arkadaslar aradım taradım ama kafama yatan bir yer bulamadım. kartepedekı otelleri sordum hepsi full. yakın cevrede onerebileceginiz yerler varmı.
aramızda turizmle ugrasanlar vardır umarım.:)
Printable View
arkadaslar aradım taradım ama kafama yatan bir yer bulamadım. kartepedekı otelleri sordum hepsi full. yakın cevrede onerebileceginiz yerler varmı.
aramızda turizmle ugrasanlar vardır umarım.:)
ılgaz olabilir ;)
ptt en iyisi :)
nereye götürecen beni len :D
ooo özgür party mı verıyorsun ne gerek var :D
abi kartepede sadece greenpark var diye biliyorum cok paralar bence gerek yok muştuyu oralara götüreceğine forged piston al daha mutlu olur :D
ptt nedir yahu:D
muştu hanımını al beraber gidek hacı.:)
aynen cok pahali bu sene ya :)) en iyisi arkadaslarla toplanıp sabaha kadar icmek var :))
morukçum tam kaç gün tatil oluyo yılbaşında ?
ben bu ara tersoyum diye bana cok pahalı geliyor sanırım :D
yılbaşında herkes azmış,çoğu mekanı sordum yemekli limitsiz yabancı-yerli içki kişi başı 400-500tl den başlıo reina,black vsvs... baya uçmuşlar vazgeçeğim bende galiba bu gidişle.kartepe ye gitceğine uludağa gitsene? orası çok daha iyidir.yanlız fiyatları bilmiorum paket uyguluyorlar konaklama var 1 gün sanırsam...
babam guzellık yapmıs bende faydalanıcam :D
abı uludaga gıdebılrıısn ama yada kumburgaz prıncess otel kısın guzel oluyor hamamı havuzu :)
Özgür otur lan evinde heryer karışık zaten. Millet taksimde canavar olmuş resmen geçen akşam evde canım sıkıldı hanımla bi çıkıp gezelim dedim caddelerde birbirine giriyor insanlar kavga gürültü.
Soguk olur ama Amasra iyidir ;)
Tabiki sakin huzurlu bi yer isteniyorsa :)
Pijama - Terlik - Televizyon
:D:D:D
bence de en mantıklısı...
ayrıca hem yılbaşı organizasyonu için çok geç-yer yok hiçbiyerde , hem de ben bu yılbaşında kesin olaylar çıkacak diye tahmin ediyorum
ortalık fena , evde kalmak en iyisi
alternatif fikir ; abantta gece mangalı :D (tabii jandarma müsaade ederse)
Moskova - Kızıl Meydan Spec :) ;)
ben yalovadayım valla kanka evımde :D
kartalkaya super secım olur en son 50 cm kar vardı : )
fıyatlar yılbası ve okul tatıllerınde fena 100 de 100 artıyor ama secım olarak harıka bır yer..
abanta gunu bırlık gıdılırmı:)
gıdılır ama abantın hıc bır ozellıgı yok ya .. gol etrafında yuruyorsun 2 tane otel,at arabaları okadar : ) hee karda bıraz egzantırık oluyor agaclar fılan guzel oluyor amaaa gıden bılır yıne : )
Karakoy liman restorantta karar kildik. Yer yok hiciryerde:(
Mustu geliyosan alo de yarin parayi gondermem lazim:D
millet fiyat konusunda kafayı yemiş ...
Yılbaşında 2 gün geçiriceğin para ile bodruma gider 1 hafta tatil yaparsın ...
ondan sonra neden mekanlar boş e sanki darphane buzdolabinda herkezin ...
Convention Center'da (Bu program'la alakam yoktur sadece bilgi amaçlı veriyorum)
Üst Kat Kenan Doğulu
Alt Kat www.dancethenewyear.com
Ülkemizin en başarılı Djleri ve dünyaca ünlü isimlerle 2010’un sabahın ilk ışıklarına dek sürecek en iyi ve en büyük eğlencesi
sizleri bekliyor .
Son 2 senedir her yıl başı düzenlenen ve tüm dans müzik severlerin dört gözle beklediği bir partiye dönüşen
DANCE THE NEW YEAR bu sene 2010 için muhteşem bir kadro, olağanüstü bir ambiyans ve şovlar eşliğinde
Türkiye’nin önde gelen organizasyon şirketi UNilife tarafından Hilton Convention HALL 2'de gerçekleşecek.
Muhteşem partinin line up’ında ise Deep Fear parçasıyla yıla damgasını vuran SIDEKICK, İbiza ve Fiesta Loca şarkılarıyla
tüm dünya müzik listelerinde fırtına gibi esen DESAPARECIDOS, efsane klüb Amnesia İbiza’nın resident dj’i CAAL SMILE
performans gösteren yabancı isimler arasında olacak.
