufak bi iki sipariş vereyim kanka denk gelirse paslaşalım alırsın oralardan.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
inşallah kanka motroniğin gözünü seveyim :D çip bile yapamıyoruz biz :D e30 yap boz gibi emmeyede geliyo g.mmeyede :D ankaraya gideceksen ufak bi iki sipariş vereyim kanka denk gelirse paslaşalım alırsın oralardan.
tabiki kanka ne istiyosun ? ama izine ayrılıyorum 1 hafta sonra gelicem olmassa kargo yaparım acilse..
-
kanka özelden yazıyorum :)
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
yarın akşam ankaraya gidiyorum son bi kaç ayar kaldı kanka ayarlı kasnak ayarlanacak enjektör degişikliği yapıcaz difo takıcam ***** uzunda iş yapmanın zamanı geldi birde dblastan çip geliyor onagörede bi tekrar dan shfc ayarı yapılacak asıl ozmaan dyno daha ii çıkıcak inş
SHFC aayarını iyi yapın lem :D:D aygeyageyaeaejuaheuaeh
-
nazmiii hayatın yalan bu vidyoları utanmadan steye koyuyorsun bırak bu işleri herkez bilir subarunun seni ne yapacagını adam sana bilerek yol verdi geç diye nedenmi sen sadece ustama jest olsun dedin fakat vidyolar nerelerde geziyor hertürlü seni eritiyor bunu sende iyi biliyon kendini kandırma
-
Alıntı:
celal_type r Nickli Üyeden Alıntı
nazmiii hayatın yalan bu vidyoları utanmadan steye koyuyorsun bırak bu işleri herkez bilir subarunun seni ne yapacagını adam sana bilerek yol verdi geç diye nedenmi sen sadece ustama jest olsun dedin fakat vidyolar nerelerde geziyor hertürlü seni eritiyor bunu sende iyi biliyon kendini kandırma
subarunun 2. videoda basmadıgı bariz ortada ;)
-
nazminin arabasi cok güclü subaruyu geçermi bilemem görmedim ama arabasi yabana atilcak gibi değil...
-
Alıntı:
celal_type r Nickli Üyeden Alıntı
horoz aa sormuşlar yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan oda demiş ben polemiğe girmem si.... Geçerim anladın polemige girmeye gerek yok gebzenin horozu da benim madem öle hadi hodri meydan kalkalım bu kadar kolpa olmayın adama gulerler senin araban yurumuyorsa düzerim öle sizi :)
-
Alıntı:
kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı
nazminin arabasi cok güclü subaruyu geçermi bilemem görmedim ama arabasi yabana atilcak gibi değil...
kanka zaten bilen biliyor kendimizi anlatmak zorunda deiliz m3 lede yuruduk ne oldu sende ii biliyosun geçildilermi bu iş hep öle olur gaz basmadık yalancı a.k desene :d onlara
-
uuuuu vermiş ayarı gelıo:D
-
Alıntı:
slvr_ptbll Nickli Üyeden Alıntı
subarunun 2. Videoda basmadıgı bariz ortada ;)
adamın arabası zaten köfte dostum taş çatlasa 240 ps bide sahibindene ilana yazmış 340 ps sen git 5 yaşındaki yiğenini kandır öle deilmi adam arabasını satıyor ve benim arabama geçiliyor sence mantıklı düşün arabanı satmış olsan bana bilerek geçilirmisin akıl var mantık var :) adama gülerler madem öle herkesin içinde kalkalım sıkarsa tabi
-
yanlıs anlaşılma olmasın arkadaşlar ama burda haticeye değil neticeye bakacaksın neticede video sonunda gözüküyor alenen
-
-
-
videonun çekildiği yeri merak ettim neresi acaba?
-
nazmi geçmiş burda subaruda gayet basio son video da....
-
kanka ben adamların arabasını geçmek için çıkmadım arabamı yaptım bitirdim denemek amaçlı gazladık bu iş iddaya döndü madem öle çamur atarsa çıksın birdaha gelsin birdaha daha geçerim içinden arabasını doldursun gelsin geçsin beni :) bide turbo olucak 4 çeker olucak :) hah kapak olsun bu video
-
Alıntı:
34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı
videonun çekildiği yeri merak ettim neresi acaba?
şekerpınar gebze yol bomboş :) drag yaptımız yer
-
Alıntı:
şekerpınar gebze yol bomboş :) drag yaptımız yer
bi ara gelip bende sıkayım orda :) boş yol arıyorduk
-
Alıntı:
34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı
bi ara gelip bende sıkayım orda :) boş yol arıyorduk
buyur gel kardeşim yol on numara körfez pisti gibi tutucu bir asfaltı var
-
Alıntı:
adamın arabası zaten köfte dostum taş çatlasa 240 ps bide sahibindene ilana yazmış 340 ps sen git 5 yaşındaki yiğenini kandır öle deilmi adam arabasını satıyor ve benim arabama geçiliyor sence mantıklı düşün arabanı satmış olsan bana bilerek geçilirmisin akıl var mantık var :) adama gülerler madem öle herkesin içinde kalkalım sıkarsa tabi
wrx mi arac ? sti a benzemiyorda
-
Alıntı:
slvr_ptbll Nickli Üyeden Alıntı
wrx mi arac ? Sti a benzemiyorda
wrx dogrudur.
-
nazmi 2 hafta sonra ist dayım denıcek araba ayarla
-
Alıntı:
novass Nickli Üyeden Alıntı
nazmi 2 hafta sonra ist dayım denıcek araba ayarla
4 gözle bekliyorum abi ortamı ayarlarız biz o iş kolay bekliyorum seni
-
bu e30 zu neden böle küçümsüyolar anlamam ..
-
Alıntı:
nazmi senin vidyolarını en kısa anda steye koyarım dostum turşuyu görürsün bu yaptıgına eminol çocuk inanmaz adiligini bari burda gösterme
-
Proje mükemmel.
Özellikle üst kapak toplanışı.Aynı zamanda görselliğede önem verilmiş.
Kaliteli işçilik ve görsellik bir arada kusursuz işler çıkıyor...Maşallah
Yalnız streetfire eklenti videoları açılmıyor.
-
B u pazara buyuk gebze organızazyonumuz var geklmek ısteyen arkadaslarımız bas tacıdır aynı zamanda bu nazmı ve subaru polımıgınede burda son verılıcektır olayın ta buraklara uzaması bence cok yanlıs nazmı eksıdesın
-
şu yazılanları okuyorumda harbiden birbirinizi tutacağınıza birbirinize gider yapıyorsunuz vallaha yazık