videoyu arkadaşların kırılmasından ve yanlış anşılmadan dolayı kaldırıyorum...sizlerdende konu acıp linki sildiğim için özür diliyorum..:-(
Printable View
videoyu arkadaşların kırılmasından ve yanlış anşılmadan dolayı kaldırıyorum...sizlerdende konu acıp linki sildiğim için özür diliyorum..:-(
ellerimize sağlık abi iyi hazırlamışız :-D
güzel video olmuş :) maşallah araçlara
Maşaallah:)
masalalh guzel olmus vıdeo
abi keşke koymayaydınız yaa :s koymucaz demiştik
2.0 turbo bi araç nasıl böyle gider anlamış degilim..
tebrikler iki aracada
videoları ben çektim ben hazırladım cahit banada kimse de video koyma demedi...
niye koymucakmışım.? hem dc100 seni geçse sen video niye koydun demezsin...sana niye koyma dediler anlamadım..bu yarış sonuçta geçmekte var geçilmekte...bur da o kadar yaygara yaptık arkadaşlar o kadar yorum yazdı....yani bence video koymazsak ayıp olur..
bu videoyu kim koyma dedi anlamadım konu kaldırılmadan önce anlaştık filan demişler sanırım kim ? kimle ? kaça anlaştı ? civicsi_r a katılıyorum biz videoları çektik hazırladık bize ne video çekmeyin ne de yayınlamayın diye talep gelmedi bizde her buluşmanın ve yarışın gereği videomuzu hazırladık çekimlerimizi yaptık videomuzu hazırladık ve kamuoyu ile paylaştık olaya baştan sona şahidim ve emiğimiz var işin içinde teşekkürler :-D
bertone turbo kaç beygirdi 70-80 felan mı?
Maşallah VTI güzel gitmiş öbür konudan hatırladığım kadarıyla VTI çok dolu bi araç değildi ? yazılan öyleydi ...
bu bertone de bi sorun var drag neysede roll de uzayıp gitmesi lazım
iki araca da tebrikler. özellikle de jap10 a. ama videoyu hazırlayan arkadasın yazdıgı
yorumlar biraz kırıcı. orda hiçbi düşmanlık yok sadece araçlar deneniyor. video aralarında ve
videolardaki yorumlar bence iyi olmamış. sonucta aynı sehrin adamlarısınız yüzyüze bakan
insanlarsınız. jap10 u tebrik ediyorum. gerçekten üzerindeki parçalara göre çok güzel
yürüyor.
200 bg ctr e36 m3leri geçebiliyorsa 160 bg civicte 193 bg astrayı geçer diyebiliriz Düz mantık :D
ama öyle de bu yazılanlar aranızda bi tartışmaya neden olabilir. ben sizin açınızdan
söylüyorum yoksa benim için bi mahsuru yok ben izlerim videoyu geçerim :). bu arada
sizinde elinize sağlık video çekiminden dolayı
Şaşırtıcı sonuçlar...
Maşallah jap10a
bu bertone turbomu ? yoksa turbo dizelmi :D
biz adanalıyık lafımızı ortaya koyarız isteyen üzerine alır . astra gsi abi senin aracını adanada gördüm çok güzel aracın var allah kaza bela vermesin videodaki yorumları sivri uçlu yazmamızın sebebi ortamı çok gergin ve sertleştirmeleri idi biz kemal kılıçdaroğlu gibi belgelerle konuşuruz saygılar bizden :-D
işin espiri kısmı bir yana her iki tarafada tebrikler jap 10 a saygıyla eğiliyorum ....
güzel bir çalışma
elinize sağlık
Bertone sahibi ve videolardaki sürücü olarak yazmak istiyorum...
İlk defa ciddi bir rolling yaptım. Açık konuşayım pek tecrübem yoktur, örneğin vitesleri hızlı değiştirmenin yarışı etkileyeceğini inanın bilmiyordum.
İzlediğiniz videolardaki sürücü benim fakat videoların bazılarında önümüze araç çıktığı için yarışı kesmiştik trafiğin sakinleşmesi için yol gidiyorduk yoksa akıl var mantık var o kadar fark olamazdı, düşmanca hareket eden art niyetli Jap10 sahibi demiyorum jap10 taraftarları videolara notlar ekleyerek iftira etmişler. Tebrik ediyorum onları...
Bertone 7 bin devir çeviren bir araç VTI 9 bin devir çeviriyor. Bana 1. vites 5 bin devirden rolling yaptırdılar bende kabul ettim benim 2 devirim kalıyor VTI nın 4 devri kalıyor, bunun adil olmadığını ve kurnazca olduğunu sonradan anladım....
