ya ne brush'ı şu tool'a uyuz olmaya başladımline tool yeter sadece oran olarakta belli bi scale yok ön arka yan oranları uyumlu olsun ve gerçeğine göre boyutlandırıp şekillendirirsin,eskiden Samsung 280 LC2 excavator dozerinin blueprintini yapmıştım,ben sanmam senin blueprint yapamayacağını
![]()
çalışmalar cok güzel gerçekten ellerinize emeğinize sağlık...su benim imzadakindede orjinal GTİ jantı olsa cok memnun olacam ama![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bir cok kısı yazmıs nasıl yapabılırız dıe ama kımse bı cvb vermemıs aynı soruyu soruyorum yardım edersenız sevınırım nasıl yapıcaz bu ısı.bu arada ellerıne saglık guzel calısmalar
hiç bilmiyorsan önce bir araç bulur base ini çalarsın snrda photoshopta yada paintte işlemeye başlarsın bn paint kullanıyordum teker teker her pixelini boyaman gerekiyor tampon vs gerekli gölgelendirmeler veerrildiğinde gerçeğe yakın oluyor.
kısacası bı pixel car alırsın.on tamponunu sılersın once tampon tasarımını yaparsın snr baslarsın boyamaya ıgne ıplık gıbı ıslersın ardından yanına gecer orayıda onle baglantı kurarak ıslersın ardından arka tampon sılersın modlarsın boyarsın bu kadar basit ama renk ton cok onemlı bırazcık beceri ister.
yapmayı ögrenmek isteyen arkadaşlar 2 şekilde yapabilirsiniz paint te veya photoshopta yapılıyor fakat ben paint te yapmayı tercih ediyorum öncelikle internetten baseleri bulcaksınız http://database.mangacars.fr/ bu sitede bulabilirsiniz scaled ve kuru olarak versiyonlari var kurular daha küçük scaledler daha iyi bence. indirdiğiniz baseleri pc ye indirip paintte açarsanız büyüteçle büyütünce pixel pixel olcak gerisi hayal gücünüze kalmış fakat internette hazır olarak parcalar bulmak mümkün egzoz tampon vs vs
ayrıca blueprintten base yaratmak çok zor bir keresinde x6 yapıyım dedim kafayı yiyordum
pixel arabalar icin arka plan yapanlarda var gayet hoş oluyor onlari yapmak biraz daha kolay. Ayrica youtubeye pixel car yazarsanız bi sürü video bulabilirsiniz nasıl yapıldığı ile ilgili ben coğu şeyi videolardan öğrendim
anca bu kadar yaptım sonra uğraşmadım
paint te yapıcaklar için boya değişimi icin yapmak istenen rengin en koyu tonundan açığına doğru tablosunu yapmalısınız. sonra paintte renk seç ile base üzerinden bir ton şeçilir daha sonra o tona karşılık gelen tonu oluşturduğunuz tablodan yine renk seç ile ama bu sefer sağ fare ile secin.Daha sonra silgiyi acın. Sag fareyi tıklayıp aracın üzerinde gezdirirseniz arabanın üzerinde ilk seçmiş olduğunuz tonların hepsi aracı döndürmek istediğiniz tona döner aracın üzerindeki her nokta için aynı işlemi yapınca komple istediğiniz renge döndürebilirsiniz aracı
Arkadaşlar yapmak isteyenler yada bilgi sahaibi olmak isteyenler benimle irtibata geçebilir pm den demiştim ordan derslerin,parçaların ve örnek araçların olduğu link verebilirim.Pixele gelince rdmmm senin baya yeteneğin varmış X6 base ından anladım bence iyice geliştir.Orjinal Stock araçlarıda yani Base ları rdmmm arkadaşında dediği gibi database.mangacars.fr adresinden alabilirsiniz.Sitede pek çok araçda credit yok kısacası benim araçlar dışında.Credit araçların orjinal hallerinin ve kullandığınız başka kişiye ait parçaların sahiplerinin ismidir.Jant:A Kişi Base:B kişisi diye verilir benim araçlarında etrafındaki yazılarda görüldüğü gibi.Yapmak isteyenler içinde Paint veya Photoshopta Kalem kullanmalarını tavsiye ederim.Orda aracın üstündeki renkleri veya çoğu aracın Base nın köşesinde bulunan Shade adı verdiğimiz renk cetvellerini kullanarak kalem yolu ile çizebilirsiniz.Kısaca bu kadarını anlattım eğer açık site linkleri serbest ise linki burdanda verebilirim.
Bunlarda benim calısmalarım
Sırası yoktur (: Bulabildiklerimi koyuyorum.
[/quote]
[/b][/center][/quote]
Buda Resimdir arkadaslar. yüklemede bi problem olduda. drek linkten bakabilirsiniz
http://img206.imageshack.us/img206/1...weqweqwfe7.png
![]()
Aman benim GTR de var arada karışmasın.![]()
Zamanında cok aradım, germanstyle punto olsun diye ama orjinal punto bile dogrudüzgün yoktu, olan da tek kapılıydı
Bulunsa bi punto bi stilo aynı karede isterdim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)