sıfır yarislerde mmt lerde de düz viteslerdede 6 ileriye geçildi, vites geçişleri biraz daha hızlandırıldı vs, tabi opelinki de bi dsg sayılmaz yani mmt nin eski hali gibiydi easytronik şanzıman :)
corsa daha ferah gelir demiş bi arkadaş ama yaris'in içi dışından göründüğünden çok daha geniştir, kullanımı rahattır, burnu pek olmadığı için rahatlıkla park edersiniz sıkıntısız şekilde.
bu arada 2008 yazında benim kasa 358bin km de dizel taksi corolla cı ile tanışmıştık izmirde pınarbaşındaki serviste, orj turbosu üzerindeymiş daha değişmemiş 190bin de debriyajı değiştirdim sadece demişti amca bana 2. kez o zaman değişicekmiş hatta. motor olarak bi problemi yok d4d ler gayet dayanıklı şahsen test ettim istemsiz olarak onaylandı ;) 120 yle giderken (3. vites sonu 125) 4 yerine 2 ye girdi yanlışlıkla takriben anlık olarak 7000 devir civarı devir çevirdi araç kafayı pustu lastikler ıyk etti bi anda bende debriyaja basıp 5 e atmıştım direk, başka bi araba olsa orda kol da çıkarırdı pistonda eritirdi ;)
Yaris 100km hızda giderken 38m de duruyor, Corsa 42m de duruyor ;)
Corsa'nın sürüş dinamikleri belki daha iyi olabilir ama Yaris te pek gerisinde kalmaz..
http://www.youtube.com/watch?v=gjf3TFh4PUk