s14 mü impreza gt mi ?
Printable View
s14 mü impreza gt mi ?
impreza gt.
valla zor bir kar$ıla$tırma olmu$. biri rwd çok fantastik bir araç diğeride bamba$ka bir dünya ama GT diye bir yanım ağır basıyor :)
konusulurmu :D haha GTGTGTGTGTGTGTGTGTGTGTGTGT
s14 elledıgın zaman daha fazla guc alacagın ortada ayrıca ver yanı gıtsın eglencelı en azından 4 cekerın kafadan cekmesı ıllet edeıo bazen en onemlısıde cok yakısıklı s14
ya sr20det in egzoz seside çok egzotik oluyor 70lik bacayı yerle$tirince oraya :D
ne bilim hep bu mustafayla ahmet yüzünden oluyor bunlar bende :)
duz gidip yol alacaksam gt, yan gidip hava yapacaksam s14
s14 yaa kulannısı daa zewjklıdır kesın
s14, veya s13, özellikle sil-eighty, hiç farketmez :D
rwd kullanmak daha zevkli bence.. s14 tercihim..
s14 daha zewkli olsa gerek .. :rolleyes:
yes s14a bence karizmatik bir araba:)
Mustafa(mechanix) yuzunden bende bı ara 200sx e sarmıstım hatta arabamı sattıktan sonra bayada bı arastırmıstım ama GT bagımlılık yapıyo malesef,insan kolay kolay kopamıyo AWD den :)
kesinlikle S14 :D
impreza daha ozel ve ustun bir altyapıda.
amaçlara göre
degişir bana göreee
s14 :D
S14 daha güsell
s14 ''a'' diyorum ben kesinlikle. arkadan itişin keyfi. hep mustafa yüzünden bunlar:D
Önce arkadan itiş hangisi ona bakarım , sonra model , sonra marka.
Bu karşılaştırmada hertürlü S14 tercih ederim ama GT yi sevmediğim için falan değil,Imprezaların en sevdiğim kasasıdır GT.Ve hırçın bakışı herzaman tahrik edicidir.Sevmediğim yönü önden kayma hastalığı.Ayrıca sadece kışın avantajlı duruma geçiyor.
Bunun yanında SX daha karizmatik ve sportif duruyor.Ve daha çok spor alternatifi sunuyor.:) Motorunu anladığınız sürecede modifiyesi daha ucuz ve verimli.
alıosun denso bujı anlamıs oluyosun :D
Al densoyu ver yanı diyorsu yani =)))
beyaz sx ve siyah gc8
aallaahh beee
ikiside farklı arabalar yani ikisininde ayrı güzellikleri var
s14 çok yakışıklı ama benim için gt ninde çok ayrı bi yeri var
Tolga git ba$ımdan konu$muyorum :d
Ewet Anılıma katılıorm bu konuda :) ikisininde ayrı guzellikleri war.. Niye bi tercih yapıyoruzki? ikisinide alsak olmuyomu :P ehuehueh yani şaka bi yana bencede çok bi kıyaslama yapılcak durum yok rwd sewen onu alır awd sewen öbürünü alır.. tamamen zewke dayalı bi hadise :) Zewkler we renkler durumu.. Neyse benm fikrimi yazmama greek yok heralde :P
ikisinide alabilicek gücü olan alsın :)
tabikide s14 :D
bu konuda söle bi kanıdayım bende
GT: bu arac alındıgında yaz mevsiminde ve kış mevsiminde cok cok rahat kullanılabilecek bu arac yani türkiye kosullarında modlandıktan sonra aracın nerelere gelincegini biliyoruz rahat rahat gezersiniz kışın aracınızın park yerinde durmasını izlemesiniz:hahaha: awd cok büyük bi faktör tabiki ama bide aracın önden kayması cok da göze batıyo ama neyse gülü seven dikenine katlanıcak...
s14: cok sık bi araba arac aracın tek kapı olması ve arkadan itişli olması cok hoşuma gidiyor durusu falan cok mükemmel bide yanlaması tabi cok zevkli bi hale geliyo...
ama suda var tabi ben kendi fikrimce alınıcak bi spor bi araba hem yazın havanı atıcaksın hemde kışın die bakıyorum ahaa tabi herkez aynı görüşte olmaya bilir kız arkadsınla cıkıcaksan dışarı karlı bi aksamda romatik romantik ya taksi ile yada arkadsının arabasıyla gelmektense kendi aracınla gelmek daha bi güzel olur :) onun için her koşulda AWD diorum ben para varsa ikiside diorum ben:cool:
izmirde kar yok, forza rwd :D
Impreza bnce.
.........s14a!
para bol sa 2 si,
illa birini seciceksem nissan