Türkiye’nin en iyi isimleri SUAT ATEŞDAĞLI, OZAN DOĞULU, EMRAH İŞ, MERT HAKAN, FUNK”C” ve elektronik
LINE UP:
DESAPARECIDEOS "fiesta loca" "ibiza"
SIDEKICK (Max Zotti) "deepfear"
CAAL SMILE "from ibiza Amnesia"
CANAN ANDERSON
EMRAH İŞ
DJ FUNKY 'C'
MERT HAKAN
MURAT UNCUOĞLU
OZAN DOĞULU
SUAT ATEŞDAĞLI
DJ TARKAN
İndirimli dönem Sınırlı sayıda bilet icin geçerlidir.
BILET FIYATLARI
Normal :50TL (bir içki dahildir)
V.I.P :80TL (bir içki dahildir)
* V.I.P DETAYLARI
- Öncelikli giriş imkanı
- Özel Barlar
- Sahneye yakın özel ayrılmış alan
LOCA FIYATLARI
12 Kişilik Loca: 1500TL
(V.I.P Loca 3 şişe absolut vodka, soft drink, mevye, çerez, servis dahildir.)
8 Kişilik Loca: 1000TL
(V.I.P Loca 2 şişe absolut vodka, soft drink, mevye, çerez, servis dahildir.)
*Localarda kişi başı ekleme icin 125TL fark ödenir. Her 4 kişide bir şişe açılır)
10 Kişilik DELUXE Loca: 2000TL
(Sahne üstüne konumlandırılmış özel localar. 1 şişe absolut vodka, 1 şişe Chivas Regal Whisky + 1 Şişe Şampanya ,soft drink, mevye, çerez, servis dahildir.)
STAND FIYATLARI
6 Kişilik Stand: 600TL
(1 şişe absolut vodka, soft drink, mevye, çerez, servis dahildir.)
http://www.dancethenewyear.com/kroki.jpg
KONAKLAMALI PAKETLER
Normal bilet + Konaklamalı Paket :400TL
2 kişilik normal DanceThe Newyear katılım bileti ve 2kişili oda konaklama ve kahvaltı dahildir.
Vip bilet + Konaklamalı Paket : 450TL
2 kişilik VIP DanceThe Newyear katılım bileti ve 2kişili oda konaklama ve kahvaltı dahildir.
**LOCA VE STAND ALAN Misafirlerimiz 300TL olarak konaklamalı paketi UNilife Ofislerinden alabilirler.
( 2 kişilik oda konaklama - kahvaltı dahil)
Bilgi için: 0216 550 12 88 - 0533 396 00 96
Bizim otelde Program
Şehrin merkezinde sunduğu eşsiz Boğaz manzarası, üstün hizmet kalitesi ve kişiselleştirilmiş servis anlayışı ile Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli unvanını taşıyan Hilton İstanbul, bünyesinde bulunan Bosphorus Terrace Restaurant, The Roof Restaurant ve Lobby Lounge & Sports Bar’da yeni yıl gecesinde düzenlenecek birbirinden keyifli aktiviteler ve özel menülerle misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı kutlaması yaşatacak.
Yeni yılın ilk gününde Bosphorus Terrace Restaurant’da canlı müzikle birlikte 80 YTL’den “yeniyıl brunch”ı da sunacak olan Hilton İstanbul’da ise 22 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak çift kişilik odada gecelik tek kişi konaklama fiyatı, kahvaltı dahil 60 Euro. Bosphorus Terrace Restoran’daki özel gala yemeğini içeren konaklama paketinin fiyatı ise gecelik kahvaltı dahil kişi başı 160 Euro.
Bosphorus Terrace Restaurant
Hilton İstanbul, unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak isteyenleri Bosphorus Terrace Restaurant'da düzenleyeceği gala yemeğine davet ediyor. Gece 02.00’ye kadar devam edecek yeni yıl kutlamasında, canlı müzik ve yılbaşı lezzetlerinden oluşan uluslararası zengin bir açık büfe sunuluyor. Muhteşem tatların yer aldığı yılbaşı yemeğinin fiyatı, şarap ve yerli içecekler dahil kişi başı 275 YTL.
The Roof Restaurant
Hilton İstanbul’un yılbaşı akşamı için sunduğu diğer bir seçenek ise, 55 yıldır kentin en etkileyici “fine dining” servisini veren ödüllü “The Roof Restaurant”.Özel şampanya ve kanepe sunumlarıyla birlikte hoşgeldiniz kokteyli ile başlayacak gala yemeğinde 6 çeşitten oluşan set menü sunuluyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar canlı müzik ve DJ müziğinin eşlik edeceği yılbaşı kutlaması, şarap ve yerli içecekler dahil kişi başı 375 YTL.
http://www.tranquilla.com.tr/
belki yil başi için cok sakin kacablir ama genede istanbuldan uzaklaşmak için guzel.gitmedm kimseden kotu bi yorum duymadm burasi hakknda ama ilk firsaatta gitmeyi istiorm :)
Gene program yapılıyor ben ıkınızı yan yana getırmem ıs sakata gıdıyor
Yenge gelin sizde. Prog soyle;
8,30 yeme +fasil 24 te club aciliyor orada devam ediyiruz
korayim oteldr yer ayarlarsan size gelek:D
Abi Sapanca dşünebilirsiniz:) Öyle kalabalık-gürültü olmaz ama kafa dinlemek için falan birebir:)