istek üzerne açıyorum dün ilker abi o kadar denıycek KPROLU typır. hertürlü turbo vtı aradı ama bulamadı belkı çıkar burdan denıycek bı babayığit :D:D:D:D
http://www.facebook.com/video/video....5963095&ref=mf
Printable View
istek üzerne açıyorum dün ilker abi o kadar denıycek KPROLU typır. hertürlü turbo vtı aradı ama bulamadı belkı çıkar burdan denıycek bı babayığit :D:D:D:D
http://www.facebook.com/video/video....5963095&ref=mf
"beni geçmeden m3 geçtim deme teçte falan yazıyomussun !!! yemin ediyorum donlastiği yaparım seni"
:D:D:D abim ya huaehuaeuh
aynen ilker abi maşşalah 10 numara araban var sende 10 numarasın
bizim brader bide basmıyorum :heyoo:diyor
la gardaş senın araban ne subaru dedım ilker abi dedi gel deneyek hahaha
bugün bitane subaruyu parçalamış ilker abi yarın video gelcek inş :D
yarın görcez inş :D
facebookumuz kapalı izleyemiyoruz gardaş
abi yeter benn valla gülme manyağı oldum :D abi bide bunun hart olanı var hani senin cepte kayıtlı olanı onu koy :D
edit
gc8 mi abi ne renk :D
enkadamı??
ucu bize cıkacak gibi merak ettim :D:D
bu gün baya canlıydı enka tabi polis gelmeseydi...knn nin egzostundan çıkan patlama hala kulaklarımı çınlatıyo...
hep beraber elele kızılaya yürüyoruz yarın ahahahuhaah
maşallah ya ne diyim ki darısı başıma :)
Bu araç ne kadar gidiyor?
Nos basmadan eg k20 ile noslu olarakta hulk ile denemeleri cok zevkli olur tadından yenmez..
hey maşallah s52nin sesine bak...
bu aralar bmwler sahnede hayret=))
eray sana don lastıgı hedıyem olsun :)
ben açtım bi sn cevap hakkı dogmus olabilir...
silinebilir hiç dikli ağcım yok bu teçde isyanlarda profılımden bı bakın acdgım konulara hepsı sılındı ne ıstyosunuz yha benden xD
eray ılker abının arabası senınmı? bu bırıncısı bayılıyosun mılletın arabasıyla bırde arabanın sahıbıyle polemık yaratmaya senın ısın bu galıba abıcım varsın benı ılker abı gecsın sıkıntı yok sen benı gecebılıcek bır araba yap ole konusalım hahahahahaah
kanka sen daha modifye ne vtec ne typer ne derken biz turbo e30la draglara giriyoduk. daha çok çocukluğuna dönersek 2.7alpina olarak geziyoduk :) anladınmı ben şu anda arabasız olabilirm ama ilker abiye ver derim arabayı gelir saplar dönerım sıkıntı yok bmw ciler arasında böle şeylerin lafı olmaz ;) köşeye sıkıştığında yapılcak en son şey milletin parasıyla arabasını ortaya atmaktır buda demek oluyoki artık kaçacak biryerin kalmadı artık daha fazla konuşma sende mutlu ol bizde mutlu olalım :)
http://77.92.130.148/cnt/kmk/84-16-2...6_szuh-02s.jpg
benim babam çok zengin alıcam fıstığı vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı
aheauhhauahhahaee
abi yok yemınle bısıy yapmadım
gecen bı konu acdım sohbete herkez açıyor şarkı sorunsalı bilmem ne sorunsalı dıe bende açtım
3 gundur tuvalete cıkamıyorum sorunsalı dıe dakıkasında sılındı
ya tamam silin abi bütün msj ları lanet gitsin yaa
gelsene güngörene gelsene güngörene heee
yazmayın senna burda sıranıza gecın sonra adam gelip bana patlıooo
biz böle 2 mızmı
hahaahahahhaaahah
sökün nosu deneyin :)
Noslu isterseniz :)
k20 Hulk hazır hilminin buyrun deneyelim