-
Antalya VTI's PhotoShoots
-
maşşallah araçlara :) çağırır insan ayıp ayıp..
-
Alıntı:
KV106 Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah araçlara :) çağırır insan ayıp ayıp..
seninle ayrı takılıcaz alicim :D
-
guzel bır gun gecırdık bulut kardesımıze tesekkurler.;)
-
KC mat boyaya sahip dimi?
Bu arada siyah vti üretimden yeni çıkmış gibi, inanılamz diri duruyo : ) Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin (:
-
maşallah hepsine siyah vti cok tatlı hayırlı olsun.
-
bullet hayırlı olsun , hepsinize kazasız belasız sürüşler.kemalcan nezaman geliyon :D
-
tesekkür ederim arkadaslar..
KC mat evet
-
maşallah araçlara bulut bende katılacaktım ama katılamadım.
-
siyah vti sanırım bulletin aracı, arabanın tamponu çok yukarda durmuyormu yaw ? çamurluğa bakılırsa araba basık ama tampondan hiç öyle görünmüyor :) etekleri sıvamış gibi :D
-
bulut vti ın hayırlı olsun kardeşim maşallah bütün araçlara...
-
güzel bi buluşmaydı. her ne kadar benim araç kirli olsada eğlenceliydi :D
-
-
Alıntı:
Malii Nickli Üyeden Alıntı
siyah vti sanırım bulletin aracı, arabanın tamponu çok yukarda durmuyormu yaw ? çamurluğa bakılırsa araba basık ama tampondan hiç öyle görünmüyor :) etekleri sıvamış gibi :D
harbıden o benım de dikkatımı çektı ? :D
-
olum baslıgı yanlıs acmısın bullet bnm araba vtı deıl ls/vtec weya babam atam yazıcaktın..:D
tumuu daı ısler cok yogun tobe ızın alıcak bı potansıel yok..:Dama su anda ewdeım ısten ayrıldım ama yenı ıs olucak ıns..:Dpara yok huzur yok..:hahaha:
cok gusel bı gundu aracımın onunu dusurmek bnde ıstıom ama araba kasadan dusuk yanı bu halde bıle tumsekler falan sıkıntı yaratıor..:(gorsel olarak bı kac bısey planlıyorum yakın zamanda paylascam ıns fotolarını..;)kazasız belasız gunler...
-
şu siyahla cinsi belli olmayan kırmızıyı dedemanda arıyolarmış...yakalayana büyük ödül var dediler
-
Alıntı:
ugurbora Nickli Üyeden Alıntı
şu siyahla cinsi belli olmayan kırmızıyı dedemanda arıyolarmış...yakalayana büyük ödül var dediler
mexica dalgası olayıuna demi kardes :D
iyi olmuş fotolar.hayırlı olsun bulut efendi ...hadi bakalım demet akalın :D
-
Alıntı:
Malii Nickli Üyeden Alıntı
99 ekinden dolayı oyle gorunuyor sanırım bide lastikler 55 yanak
-
Alıntı:
ahahahhahah :D:D:D:D:D:D
-
maşallah araçlara. hayırlı olsun bulutum. bu arada lan kemalcan kaç kilo oldun sen öle iyice şişmişin. tostları satmak yerine yiyon mu napıyon :D. acil adanaya gel ben seni zayıflatırım ogluşşş :D
-
Alıntı:
:hahaha::hahaha: top secret kanka..:D
-
Alıntı:
AstraGSI Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara. hayırlı olsun bulutum. bu arada lan kemalcan kaç kilo oldun sen öle iyice şişmişin. tostları satmak yerine yiyon mu napıyon :D. acil adanaya gel ben seni zayıflatırım ogluşşş :D
bulutta vtec aldı kılo wermeye basladı kankı bılmıom efe ne dıon bu konuda..:D:D:hahaha:
-
Alıntı:
AstraGSI Nickli Üyeden Alıntı
+1000000000 o gobek ne ole :D bosver iyi olmus yeni bi is ara bencede fena kg patlamasi yapmisin cunku :)
-
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
fotoları goremıyorum
sende bi sorun var ozaman :D
-
Maaşallah hepsine elinize sağlık çok güzel kareler :)
-
-
Maşallah güzel bir gün olmuş araçlar diri duruyor ..
-
-
lan k.can olum ne olmuş sana böle şişmişin lan şasesi yamuk as950 kamyon gibi :D
-
Alıntı:
KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı
bulutta vtec aldı kılo wermeye basladı kankı bılmıom efe ne dıon bu konuda..:D:D:hahaha:
auahuahua arabaya para harcamaktan midesine harcayamıyodur :D. gayet normal sende teg i ilk aldıgında iyi kilo vermiştin. vtec yaparken daha da vermiştin. şimdi yine kilo almışın :D
-
kanka bp yi çok seviyorum :D:D:D:D
-
hayırlı olsun bulut sende yakalandın artık bu ruzgara unutma araban vtec acıyorya cebınde acacak artık o vtec den ahaha baya bır hafıflersın :D
-
-
-
maşallah tosunum yemek yemeğe dewam diger araçlarada maşallah
-
:D:D ben baska bıseyı kastetmıstım bız butun gun calısıoz blut kankımız ftengıyle karı kız kosturuor sonra efeyle bnı arıor falan nyse bunlar derın konular..:hahaha::hahaha:yeter bncede artık kılo weremeye baslıgım bı motor acalım tegın ıslemere baslıyalım..:hahaha::hahaha:
-
burger da jumbo menuyu yıyıp gardaşşş ben doymadım ben doymadım die dolanırsan ortalıkta....
-
Kemalcan mı :) . Eğer ondan bahsediosan 3 tane büyük boy menü yiyip doymadım diyen adam o :D
-
larada kahverenginde oturuyorum bi ses geliyo ama ne oldugunu çözemedım 30 sanıye sonra siz geçtinizz integra öndeydı hehe:)