Emin arkadaşım direksiyona geçti ilk yarışta kalkışta hata yaptı ve VTI öne geçti 2. turda yarım araba boyu bertone öne geçti 3. turda 1 araba boyu öne geçti . Ve en son final turunda da ZATEN 2 araba boyu Bertone öndeydi.
Yani anlayacağınız benim sürücülüğümde VTI geçti. Ama bertonenin hakkını veren bir sürücü yani rolling tecrübesi olan sürücü direksiyona geçtiğinde jap10 un geçemediğini herkes gördü.
Ben kendi tarafımda konuyu tamamen kapatmak istedim ama bakıyorum da heyecanla videolar hazırlamışsınız, eğer bu şekilde devam ederseniz güzel slaytlar hazırlayabilirim bende...
Cahit böyle bir konunun yapılmaması gerekirdi araç sahibi sensin engel ol...
her ne kadar "kazanmak kazanmaktır" gibi güzel bir vin diesel atasözümüz olsa da,bir bertone turbonun bu kadar fark yemesin mantık dışı olduğunu bu forumdaki aklı selim arkadaşlar zaten anlamıştı ;)
Vti çok güzel bir araba bravo.
iyi peki yönetici arkadaşlardan rica ediyorum kaldırsınlar.ben silersem konu hoş yarım kalır..madem huzursuzluk olacak.....arabalar satılır arkadaşlık bakidir...
Osman bey Bertoneyi kabullenmemeye devam edersen başına daha çok iş alırsın yarış gününden sonra konuşabileceğini hiç sanmıyordum ama bakıyorum da hala konuşabiliyorsun.
Orda da dedim şimdi de diyorum DC100 ün hakkını veremedim, hakkını veren şoför kullandığında VTI' ın bertone karşısında şansı olmaz...
mustafa ben her zaman yanınızda olmak bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşmak istedim ama sen bana ve siten için yaptıklarımı ciddiye almadın..o yüzden bende sana kızgınım......ama dc100 de burda tabulaştı sanki uçak sende biraz tarafsız ol istersen cahidinde arabasına saygı duy...sanki diyarbakırda başka araç yok kralsın ya...
iki araca da maşallah .........................
sonuç her ne olursa olsun işin içinde sürücüler değil, taraftar grubu girmiş ve o yüzden böylesine karışık ve yanlış anlaşılan bi konu haline dönmüş burası..
en basitinden videoda bi rolling in ortasında durdurulmuş video ve fark ortada deniyor ama araçlar yanyana :D
bence kimse birbirini kırmasın gerek yok güzel araçlar güzel denemeler olmuş maşallah ;)
yolda istenmeyen durumlar çıkarsa kamyon taş kuş vs vs ayak gazdan çekilip geri gaza basılmaz fren yapılır yarış tekrar yapılırı bu konuya da kimse itiraz etmez adillik ve kurnazlık kısmına gelince aracın sahibi sen isen muhatap sensin direksiyon değişimi adilmi peki bende peter solbergi oturtayım o zaman subarudan iyi anlıyor diye kimse ne dc 100 ne de jap 10 taraftarı senin videolarınıda hazırladım dc 100 unutma bunları ve dc 100 ün videolarını gururla yayınlarım sonuçtaaaaa
ve de şöför değişti 3 kalkıştan 2 bertone alınca o şöförün önce kabul edildi sonuçtan sonra edilmedi sonuçta araçlarla yarışlıdı şöförlerle değil biz ve sizi bilmeyenlerin yanında değil bilenlerin yanında konuşmaya konuyu tartışmaya davet ediyorum
orda itiraz vardı o resmi videodan aldık vti çamurluk boyu önde olmasının göstergesidir
kabul edecek makam ben değilim ki :-D
ikinizinde arabası çok güzel. allah nazarlardan saklasın. ucunda çokta büyük iddia yoktu. laden sende geçtin, cahitte geçti. dostluk kazansın. hiç kimse kırıcı olmasın. bertonede çok hoş bir araba, vti de hoş araba. mutlu olun..
umarım yanlış anlaşılmaz sonuçta güzel bir gündü kardeşlikle
ne dc 100 e ne de jap 10 a lafım var ben kimse tarafı da değilim bunu unutmasınlar
http://videos.streetfire.net/video/c...tra_639227.htm
http://videos.streetfire.net/video/c...-zx_639207.htm
bu iki videoyuda ben hazırladım dc 100 güzel araç gurulada söylerim