çok konuşuldu video eklemek istiyorum ama ya siliniyo yada konu kitleniyo sizce eklimi...
Printable View
çok konuşuldu video eklemek istiyorum ama ya siliniyo yada konu kitleniyo sizce eklimi...
Video yok :S
anket yap anket hahaaha
koy koy :)
koy yaw merak ettik
Ekeray ın dediği gibi anket yap :D:D
vites kaçırma erken/geç basma v.s. gibi şeyler yoksa koymanı isterim
not: eğer skn geçildiyse geçildiğini izleyeceğim ilk video olacak...
Maaşallah :icon_tup:
normal sonuç..
Sadece bir adet mi video cekebildiniz simdi SKN nin sahibi baska videolarda koyarsa çıngar cıkmasın :)
Bu arada SKN yeteri kadar M3 gecti satılık M3 ilanlarında bir donem patlama yasandı :):)
Sonuc olarak guzel deneme olmus ve videoya gore gecmisin tebrik ederim..
(Videodaki araç SKN dimi :) )
maaşallahh
inanın doğru video koyduğu nerede görülmüşki.az sonra gerçeklerini ekliyorum.. evo9 la olan denemesinide koycam..evo9 uda geçtiğini söylüyormuş..az snra konu açıyorum arkadaşlar..
ustlerde gecıo ıyı m3 normal sonuc
Bu ısler zaten hep bole olur
ya ömrümde bu kadar kompleksi bir insan görmedim hee koyduğun video ya bak :)) hahahahahah.birde koyuyorum sılınıyo yazmışsın.silinir tabikide azıcık durust olsan sılınmezdı vıdeoların...bmw linin apachiside böyle olsa gerek. heee Evo demişken buyurun ben buldum evonun vıdeosunu goruntuyude ben cektım
http://videos.streetfire.net/video/e...evo_707349.htm
vayiç sende soluna araç alıp video çektirme sende de burun sorunsalı var :D
evet arkadan konuşmak gercekden kötü bişey geçmedigin arabaları geçtim demek hiç inandırıcı degil
şimdi arkadaşlar geldik en son kısıma ben buraya hiç bişey yazmıcam burda kimsenin bişeyi bilmesine gerek yok ama şu gercek bir adam seni sırtından vurucaksa kahpeliğe tedbir yok kahpe insana yapacak hiç bişey yok ben buraya hiç bişey yazmıcam hani bazı arkadaşlar yazmışya öpür tarafta nasıl helallik almadan hesap vericen diye babasından degil benden helallik almaya gelir bigün ben seviyemi korucam burda kendimi indirmek yakışmaz herkez arabasına işine baksın hayatta herkez hakettiğini yaşıcak ben sadece allaha bırakıyorum gün ola devran döne beklicez görücez
Bu rolling işleri bu hale geldiğinden beri araba denemeyi bıraktım.
Herkesin kimseye anlatmadığı bir sırrı var. Herkesin bir başkasına göstermediği gizli bir yüzü...
izledim onlarıda nerde vites kaçırdın o videoda onu soruyom vites kaçırdım dedin ya cidden kötü niyetle sormuyorum.