Arkadaşlar bugün Antalya da yeni kasa Yeşil 34 RS plakalı Focus RS aracı gördük de , acaba bizim Beyaz Çupra ile dener mi? Tanıyan var mı?
Tanışmak isterdik...:rolleyes:
Teşekkürler...
Printable View
Arkadaşlar bugün Antalya da yeni kasa Yeşil 34 RS plakalı Focus RS aracı gördük de , acaba bizim Beyaz Çupra ile dener mi? Tanıyan var mı?
Tanışmak isterdik...:rolleyes:
Teşekkürler...
tanıtım amaçlı gelmiş şirket aracı olması lazım :)
Benim bildiğim Serdar Bostancı'da var bi tane yeşil 34 RS plaka Focus RS :)
abi 0-300m sti geçiyormuş beyaz cupra dragta :)
347hp dynolu... e46 m3 ile denemesi lazım cufranın :D
paşaoğlu service'e takılıyordu bir kaç kere gördüm o aracı
Test arabası diye biliyorum birkac kez de denk geldim.
Tanıtım aracı sanırım o..Ataşehirde görmüştüm,takım giyen bir beyefendi kullanıyordu :)
Geçenlerde de Kavacık taraflarında gördüm o arabayı sağdan sağdan sakin sakin gidiyordu...
Demek ancak 2 hafta saklayabildim. Evet Özgür size sürpriz yapacaktım, madem görmüşsün açıklamanın zamanı geldi.
207yi sattıktan sonra leon almadım.O yeşil RS benim
Bende Eylül sonunda Maslak'ta görmüştüm RS..Rengi çok güzeldi:D
araç Ford Rally Sport takımına ait ,garaj da 2004 RS ve 94 cosvorth var bunun dışında :)
tuning turkiye sayısında test aracı olan yeşil 34 rs plaka olan araçmı acaba ?
caddeye geldıgındede hep park yerlerınde usulu yatan bır aractı :)
bende snaayıde sık sık goruyorum serdar bostancıda.
TR de 1 adet mi var bu Rs den
rs plaka aractan 1 tane hergun sahsuvaroglunda. aractan 1 adet olduguna emın mısınız? sahıbı de sahsuvaroglu. evı de dragosta cıkarken gorursunuz sagda aracı. bence bır kac tane var. 1 adet te etılerde gezıo sureklı
bende bu yaz cesmede gordum rs plaka
her ilde görülmüş maşallah 200.000 - 250.000 km de falan heralde :D
araç genelde ataşehirde mmm migrosun göbeğin orda duruyor :D
test aracı olması yüksek ihtimal...
ben kullandım o aracı rollde zorlayabilir bence 300 beygir tabi kiloları bilmiyorum :)
bi ben denk gelmemişim şuna :(
geçende eskişehir deydi :):):) denedik baya,zar zor gecti beni :):):) cok km yapıyo bence gaz takmışlar :):) ahh focus rs ahh :(:(
Kemerde var RS ama onun rengi turuncu diye hatılıyorum vede ilk çıktığı zaman geldi
yanlış hatırlamıyorsamda TURKİZ otelin sahibinde hatta 2008 STIyıda var ;) denemek istiyorsanız onunla deneyin görüşün konuşun Özgür
ewet bilgiler dogrulandı TURUNCU renkli ;)
yeni model değilmiş tam hatırlamıyorum bende ama turuncu diye hatırlıyorum baya zaman geçmişti üzerinden ;)
Valla tr de bir tane ise millet işi bilmio..
Sti ve evo x ile aynı fiyat.. Onlardan daha güçlü ve daha seri..Daha iyi yoltutuşa sahip.. DOnanımı fazla.. Kilosu hafif ve torku fazla.. Top speed de daha verimli.. Neden halen gidip evo yada yeni sti ı alırlar sorusuna ise tek bi cevap gelio.. After market parçaları fazla..
64bin eu sıfır fiyatı.
Fıstık yeşili olan araç Ford Rally Team in tanıtım aracı ve sanırım TR ye son kasadan birtane ithal etmişler, birtane de sipariş varmış. Otosan ın CEO su geçenlerde 1haftalığına teslim almıştı aracı , araç 40bin küsür kmde ve benzinli :) Duruşu fln harika ama iç mekanı iğrenç her zaman ki gibi..