Bu ısler zaten hep bole olur
Bu ısler zaten hep bole olur
ya ömrümde bu kadar kompleksi bir insan görmedim hee koyduğun video ya bak) hahahahahah.birde koyuyorum sılınıyo yazmışsın.silinir tabikide azıcık durust olsan sılınmezdı vıdeoların...bmw linin apachiside böyle olsa gerek. heee Evo demişken buyurun ben buldum evonun vıdeosunu goruntuyude ben cektım
http://videos.streetfire.net/video/e...evo_707349.htm
evet arkadan konuşmak gercekden kötü bişey geçmedigin arabaları geçtim demek hiç inandırıcı degil
şimdi arkadaşlar geldik en son kısıma ben buraya hiç bişey yazmıcam burda kimsenin bişeyi bilmesine gerek yok ama şu gercek bir adam seni sırtından vurucaksa kahpeliğe tedbir yok kahpe insana yapacak hiç bişey yok ben buraya hiç bişey yazmıcam hani bazı arkadaşlar yazmışya öpür tarafta nasıl helallik almadan hesap vericen diye babasından degil benden helallik almaya gelir bigün ben seviyemi korucam burda kendimi indirmek yakışmaz herkez arabasına işine baksın hayatta herkez hakettiğini yaşıcak ben sadece allaha bırakıyorum gün ola devran döne beklicez görücez
Bu rolling işleri bu hale geldiğinden beri araba denemeyi bıraktım.
Herkesin kimseye anlatmadığı bir sırrı var. Herkesin bir başkasına göstermediği gizli bir yüzü...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
izledim onlarıda nerde vites kaçırdın o videoda onu soruyom vites kaçırdım dedin ya cidden kötü niyetle sormuyorum.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)