106 2 KİŞİ
GSİ SÖKÜLÜ TEK KİŞİ
http://videos.streetfire.net/video/Z...GSI_723012.htm
Printable View
106 2 KİŞİ
GSİ SÖKÜLÜ TEK KİŞİ
http://videos.streetfire.net/video/Z...GSI_723012.htm
yaw cengiz bu videolara tek tek konu açıcağına bir konuda toplasaydın keşke beynimiz sulandı ordan oraya:)
ilk defa bir gsi nin böyle gittiğini gördüm maaşallah cengizciğim senin arabana sölicek söz yok zaten hızlı ve gaddar aynı anda sökük:D
Haydaaa aynen ya hiç aklıma gelmedı bak :) :)
bu gsı ecomu dochmu..?:beuj:
model olarak 98 mod, yanlız motor 94 gsı motoru doch oluyo sanırım.
BU Dostlar GSI hangi GSI ?
Opel Dostların mı ?
Bir de 98 GSI Swap lanmış mı 94 e emin misiniz?
yoksa üstünde başka modifikasyonlarmı var?
106 da neler var?
bilmeyenler için yazarmısınız,
tebrikler iki aracada :)
gsi da neler var?
GSI'ın 94 model dohc motoru standartmı acaba ?
Benim 94 GSI ile 106 deneme şansım olmadı henüz. Ne olacak merak ediyorum.
Ayrıca 106 standartmı?
106 : flıtre egsoz chıp
gsı : standart (94mod. doch)
iki arabaya maşallah gsi çok mükemmel yürümüş gside beni üşündüren 98 modelse ocotech motor olması seninle bukadar değil senin onu enaz 5boy geçmen gerekiyordu büyük ihtimal 98 kasa 94 motor vardı arabada tekrar maşalalh
yürüyen benım arabam deil arkadaşlar !!! bizim bi ark rica etti bende videoyu koydum...
106 ya chip uygulandığında tahmini kaç hp alınabiliyor ??
Heee,
Yalçın abinin Sarı GSI ı BU, YENİ topladığı..
motoru da yeni...
96 model SFI yani DOHC Motor.
98 model değil. Swap falan yok ortada yani...
Filtre Egzost Chip'li 106 ile iyi yürümüş GSI.
Bildiğim kadarı ile GSI TAMAMEN STANDART. varsa bi yazılım olabilir arabada, ama emin değilim.
Şaşırmamak gerek SAĞLIKLI GSI lar, 106 larla çokta güzel yürüyor , ama 106 nın 1.6 bir araba olduğunu göz önüne alırsak, burda asıl başarının 106 da olduğunu söyleyebilirim. Takdir etmek lazım, güzel makinalar :)
yusufun gti sanırım ZM ?
maşaallah araçlara..
neyseki araçlar kimin çıktı :D
bu arada biraz daha gidilse GSI alıcak gibi duruyor:cool:
106 kesiciye falan mı girdi bıraktı mı ?
yani bıraktığında kadran kaçtı ?
Her iki araçada maşallah,güzel yürümüşler..böyle çiğerli gsi görünçe mutlu oluyorum:)
Gsi ları yollarda görelim buradan yazmayın lennn karanlık sana diyorum bırak mırak geç bu ayakları :) senede bir kere zor roll e çıkarsınız yorum oldumu yok şu olmuş bu olmuş pis opelciler :D
Allah kaza bela vermesin çok iyi maşallah.
emre hep ağır :D
Orçun'un eski GSI'ı FB102:D 1996 model ecotech gorunumlu fabrika cıkısı SFI Dohc..:) Güzel yürümüs gene,eski zamanlarına gore..
söför farkı diyelım, yalçın abı cok ıyı kullanıyo ve aracı cok ıyı tanımış dielim;)
Yalçın abi 1994 yılından beri GSI kullanıp,ugrastıgı icin haliyle o kadar olur..GSI Prof'u diyoduk kısaca:D eskiden Orcundayken sıkıntılı bi arabaydı,boyle iyi yurumesine sevindim..
Ecotech görünümlü olupta sfi olan gsi sayısı kaç tane çok az heralde değilmi ? Hiç karşılaşmamıştım ilginç yav.
1994 ve 1995 Model GSI ların hepsi C20XE Yani SFI ( Dohc ) motordur.
1994 GSI ların hepsinde BODYKIT vardır,
1995 GSI ların bazılarında Body vardır 94 ile aynıdır yani , ama daha çok kısmı BODY'sizdir.
1996 model GSI larında ilk yarısı SFI Dohc motor, diğer yarısı da Ecotec motordur. ama bütün hepsi body'sizdir. Dünyaya 139 Adet üretilmiş olması gerekiyor 1996 Model SFI ( Dohc) motorun. Türkiyeye kaç tane girdi hatırlamıyorum ama biri işte yalçın abi de, biri bende , eş dostta da var bildiğim 3-5 tane daha... :)
1997-1998 GSI ların tümü Ecotec dir ve Body'sizdir
team opel:) maşallah guzel deneme...
vay anasını çok zevkli bi deneme olmuş Maşallah gsi ya, arka tamponu nerde ahahahha tam sökükmüş GSI :D
Maşallah araçlara:)