videoyu arkadaşların kırılmasından ve yanlış anşılmadan dolayı kaldırıyorum...sizlerdende konu acıp linki sildiğim için özür diliyorum..:-(
videoyu arkadaşların kırılmasından ve yanlış anşılmadan dolayı kaldırıyorum...sizlerdende konu acıp linki sildiğim için özür diliyorum..:-(
eg sedan vtec
masalalh guzel olmus vıdeo
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
2.0 turbo bi araç nasıl böyle gider anlamış degilim..
tebrikler iki aracada
remaps.tr & Turbo Zone Garage
videoları ben çektim ben hazırladım cahit banada kimse de video koyma demedi...
niye koymucakmışım.? hem dc100 seni geçse sen video niye koydun demezsin...sana niye koyma dediler anlamadım..bu yarış sonuçta geçmekte var geçilmekte...bur da o kadar yaygara yaptık arkadaşlar o kadar yorum yazdı....yani bence video koymazsak ayıp olur..
eg sedan vtec
bu videoyu kim koyma dedi anlamadım konu kaldırılmadan önce anlaştık filan demişler sanırım kim ? kimle ? kaça anlaştı ? civicsi_r a katılıyorum biz videoları çektik hazırladık bize ne video çekmeyin ne de yayınlamayın diye talep gelmedi bizde her buluşmanın ve yarışın gereği videomuzu hazırladık çekimlerimizi yaptık videomuzu hazırladık ve kamuoyu ile paylaştık olaya baştan sona şahidim ve emiğimiz var işin içinde teşekkürler :-D
Maşallah VTI güzel gitmiş öbür konudan hatırladığım kadarıyla VTI çok dolu bi araç değildi ? yazılan öyleydi ...
bu bertone de bi sorun var drag neysede roll de uzayıp gitmesi lazım
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
iki araca da tebrikler. özellikle de jap10 a. ama videoyu hazırlayan arkadasın yazdıgı
yorumlar biraz kırıcı. orda hiçbi düşmanlık yok sadece araçlar deneniyor. video aralarında ve
videolardaki yorumlar bence iyi olmamış. sonucta aynı sehrin adamlarısınız yüzyüze bakan
insanlarsınız. jap10 u tebrik ediyorum. gerçekten üzerindeki parçalara göre çok güzel
yürüyor.
200 bg ctr e36 m3leri geçebiliyorsa 160 bg civicte 193 bg astrayı geçer diyebiliriz Düz mantık![]()
ama öyle de bu yazılanlar aranızda bi tartışmaya neden olabilir. ben sizin açınızdan
söylüyorum yoksa benim için bi mahsuru yok ben izlerim videoyu geçerim. bu arada
sizinde elinize sağlık video çekiminden dolayı
Şaşırtıcı sonuçlar...
Maşallah jap10a
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)