detaylara girmeyim ama ayda 900 dolar odeyerek ki ayda 3000 dolar kazanırken 0 997 turboya binebileceğiniz ilginç bir ülke orası
Boşuna tr ile kıyaslamayın can sıkmanın anlamı yok bu konuda silinsin harbiden benimde dönesim geldi![]()
detaylara girmeyim ama ayda 900 dolar odeyerek ki ayda 3000 dolar kazanırken 0 997 turboya binebileceğiniz ilginç bir ülke orası
Boşuna tr ile kıyaslamayın can sıkmanın anlamı yok bu konuda silinsin harbiden benimde dönesim geldi![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
berkan hazır craiglist deyken adult service ede bi göz at istersen![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ulen el sallama yazdın 10 bin die![]()
ayıp olm ayıp alo de ben sana newjerseyden yada lonisland dan bulim araba foruma yama milletin dengesini bozma burda millet bir arabaya 50 bin dolar harcıyor ki hızlı olsun adam gibi olsun diye dersemki ucuz bukadar ozaman seni bana kalmaz ban ban ban yazarlarhueuheuhheue
şaka tabi seviyoruz seni iyi niyetinden de haberdarız .
o nedenle alınca ne aldın yazmaz isen ozaman işin zor![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bana pm at ozaman aradığın modelleri nj yada nyc fiyatlarını sorarım bizimkilere ?
ama ben suan nj yada nyc de değilim ***** ona göre detaylı pm at ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
NJC NYC ozellikle buralardan araba almak, temiz araba almak samanlikte igne aramak gibi bir sey. Zaten yollar kotu bir de insanlar dusman mali gibi biniyor arabaya, zor o yuzden. En guzeli guney, philadelphia civarinda kullanilmis araclar. Diger yandan, ben brokerda calisiyordum, auctionlardan arabalar aliyorduk ve cok ciddi dusuk rakamlara araclar alip 3-4k uste koyup satiyorduk. Auction ile ugrasmak istersen oralarda da her gun binlerce arabalar var.
Araba konusuna gelince, bir BMW hayrani olarak kesinlikle su bi-turbo olan 82.000 deki Audi diyorumperformansi cok eglenceli olabilir. Kaldiki konforlu ve kaliteli isciligi olan arabalar. Ici cok ferah ve rahat. 330 cabrionun keyfi ayri tabii ki. O Audi ayarinda performansa sahip aracin varsa 330 cabrio cok guzel olur. Dolu ve M paket olmasi hos holur tabii. 2003'ten sonraki Makyajli kasayi ben pek begenmiyorum tipini falan, begenirsen 2001-2002 modelleri daha guzel bence onlara bak derim. Bunun yani sira 328 cabrio alip CAI + yazilim + egzost modifiyesi yapip 330 cabriodan daha keyifli bir araca sahip olabilirsin
330ci performansina yakin olur performansi da...
Japonlara gelince ise, infiniti g35 ise kesinlikle hayrani oldugum bir araba. Yeterli derecede konforlu, agresif, seri, senfonik egzost sesi350z'den daha guzel bir araba bence. Cok yakiyor ama namussuz, benzin de ucuz degil simdi :P (tasliyacaklar forumda
)
Benzin ile ilgili konusmayalimda ikimizde banlanmayalim
O s4 benimde aklima baya yatti.Bugun konustum 8700den kurus asagi inmem dedi..Ocean city den donerken Philadelphia'da durup bakayim dedim ama usendim bakmadim..Bu kriz ortaminda zaten satamaz o paraya anca boyle meraklisi cikacakki oyle..Bir hafta daha bekliyim bakayim neler olacak..Belki buralardan biryerlerden daha guzelleri denk gelir.
selam.
Bana kalırsa biraz daha ekleyip güzel bir manuel 350z veya s2k almak en güzeli olur.Senin olduğun bölgeyi bilmiyorum ama bizim burada japon araçlarının servis kolaylığı hiç bir markada yok.
330 ci ye gelincede hiç bulaşma derim bu araçlar varken![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
amerikadayken neden bi amerikan bakmıyorsunuz? ben amerikadayken hiç başka bişi bakmamıştımalmanlara, japonlara heryerde binersin ama gerçek bi amerikana amerika dışında binmen çok zor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)