-
Win7 Kurulum ve Aktivasyon Resimli anlatım ...
-
Teşekkurler eline sağlık güzel bi çalısma
-
-
rica ederim lisanslama programını isteyenler için programı pmledim .
-
remove oem branding neden gerekli?
-
Pre-Activated'lar var, bu loaderlara gerek kalmıyor... Ayrıca bazı "loader"lar Mart 2010'da bitiyor, bazıları açılışta ikinci bir Win7 seçeneği koyuyor boot menusune(Windows 7 ve Windows 7 Loader" gibi, gerek yok yani...
Hayır ben zaten 3 aydır kullanıyorum da :D
-
kullanan varsa xp yerine tavsiye edermi
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
remove oem branding neden gerekli?
Sadece oem firma resmini siliyor olması lazım .
gerekliliği konusunda fikrim yok denemedim silmeden hiç :D
-
Alıntı:
GKS Nickli Üyeden Alıntı
kullanan varsa xp yerine tavsiye edermi
sistemin müsaitse tavsiye ederim .
-
Bende kurdum görsellik olarak oldukça güzel biraz alışmak gerekli sadece.
-
Win Seven'i kesinlikle tavsiye ediyorum..
Vista'dan upgrade yaptım öncesinde uyumluluk programcığıyla işimi sağlama aldım ve sıkıntısız bir geçiş oldu.. Dağlar kadar fark var..
Mlisans adlı Wardom.Org'un güvenilir bir şekilde sunduğu biosunuz üzerinde işlem yapmayan aktivasyonu kullanın kesinlikle size tavsiyem..
Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar..
-
Alıntı:
ef186 Nickli Üyeden Alıntı
rica ederim lisanslama programını isteyenler için programı pmledim .
Elinize sağlık bir PM de ben alabilir miyim
-
bu sistemde oyunlar oynuyormu ? photoshop vs programlar vs ? xp de kullanılan bir çok şeyi çalıştırıyormu ?
-
Alıntı:
umitgt Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık bir PM de ben alabilir miyim
yolluyorum pm i ;)
-
arkadasim biosa mudahele etmeden aktive etti, onun farki ne peki?
-
bende loader la aktive ediyorum ama farkı ne bilmiyorum?
-
Şimdi Markalı bilgisayarların Bioslarında SLIC diye bir table var. O table üzerinde bazı kodlar var. Markalı sistem toplayanlar kolay aktivite etsin diye. Bir sertifika dosyası yükleniyor Vista ve Win7 ile. O sertifita biostaki SLIC ile vede şifre ile uyuşuyorsa aktivasyon oluyo. Kendi BIOS unuzu editlemek gibi çılgınca bişi yapabilirsin. Yada bu tarz Loader adını alan programlar ile işi halledersiiniz. Loader adı şuradan geliyo. Biostan hemen sonra Windows tan önce bu loader açılıyo ilk hatta bazı loaderlarda dos ekranın böyle yaızlar görülüyo. Bu bir emulasyon ile Windows un orjinal biosu algılamasını engellyi. Sanki ACER yada DELL markalı makinanın BIOS u ve SLIC tablosu varmış gibi açılıyo. Sonra resmi yöntem ile sertifika ve key yüklüyorsun. Windows kendisini aktivite ediyo. Yani Windows u kırmıyorsun editlemiyorun patchlemiyorsun. Bir zararı yok makinaya ve BIOS üstüne. Sadece başka bir arayüz ile Windows'u kanıdırıyorsun markalı makina üstüne kuruluymuş gibi.
-
Bios a direk müdahale etmeden win7 açılmadan önce win 7 yi kandıran bir emülatör çalışıyor böylece crack vb. gibi bir durum olmadan win 7 kendini oem satılan bir makinada çalıştığını farzedecek bu şekilde güncelleme vs. bir sıkıntı olmadan lisanslı gibi win7 kullanılabilecek ...
Biraz daha hardcore şeklide başka bir makinanın bios dosyasını kendi biosunuzun üzerine yazmak bu şekildede çözülebilir lisans olayı ancak pek tavsiye etmemekle birlikte kötü sonuçlar doğurabilir ...
o nedenle basitçe win 7 yi kandırıyor yolumuza devam ediyoruz ... :D
-
Alıntı:
Bios a direk müdahale etmeden win7 açılmadan önce win 7 yi kandıran bir emülatör çalışıyor böylece crack vb. gibi bir durum olmadan win 7 kendini oem satılan bir makinada çalıştığını farzedecek bu şekilde güncelleme vs. bir sıkıntı olmadan lisanslı gibi win7 kullanılabilecek ...
