gidip izleyen var mı? izledim beğendim hahah
Printable View
gidip izleyen var mı? izledim beğendim hahah
ne çok iyiydi nede kötü aradaydı yani güldürdüğü sahneler var ince espriler falan zevkliydi yani :)
yarın inşallah
Hangi kabiledensiniz?:D
Giderim bu hafta..
Eray hani sinema çekimi yaptım kanka diyordun. Link verde seyredelim hep kolpa hel kolpa.
ne ççekimi la :D
metroporta girmemizle çıkmamız bir oldu halk ekmek kuyrupu bile az kalırdı o kuyruk karşısında :D
güzeldi ya sevdim ben.
ben grand çeroki bu pajero bu da ponçiyak :D
At-kelebek ilişkisi iyiydi.
S...meseler bari iyiydi. :D
kesinlikle güzeldi bence .. alenen yapılan esprilerden ziyade kimi zaman yapılan üstü kapalı esprilerde çok güzeldi ..
acaba çin ' e gittiklerin de ne olucak asıl , o kadar çekik gözlü arasında hayal edemiyorum :D
aynen kelebek gibi ince espriler vardı ama ilk bölümde sıkılmıştım biraz...
2.yarının daha komik olduğunu duydum.
bir an önce nette korsan a düşmesi dileği ile :D merak ediyorum bende bu filmi :)
beğendm çok güzel :D
billur sahnesinde ne güldüm ya hahaha :D:D
Ben de gideceğim haftaiçi :)
yerli malı haftasını kacırdıkları ıyı olmus bence :D
lan yok çekim mekim ya :D kandırıyo iğne :D adımız korsana çıkıcak anasını satim :D heauhea
kafam eserse gıderımm :)
ara falan iyiydi işin yoksa 10 dakka ara şimdi hahaha
bide film sonunda geçen ikili konuşmalar çok güzeldi gerçekten millet bittti diye kalkıp gidiyodu:D:D
Tavsiye etmiyorum merakla Recep İvedik'i bekliyorum :D
arkadaşlarla gittik dün komediydi ya :D ''durdurun diyoz lan arabayı'' sahnesi mükemmeldi :D
dün gece 01:00 seansına gittik hanımla :)
iyi ki de gitmişiz :)
bence/bizce eğlenceli bir film , tabii nasıl bir beklenti ile gidildiğine bağlı :)
mekan tasarımlarına ciddi emek verilmiş , çok hoşuma gitti bu yönü mesela :)
baştan savma bişeye rastlamadım...
Ben çok beğendim :D:D:D 2. ye izlersem daha fazla gülebirim. Çünkü espirileri basit değil kavrayamıyor millet =) atın dalgadaki kelebeği fark ediyor adam daha ne olsun :D görünmeyeneni görmek :D
Alayınızın .......... ulan :D
demir bacak selam kartal göz selam :D
şef benimle taşak geçti :D
anana selam söyle :D
ÇAK :D
ikmesinler bari :D
kentuky mahallesınde tavuk satmak :D
mezarcının sevgılısının boyunu olcerken ne yağpıyorsun ulan al ölçiyim ben 25 cm hahahahaha
at kelebek hahaahaha daha nice espiriler
Hauahah :D Çok iyiydi be...
Dediğiniz gibi cok emek harcamıslar mekan ıcın....
cok guzeldı fılm, ınce mesajları da es gecmemıs cem yılmaz
simdi armada sinemadayim 15 dk sonra baslicak film bakalim nasi. Yalniz herkeste bir pijama bornoz ne ayaksa :D
film güzeldi ama bir gora kadar komik değildi :D espriler bombaydı salonda çoğu kişi bön bön baktı hele kelebek esprisinde 10 kişi anca çaktı köfteyi :D:D
bizden önceki seans full pijamalılardı bornozlular battaniye yastık yorgan fln getirmiş terliklerle ne ayaksa ayıkamadım :D