-
Güncel Foto Syf: 3'de :)[Abarth-ma]'yan Brava :)... Gaziantep'den Selamlar...
-
-
oo maşallah araba çok güzel kazasız belasız kullanın (:
-
Alıntı:
team_k20 Nickli Üyeden Alıntı
bitek jant var sanırsam
Aynen :) Bizimki görsel mod sadece en fazla... motordan pek birşey bekleyemiyoruz... helede burda Gaziantep'de usta sıkıntısı yaşanırken...
06 ECJ turbo VTS ve NIF 11 Turbo Civic Yazın başında buraya satıldı artık ikiside gaziantep'de yakınen tanıdığım abilerimin araçları onlar bile bişe olduğunda ya adanaya gidiyorlar ya ankaraya... Burda durumlar zor modifiye açısından :(
-
Çok güzel bir araç,sade ve şık :) jantlar güzel olmuş..kazasız belasız!
-
mas güzel arac tampondaki cıtaları ıptal edersen cok daha hoş olur
-
Jantlar hoş durmuş umarım devamı gelir.
Saygılar....
-
Çok guzel olmus bence biraz daha basılırsa fena olur :)
-
-
Teşekkürler Arkadaşlar... Biraz daha Basıcaz ve Tampondaki Çıtalarda Gidicek hep aklımda olan şeyler yavaş yavaş yapıcam :)
-
Jantlar Stamford sanırım değilmi? Maşallah kazasız belasız.
-
Bende Stamford die aldım ama üzerinde DTM yazılı Ablemlerle geldi bende şaşırdım, DTM yazılarıda sahte deil bildiğimiz işleme.... İnternetten aradım bulamadım... Hala aslında tam olarak bilemiyorum desem :D
-
-
Maşallah kazasız belasız. :)
-
Alıntı:
aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah..2'side birbirinden fena:icon_tup:
-
Alçalt cıtaları gövde rengi yap ve arka sileceği rahat bırak ;) maşallah bakımlı duruyor..
-
maşallah,şık duruyor güle güle kullan.
-
biraz düşürsen karar olur :)
maşallah..
-
-
atakan kazasız belasız kardeşim maşallah aracına ;)
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Alçalt cıtaları gövde rengi yap ve arka sileceği rahat bırak ;) maşallah bakımlı duruyor..
Arka Sileceği Rahat Bırak :))))))))))))))))))))))) Zaten Bu siteye ilk girdiğimde En çok bu tarz yorumlarınızı sevmiştim :)) Tamamdır Baran Silecek İnecek :)
Örn: Gaziantebe gelen FAK Plaka Gül kurusu Vtec Hakkında bi yorum hala aklımdan çıkmaz '' Uzun yoLdan geLmiş Eşşek Gibi Bakıyo Araba Önden'' die :))))))
''For JDM'' Teşekkür Ederiz Senin aracıda o GTİ'lı arkadaşımla inceledik gerçekten çok diri allah kaza bela vermesin sanada
DOU Daicım sendemi buradaydın :) Hoşbulduk Dai..
-
maşallah daha güzel olacak .................devam
buna bittim :Uzun yoLdan geLmiş Eşşek Gibi Bakıyo Araba Önden'' die )))))
-
Uzun yoLdan geLmiş Eşşek Gibi Bakıyo Araba Önden'' die )))))
bunu yazan arkadaşa bi ödül verelim nasıl bi espiri bitirdi beni....
-
Maşallah...göze çok hoş geliyo...güzel arac ;)
-
Masallah, gayet güzel görünüyor ;)
Ön panjuru piano black boyarsan güzel olur, gri gri bi garip duruyor.
Ön tampon orta kısmındaki gri bölümleri de yine aynı sekilde yaparsan tamponun daha dikkat cekici daha güzel görünecektir ;)
-
Kazasız belasız kullan. gerekenler yazılmış zaten. alçaltma öncelikli olsun :D sonrası gelir zaten. antepte güzel araçlar war. takipçisiyim.
-
massallah allah kaza bela vermesın
-
şık bi araba olmuş.. güle güle kullanın
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah, gayet güzel görünüyor ;)
Ön panjuru piano black boyarsan güzel olur, gri gri bi garip duruyor.
Ön tampon orta kısmındaki gri bölümleri de yine aynı sekilde yaparsan tamponun daha dikkat cekici daha güzel görünecektir ;)
Çok güzel fikir kesinlikle yapacağım fotolarıda koyarım kısa zamanda... Bide sence Ortadaki o havalandırma yerini kesip açıp Güzel bir ızgaramı çekmeliyim yoksa dediğin gibi o haliyle siyahamı boyatmalıyım???
Bu arada arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize...
-
Orayı komple boşaltırsan kötü durabilir, cok büyük bir alan cünkü...
Tamponu bozmadan etmeden kolay yoldan cözeyim dersen o bölümleri siyah folyo kaplatıp sorunu cözebilirsin ;)
O bölümü kesip bicip iptal etme konusunda örnek vermek gerekirse;
http://image5.sahibinden.com/photos/...424481_k0k.jpg
Sen oraya güzel petekli plastik de yaptırabilirsin bunun kadar kötü durmaz ama yine de cok büyük bir alan oldugu icin kötü durma riski var.
-
-
Anladım abi teşekkür ederim... Senin Araç muhteşem zaten burda seni tanımadan da videosunu izlemiştim hayran kalmıştım... Bir sorum daha olacak ön kısıma hangi LİP uyar bu araçta? Aracı indirdikten sonra takıcamda....
-
-
Kazasız belasız , güle güle kullan.
-
jantlaş güzel oturmuş maşşallah...
-
-
önden çok hoş görünüyo kazasız belasız ...:)
-
Çok tatlı olmuş ön taraf maşallah..
-
Saolun arkadaşlar :)
Bu arada başlığı değiştiremedim ama burdan yazayım
GÜNCEL FOTOLAR SAYFA 3 TE
-
çok diri duruyor maşallah.bi resimde görmüştüm OZ' racing ince mil mil olan jantlardan koymuşlardı beyaz 17" muhteşem olmuştu.kazasız belasz