Biraz daha hardcore şeklide başka bir makinanın bios dosyasını kendi biosunuzun üzerine yazmak bu şekildede çözülebilir lisans olayı ancak pek tavsiye etmemekle birlikte kötü sonuçlar doğurabilir ...
o nedenle basitçe win 7 yi kandırıyor yolumuza devam ediyoruz ... :D
Ben yaptım kendi anakartımın orjinal bios dosyasını çektim sitesinden. SLIC AMI TOOL ile üzerine DELL SLIC tablosu girip anakarta yazdırdım. Emulasyonsuz resmi Win7 oldu. BSA forumu basıcak senle beni içeri atıcak yemin ediyorum. Senelerdir meslek hayatımda yakalanmadım burda yakalancam. :D
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Ben yaptım kendi anakartımın orjinal bios dosyasını çektim sitesinden. SLIC AMI TOOL ile üzerine DELL SLIC tablosu girip anakarta yazdırdım. Emulasyonsuz resmi Win7 oldu. BSA forumu basıcak senle beni içeri atıcak yemin ediyorum. Senelerdir meslek hayatımda yakalanmadım burda yakalancam. :D
sıkıntı yok Microsoft burda :D
-
ilk başta bende şaşırdım , dier sitelerin adminleri skandal muamelesi yapıyo böyle bi paylaşımda sanki her programı orji kullanıyımuş gibi :D:D
-
Anlatmak serbest dosya paylaşımı yasak bu tip konularda :D
Dosya paylaşmıyoruz ki :D
-
anafikir olarak 'yapanlar var , nasıl yapıldıını görün , ibret alın ama siz yapmayın' deniyo burda galiba:D
-
Alıntı:
Anlatmak serbest dosya paylaşımı yasak bu tip konularda :D
Dosya paylaşmıyoruz ki :D
Uuuu ben paylaştım. :D Neyse herşey bir yana yeni aldığım Acer üstündeki Vista Home Premium için Win7 Upgrade aldım ama. Microsoft para kazansın dedim. 20 $ + KDV :D:D:D
-
Alıntı:
Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
anafikir olarak 'yapanlar var , nasıl yapıldıını görün , ibret alın ama siz yapmayın' deniyo burda galiba:D
Tabi tabi aynen öle :D
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Uuuu ben paylaştım. :D Neyse herşey bir yana yeni aldığım Acer üstündeki Vista Home Premium için Win7 Upgrade aldım ama. Microsoft para kazansın dedim. 20 $ + KDV :D:D:D
Linki kaldırsan diyorum :D
-
Evet Bugracim ya gidip yeni satin aldigim Win 7 Professional 64 Bitin 266 TL olan fiyatini bana geri odersin, yada simdi seni sikayet ediyorum :D
Tavsiye ederim Win 7 gercekten cok guzel sistem basta alismak zaman aldi ozellikle Vista degilde XP kullanicisiysaniz sudan cikmis baliga donuyorsunuz baslarda ama sonra alisinca birakmak istemiyorsunuz.. Vista kullananlar zaten fazla yadirgamazlar ama Vistadan cok daha basarili oldugu zaten biliniyor. Tek birseye alisamadiysam oda hala Baslat menusundeki shortcutlarin acildiginda pencereye donusmesi :rolleyes:
-
Alıntı:
Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı
Evet Bugracim ya gidip yeni satin aldigim Win 7 Professional 64 Bitin 266 TL olan fiyatini bana geri odersin, yada simdi seni sikayet ediyorum :D
Tavsiye ederim Win 7 gercekten cok guzel sistem basta alismak zaman aldi ozellikle Vista degilde XP kullanicisiysaniz sudan cikmis baliga donuyorsunuz baslarda ama sonra alisinca birakmak istemiyorsunuz.. Vista kullananlar zaten fazla yadirgamazlar ama Vistadan cok daha basarili oldugu zaten biliniyor. Tek birseye alisamadiysam oda hala Baslat menusundeki shortcutlarin acildiginda pencereye donusmesi :rolleyes:
Olm bu fiyat politikası varken nasıl o paraları veriyosunuz anlamıyorum zaten ...
rem alınıcak paraya lisans alınıyorsa soygundur bu ...
