EK 648 : Filtre , ince conta
VTS : chip, filtre, egsoz, kısa, conta
direkt link : http://www.streetfire.net/video/EK-6...VTS_736648.htm
video az sonra aktif olur
Printable View
EK 648 : Filtre , ince conta
VTS : chip, filtre, egsoz, kısa, conta
direkt link : http://www.streetfire.net/video/EK-6...VTS_736648.htm
video az sonra aktif olur
video aktiftir arkadaşlar
acaba chip egzoz ve kısayı söksede deneseniz.. Ne kadar fark olur? aynı özelliklerde 8-10 boy.. Enteresan gelio bana..
Maşallah..
bu ek geçen 200 kusurluk şirokkuyu mundar eden 106mıydı ?
ıkı aracada maasallah ek yıne hızlı:D
efsunlu filtre :) markası neyse yazında herkes taksın :)
ne filtreymiş ne ince contaymış arkadaş..
filtre 30hp conta 50hp :D
şaka maka maşallah çok iyi gidiyor, nazar değmesin :)
106 nın gideni gider arkadaş kuş sıçsa beygir alır :D ek kardeşim helal
maşallah EK e:)
bu arada hangi saxo bu ayrıca kısa oranı kaç?
kanka avrupa yakasından 13.61 var yanılmıyosam
yaa bişey dikkatimi çekti saxonun 3 ü cok kısa sanki?
106 gerçekten müthiş gidiyor.Yukarıda ki yorumlarda kafasında soru işareti olan arkadaşlarla aynı soru işaretleri bendede var aslında ama Saxo sahibi arkadaşın harcadığı para,emek ve vakite yazık olmuş demekten başka söz kalmıyor bana.
Tebrikler ve maşallah ;)
timing varmı 106da?
Edit:Gökhan sormuş.
maşallah EK e..oldukça sağlam yürümüş.
ilk önce maşallah ek,ye allah kaza bela ceza vermesin güzel giden araç ama yazdığınız speclerde saxoyla böyle gitmesi bi garip geldi bende çok denedim kendi aracımdan da bilyorum hadi ek tmm ciğerli makina ama saxoda 13.61 timing yazılım egsoz filtre evresini tamamlamış araç burnunu bile çıkaramıyor benim aracım egsoz filtre yazılım olmasına rağmen pt51 14.60 yazılımlı speclerdeki araçlarla 50 100 metre yürüyorum en azından ki saxoda kısa var yani daha çabuk bitirmesi lazım enteresan geldi bana yinede ayağınıza sağlık
nası bi filtre conta bu :) maşşallah.
bende de sadece filtre var ;)
Walla ben o specle denedim dün akşam benide aynı bu saxo gibi ayırdı araç :) Bende chip ifltre eksoz var biliosun.Araç güzel yürüyor sadece Sefa sende bilirsin ince conta bizim araçlarda nasıl farkediyor. :icon_tup:
Edit: Şimdi bi daha izledimde videoyu beni biraz daha iyi ayırıyor bundan ama pekte fark yok :icon_tup:
kusursuz.... maşallah.
arkadaşlar ek yakından tanıdıgımız bir arac ve gerçekten mükenmel yürüyor kardeşim tbrler bi ara bizde deneyelim olurmu:)
:) bakalım kısmet sonuçta mami performance stikerda bastırıcam kanka o degilde çok güzel yürümüş bi arada su alpere söyle 13.61 den caysın ben 14.60 diyorum sence
EK 106'ya maşallah.. cila farketti mi selçuk?? :D:D:D:D