-
PixelCarTune Çalışmalarım...
-
Bildiğim kadarı ile böyle çalışmaları yayınlamak yasak, fakat emin değilim:).
-
-
çok güzeller ve yapması çok zevkli bende yapıyorum bazen. paylaşmak neden yasak acaba
-
nası yapılıyo bu,
cahilim ben bu işlere anlatsanıza :)
-
-
neden yasak acaba merak ettim...
-
Konu niye yasak merak ettim şimdi.
Ayrıca nası yapıosunuz??
-
Alıntı:
yan53 Nickli Üyeden Alıntı
neden yasak acaba merak ettim...
Alıntı:
kv661 Nickli Üyeden Alıntı
Konu niye yasak merak ettim şimdi.
Nedenini tam hatırlamıyorum, ilk üye olduğum zamanlarda Yağız´la (ZSProject) bana uyarı gelmişti.
-
Onun haricinde de uyarılarım var :cool: :D.
-
Güzel, tebrikler:icon_tup:
-
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
yasak olan ne ???
Piksel otomobil çalışması yayınlamak :).
-
Alıntı:
ZSProject Nickli Üyeden Alıntı
Piksel otomobil çalışması yayınlamak :).
Nedenini çıkaramadım şimdi. Hatırlıyor musun sen ?
-
Alıntı:
CGTY Nickli Üyeden Alıntı
Nedenini çıkaramadım şimdi. Hatırlıyor musun sen ?
Bir konuda "forumun ciddiyeti bozuluyor" gibi bir yazı hatırlıyorum.
-
adminler görmedi daha kilitlenmez şimdilik :D aracımın resimlerini yollasam banada bu tarz bi pixel car yaparmısınz acaba
-
Alıntı:
Onun haricinde de uyarılarım var :cool: :D.
ahahahah yağız :hahaha:
-
Cok güzel seyler var :)
Tek bir konu altında giderseniz kitlenmez sanmıyorum.
-
valla nesi yasak bende bilmiyorum:D
-
Ben beğendim hepsini... Tebrikler, emeğinize sağlık
-
yasak değil ise bende paylaşıyım ozaman :) çok uğraşmadığımdan biraz basitler ama :p
http://i43.tinypic.com/znaipj.jpg
http://i43.tinypic.com/aacgnp.jpg
-
Konuyu fotograflara tasıtın, baslıgı da degistirtin, hepiniz calısmalarınızı burda yayınlayın :)
-
yasak , daha önce denemiştim hatırlamıyorum ama yönetcilerden biris bana dedi ki , burası teknik bi forum, sanal çalışmalardan çok ciddi modifikasyonlar önemli, demişti :D o gün bugündür sanal çalışmalarımı olması gereken sitelerde yayınlıyorum ;)
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu fotograflara tasıtın, baslıgı da degistirtin, hepiniz calısmalarınızı burda yayınlayın :)
eğer izin varsa adminlerden biri taşırsa seviniriz pixel car yapan herkes paylaşır yaptıklarını
-
-
bencede konu taşınırsa ve tek bi başlık altında toplanırsa güzel olur ;) çalışmalarını zaten biliyorum kadir ne diyeceğimi az çok tahmin edersin :)
-
Alıntı:
Malii Nickli Üyeden Alıntı
yasak , daha önce denemiştim hatırlamıyorum ama yönetcilerden biris bana dedi ki , burası teknik bi forum, sanal çalışmalardan çok ciddi modifikasyonlar önemli, demişti :D o gün bugündür sanal çalışmalarımı olması gereken sitelerde yayınlıyorum ;)
pixelcar açılımı istiyoruz :D:hahaha:
-
benimkinide pixellermisiniz :)
-
güzel güzel bitane Bitane Şahin beyaz :D bitanede FN2 istiyoruz
mümkünse kitlenmesin
-
yapanların ellerine sağlık cok guzel calismalar..
-
Alıntı:
VTec_king Nickli Üyeden Alıntı
benimkinide pixellermisiniz :)
yaparız Egemen, yandan bi profil yolla bana, bakiim ;)
-
Beklerseniz akşam yapabilirim beyaz CTR :).
-
Alıntı:
Beklerseniz akşam yapabilirim beyaz CTR :).
pixelden sorumlu devlet bakanı iş başında :D
EDİT: e konu bi yere taşınsın artık :)
-
Çalışmalar gerçekten çok güzel ;)
Mümkün ise eğer bende Nissan Bluebird SSS istiyorum :)
-
Güzel çalışmalar eline sağlık ;)
-
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun,yasak olması bence kötü olmuş çünkü sonuçta insanın imaknı yoksa bile içindeki projeyi bi şekilde bi taslağa dökebiliyor bu şekilde.Ufacıkda olsa bununla ilgili bir bölüm faydalı olucağına inanıyorum.Araç isteklerini yapabildiğim kadarını yapabilirim hatta elimde eski bi çalışmam olan FN2 projeside vardı.Yardım isteyen olursada bu konu ile ilgili arkadaşlarımın ve benim bazı derslerimizin olduğu adresler filan verebilirim veya anlatabilirim msn üzerinden ama ADMİNLERDEN İSTEYEN HERKEZ ADINA BU KONU İLE İLGİLİ UFACIKDA OLSA BİR BÖLÜM İSTİYORUM. :(
Blueprint konusuna gelince blue print yapamıyorum TR de yapan biriside tanımıyorum ama pixel olarak istediğiniz şekilde yapabilirim.
Buyrun buda eski FN2 Projem:
http://pixelcartr.com/ss/resimler/01...780b0d1981.png
-
hepside birbirinden güzel elinize sağlık. bi CTR de ben isterim hııı :)
-
ek4 siyah hb 99 vtec isteriiiizzz :D
-
Alıntı:
By_KA Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun,yasak olması bence kötü olmuş çünkü sonuçta insanın imaknı yoksa bile içindeki projeyi bi şekilde bi taslağa dökebiliyor bu şekilde.Ufacıkda olsa bununla ilgili bir bölüm faydalı olucağına inanıyorum.Araç isteklerini yapabildiğim kadarını yapabilirim hatta elimde eski bi çalışmam olan FN2 projeside vardı.Yardım isteyen olursada bu konu ile ilgili arkadaşlarımın ve benim bazı derslerimizin olduğu adresler filan verebilirim veya anlatabilirim msn üzerinden ama ADMİNLERDEN İSTEYEN HERKEZ ADINA BU KONU İLE İLGİLİ UFACIKDA OLSA BİR BÖLÜM İSTİYORUM. :(
Blueprint konusuna gelince blue print yapamıyorum TR de yapan biriside tanımıyorum ama pixel olarak istediğiniz şekilde yapabilirim.
Buyrun buda eski FN2 Projem:
http://pixelcartr.com/ss/resimler/01...780b0d1981.png
blueprint'te ne varki kadir ?
-
Alıntı:
dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı
blueprint'te ne varki kadir ?
Kolay brush ile yapılabilir ama oran olayı var ben onu yapıcağımı hiç sanmıyotum. :D