-
Şimdi tam sürümü mü oluyor bu?
Program veya oyunlarda veya driverlerda sorun çıkarıyor mu?
core2 duo 2.6ghz 2gbram 1gbekran kartı 250 gb hd xp kullanıyorum, tavsiye edermisiniz?
cevap pilis:D
haa bide bilgisayar c d diye iki sürücü var. dosyalarım d sürücüsünde. Gidecek mi dosyolar?
son olarak türkçe dimi? sana zahmet dogukanb@live.com ' a indirme linki ve lisansı atarmısın abi veya msnden özel mesaj alamıyorum da:D
-
yokmu indirme linki. mikrosoftun kendi sitesine bakıyorum ama karman çorman bişey bulamadım.
-
ben bi siteden indirmiştim ama ink ölmüş , ama tr paket ve loader konusunda yardımcı olaiblilirm bulursan özelden haberleşiriz
-
loader felan bilmem ben:D nası indiricem kardeşim ben bunu internette bulamıyorum. çözüm lazım bana:D
-
ef186 sonunda konuyu okuyosun:D
-
loader dediim crakck gibi bişe , cdyi yükledikten sonra bi tıkla lisanslı gibi oluyo , nette benim zamanında türkçe win7 yoktu , kurup tr dil paketi sonradan yükleniyodu.Şimdi nasıldır bilmiyorum ama ilk iş kurulumu bulmak tabi.bi hafta içinde bulamazsan yapar bi cd getirirm , adres çayyoluysa gordionda buluşuruz:D.21i sorası bi iki günlüüne adresim o civar olucak.
-
Alıntı:
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı
ef186 sonunda konuyu okuyosun:D
Evet okuyorum DoğukanB ..
Boyutu küçük değil bendeki versyonları 5 gb dan başlıyor ...
tek parça indirme linki falanda mevcut değil bu boyutta dosyalar için
Torrent linki vardır mutlaka internette torrentten indirebilirsin .
Ha dersenki dvdyi yollarmısın yollarız ama bikaçgün beklersin :D
-
Alıntı:
Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
loader dediim crakck gibi bişe , cdyi yükledikten sonra bi tıkla lisanslı gibi oluyo , nette benim zamanında türkçe win7 yoktu , kurup tr dil paketi sonradan yükleniyodu.Şimdi nasıldır bilmiyorum ama ilk iş kurulumu bulmak tabi.bi hafta içinde bulamazsan yapar bi cd getirirm , adres çayyoluysa gordionda buluşuruz:D.21i sorası bi iki günlüüne adresim o civar olucak.
son versyonunda türkçe içinde hiçbişi yapmana gerek kalmıyor .
bende 32 ve 64 bit aynı dvdde türkçe olarak son veryonu mevcut.
-
evet , benimki win7 7600rtm 64bit ingiliş , son kurulumda tr dil paketini yüklemedim bakalım alışabilecekmiyim
-
abi türkçe olanını bi dvd yapsan. içine loader veya crack veya serial her neyse onu da atsan dvd yi kargolasan bu 3 işlemi ne zamana yapabilirsin? bide bite nası karar vericez 32 mi 64mu?:D
-
Alıntı:
abi türkçe olanını bi dvd yapsan. içine loader veya crack veya serial her neyse onu da atsan dvd yi kargolasan bu 3 işlemi ne zamana yapabilirsin? bide bite nası karar vericez 32 mi 64mu?:D
sen yaz sisteminin özelliklerini buraya ben senin yerine karar veriyim 2 dakikada :D
(işlemci ram hdd anakart gibi özellikler)
DVD pazartesi kargolanır sana ...
-
http://img526.imageshack.us/img526/9882/sssi.jpg
budur.
cep numaranı ver abi gerekli bilgileri atayım dicem özel mesaj alamıyorum. dogukanb@live.com a atabilcen mi sana zahmet.
-
Alıntı:
0554 400 8009 numaram .
sistemine 64 bit daha uygun gibi görünüyor ...
Daha sonra ram takviyeside yaparsın güzel olur ozaman :D