http://videos.streetfire.net/video/E...-TS_704041.htm
Printable View
hahah cam car typer zannettım nie ses cıkmıo yavaş dıorum ulen tolga :)
araçlara maşallah ama dıştan cekım olduu ıcın kullananlar yazarsa ıı olur tam sonucları...
oha izmite kadarmı bastınız :D
Maşallah bütün araçlara
şu b20 hakkında ayrıntıları alabilirmiyiz eksikleri çok herhalde böyle B20 görmedim hiç
maşallah araçlara
TR nin en güçlü B20 sini yapmış biri olarak sölemkte fayda var
B20 lerde main girdle kit olmadan 5 nci viteste oturup gitmek pek iyi degildir hayra alamet de degildir bilginize
Ben yokum :) cominng soon, nazar değmesin araçlara.
tüm araçlara maşallah.. ama sonuçlar belli olmuyo burak...
maşallah hepsıne.. subaru noldu burak yapıldımı?
dışardan çekim iyi olmamış anlaşılmıyor neler olduğu
arkadaşlar b20 stok üzerinde b16 kapak var zaten b20 vti kapak die bişey yok ayrıca enjektör var kalan standart
sonuçları ben söylemek istemiyorum melihcim yardımcı olurmusun kımler kımle dendı hepsının sonucunu solermısın kardesım?
eh vtı maşallahı var ama şöylede bir gerçek söz konusu b20'nin nasıl yürüdüğünü biliyoruz ben bir vtı sahibi olarak hayal görmeyi sevmem burak b20 geçtim diyosan typer dene derim ,ama bn vt vtı geçtim diosan problem yok :)
:icon_tup:b20 o gece herkesı gectı
ozaman sen izmit körfez pistindeki drag gününe gelen gri eg kasa b20'de geçersin :)
stock b20 pıstonuysa sonuclar normal. cr artınca kaderı degısır makınenın. kazasız belasız ınsallah
burak yanlış anlama denemelerde araç geçmek güzel sonuçta hepimiz zevk için yapıyoruz bunu ama başlık b20 geçen vtı olunca hani okuyan diğer arkadaşlar bu başlığı atan kişinin bu işi bilmediğini düşünüceklerki sen bayadır bu piyasadasın yani b20 denilet makina nasıl yürüdüğü belli normalde
herkesı gecmıs dedı ıste daha ne desın
b20 nerede yapıldı? hangi servis,garage vs?
b20b mi b20z mi alt blok? sıkıştırması ya 9 ya 10.
b20 de b16 olan yağdanlık olmadığı için yüksek süratlarda blok çok ısınıyo diye biliyorm. Hatta hilmi abiyle de konuşmuştuk bu konuyu. Top speed de tehlikeli öyüzden b20.
bu araca b20 demek saçma, adı b20 o kadar :)
maşallah hepsine, havada 10 numaraymış :)
biliyorum edasına bişey yazmıyorum bu tamamen karşı algı ile alakalı
buraya giriosam bişeyler öğrenmek bunun yanı sıra paylaşmak içindir
girdle ile 5. vitesin bağlantısını merak ettim okadar biliosanız yazarsınız
bilgi vermek istemiosanız hiç bişey yazmazsınız
yanlış anlamayın yazdıklarımı kimseye bişi iddia etmem ben
sarıcaksanız başka adama sarın ltf...
sen selçugun yazdıgına yazdıgın cevabı bir daha bir okursan sonunda gülücük falan ben yanlış anlarım arkadaşım
neyse ögrenmek istiyorsan söliim
girdle kit krank sallantısını alıyor buda B20 de cok fazla olan bişi ve yataklara zarar vermemesi için gerkeli olan bir ürün
B18c motorlarda fabrika cıkışında var 89 mm kranka lazım olan bişi güsel honda mühendis leri zaten fabrikada üretmişler ama B20 nin amacı farklı oldugu için o motorda yok
sonradan yapılan B20 vteclerde gereklidir top speed cok yapılıosa
oil jet olayına da gelince piston etekleri yaglanmadıgından şişme cok fazla oluyor eger yag ısı saatin varsa sorun yok ama yag ısı saatin yoksa ozaman 5 te gene cok oturup gitmememn lazım
genelde turbo B20 lerde karşılaşılır bu problem ile piston etekleri şişer ve gömlekler çatlar belli bir basıncıda kaldırmaz zaten B20 stock gömlekler
darton da da üretimi olmadıgından FI için uygun degildir