ReßeL Nickli Üyeden Alıntı
NJC NYC ozellikle buralardan araba almak, temiz araba almak samanlikte igne aramak gibi bir sey. Zaten yollar kotu bir de insanlar dusman mali gibi biniyor arabaya, zor o yuzden. En guzeli guney, philadelphia civarinda kullanilmis araclar. Diger yandan, ben brokerda calisiyordum, auctionlardan arabalar aliyorduk ve cok ciddi dusuk rakamlara araclar alip 3-4k uste koyup satiyorduk. Auction ile ugrasmak istersen oralarda da her gun binlerce arabalar var.
Araba konusuna gelince, bir BMW hayrani olarak kesinlikle su bi-turbo olan 82.000 deki Audi diyorum :) performansi cok eglenceli olabilir. Kaldiki konforlu ve kaliteli isciligi olan arabalar. Ici cok ferah ve rahat. 330 cabrionun keyfi ayri tabii ki. O Audi ayarinda performansa sahip aracin varsa 330 cabrio cok guzel olur. Dolu ve M paket olmasi hos holur tabii. 2003'ten sonraki Makyajli kasayi ben pek begenmiyorum tipini falan, begenirsen 2001-2002 modelleri daha guzel bence onlara bak derim. Bunun yani sira 328 cabrio alip CAI + yazilim + egzost modifiyesi yapip 330 cabriodan daha keyifli bir araca sahip olabilirsin :) 330ci performansina yakin olur performansi da...
Japonlara gelince ise, infiniti g35 ise kesinlikle hayrani oldugum bir araba. Yeterli derecede konforlu, agresif, seri, senfonik egzost sesi :) 350z'den daha guzel bir araba bence. Cok yakiyor ama namussuz, benzin de ucuz degil simdi :P (tasliyacaklar forumda :D )