Camcar: U RS, 2 kişi
Yandaki: UR RS, 1 kişi
Araçların 2sinde de cai, egzoz ve chip var.. yazılımlar farklı..
dostça deneme örneği, denedik gördük :)
Printable View
Camcar: U RS, 2 kişi
Yandaki: UR RS, 1 kişi
Araçların 2sinde de cai, egzoz ve chip var.. yazılımlar farklı..
dostça deneme örneği, denedik gördük :)
Filtre ıslak diğer rs in :) headers yok :) utku erken basmış :) rs ler 20 lira etmez :) diğer aracın önüne boeing 747 inmiş :) oh rahatladım maşallah rs lere cok güzeller.
Nekadar güzel reklam kokmayan hareketler bunlar, Ali ye de sanada tebrikler Utku. Araçlarınızın maşallahı var.
maşallah araçlara
maasallah...
siz neden dostane roling yapıyorsunuz olmadı bak şimdi birbirinize atar gider yapmayacağınız rolinglere çıkmayın :) maşallah rs lere
maşallah ikinizede U nin speclerini tüm rs ler kullanmalı diyorum :)
Yok U RS NOS basıyor kesin. Ben kabul etmiyorum bu rollingi. Kimse kusura bakmasın.
utku bende istiyorum aynısından ikiye tek :)
Maşallah sanki ustler aynı gibi ama utkunun altlar daha derli toplu sanırım yazılımdan, her vites atısında fark acılmıs :)
Tüh kimse yemedi provokasyonu :D
Maşallah RS lerimize. Güle güle böyle zevkle deneyin her zaman.
ben saxoyla ikisinin içinden geçerim :D:D:D:D kavga olmadan olmuyor zevki çıkmıyor :)
maşallah araçlara böyle dostça denemelere bayılıyorum
Maşallah ikisinede :)
maşallah iki rs'ede seviyorum böyle denemeleri kavgasız gürültüsüz
kac kilometrede bunlar?
2 ye bir e ragmen iyi yurumussun utku...erhan a sakin sendeki chipden atma:) egzoz fln yapmak zorunda kalirim...
masallah kenk yuru sanırım senınkı he
uzun kardeşim maşallah pek bi ciğerliymiş :D alican seninkine de maşallah aynı yazılımla nası olur acaba? :)
erhan'ı chiplemezsek senin yol alacağın yok :) sen yapmaya başla bence, erhanın chip yolda :) sana da iyi bi map lazım bu arada :)
he kenks, benim araba :) şaşırdın di mi :)
yok canım ne ciğeri.. öyle kendi halinde :) maşallah hepiciğimize :)
bırdahakıne bende gelıyım :D
İzo senin arabanın tüm modlarına sponsor oluyorum :) ama satıcağın zaman ben alırım arabayı :) Akşama bi çıkalım olmazsa yarın sabahtan direk modlamaya başlarsın :p
İzetti modlicaz ya böyle binmeye nekadar dayanabilirki? :D
Dolucak dolucak sen merak etme ;)
Bakalım merak ediyorum nasıl olacak üstlerden memnunumda altlar sıkıntı baya daha iyide olrsa çok gsl olur =)
Masallah Rs genclıgıne canavarlar:)
Maşallah :) Bizim videolar yalan oldu anasını satiym:D
güzel deneme olmuş maşallah
yandan ur yi birsey yakalayıp geciyor o nedir yaw?
a3 sanırsam arkadan basanda 4 sonu tıkandık olsn o kdr:D
gider gider :D 5 uzun :D
maşşallah araçlara hepsi gerçekten güzel yürüyor allah kaza bela vermesin hiç birimize
Saolasn krdşm seninkinede maşallah iyi yürüyor hep EK EK seni geçer diolardı ona bozuk atıodum ben ama senin haberin bile yokmuş senin arabayı öne sürüolardı bana ;)