16 Ağustos Pazar KOMOSK 1. Mahalli Oto-Drag Yarışı
Ayrıntılı bilgi için www.komosk.org.tr
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_996878427.jpg
Printable View
16 Ağustos Pazar KOMOSK 1. Mahalli Oto-Drag Yarışı
Ayrıntılı bilgi için www.komosk.org.tr
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_996878427.jpg
tribün varmı tribün???
Hadi hayırlısı olsun :)
Diğer klüp organize ediyor bunuda katılımı merak etmiyor değilim hani:soru:
eğer tribün olmazsa çok az katılım olur bence.
ankarada drag yok mu bu sene :S
tribün yok arkadaşlar, ama alternatifler üretilecek illaki, görüşmeler sürüyor...Alternatiflere gelincede onuda KOMOSK başkanı yazar...
tribon vb biyer olmassa inanın bu sefer izleyici sayısı az olur en kısa sürede çözülmesi dileğiyle
bidahamı tövbe
şeytan dürtmüyor değil yaw :D
boyaya mı sokucaz izmir buluşmasına mı gidicez kaldım arada:(
konyaya gıdıcez :D
bence bu sefer katılım az olur gecen sefer giden konya zedelerin hiçbiri gitmez ama tribün olursa katılım 2 katı olur bence :):)
Ben her türlü gelirim geçen seferkine gidemedim içime oturdu.
Guzl Bir lastik bulursam Katılmaya geliirim...
İnsallah bulurda gelirsin abi:) AL yi görmek isteriz pistte...
tır dorsesi kiralansa üstünede sandalye konsa gene olur ;)
az önce plazaya Komosk yetkilileri geldi. yarış hakkında kitapçık bırakmışlar. konuşma fırsatı bulamadım ama profesyonel bi organizasyona benziyor.İnsallah öyle olur...
kurallarıda buraya yazarsanız ii olucak geçen sefer tulum bile istendi kimseden çıkmadı :D
Ankara hipodromdakileri söker götürürüz :)
ben katılım parası verıp arabayı ıcerı sokup yarısmadan golgede oturmayı dusunuyorum...
yada bunun yerıne ewde nefes tutarak kuresel ısınmanın onune gecmeye calısmam daha eglencelı ve faydalı olacaktır...
inşallah ordayız busefer dereceiçin
Hadi Hayırlısı... Techizat tam gitmek lazım güneş sakat...
Benimmi kafam çok karışık yoksa bu sitedeki fotoğraf Autodrom un eski zamanlarından mı ?
http://www.komosk.org.tr/images/imperiaflex_0_0_0.jpg
akşam mı yapılsın demek istiyosun bugracım
gece yapılsın :D
haber dedinde benle röportaj yaptılar o gün gelen soru şuydu dünyada 2. sırada deniliyolar pist için bunu biliyormuydunuz dedi yok dedim ilk defa sizden duydum :D
bomba habermiş hemde. :) tribünü olmayan olarak mı kast etmişler acaba? öyleyse birincisi nerede onu da çok merak ettim :D
gidecek arkadaşlara tavsiyem sandalye, güneş kremi, büyük şemsiye, mini buzdolabı içinde bol miktarda su kola, yiyecek getirmeyebilirsiniz köfteciler var biraz kuyruk olauyor ama olsun.
sen alıştın konya yollarına gel abim bekleriz
Gece yapılsın :) bi de pist bi yıkansın ya tozdan kalkılmadı adam akıllı.
süre ölçme sisteminde ufak bi yazılım geliştirmesi yapılması lazım. ışık yeşil yandığında değil tekerler fotoseli geçtiğinde saymaya başlaması lazım.diğer türlü bu yarışda gördüğümüz 1 ile 1,5 sn arasında tepkime süresinde kayıp oluyor.amerikadaki yarışları izlerseniz biri diğerinden sonra bile kalkabiliyor önemli olan fodepar yapılmaması.bunu dikkate alın lütfen daha ciddi ve keyifli yarış olacaktır.o tarihde bende tatilde olacağım katılamayacağız.yarışacak arakadaşlara başarılar ancak tribün olayını çözmeden izleyici geleceğini sanmıyorum.acil tribüne çözüm gerekior..