Orjinal amartisörden araç düşürme nasıl oluyor birkaç araçta gördüm nasıl yapılıyor bu ?:soru:
Printable View
Orjinal amartisörden araç düşürme nasıl oluyor birkaç araçta gördüm nasıl yapılıyor bu ?:soru:
Mili kısaltılıyor o şekilde düşüyor. 15 gün sonra bende bu işlemi yapıcam amortisörlerim patlak zaten :)
Amortisörün Açılıyor Komple.
Kovanınından ve Millerinden Kısaltılıyor Orantılı Olarak.
Yağı Koyulup Kapatılıyor.
Birazda Gaz Basılıyor, Normaline Nazaran Biraz Daha Sert Olsun Diye.
Mis Gibi Kullanıyorsun Sonra.
hem yağ hem gaz nasıl oluyor amortisörde ?
peki bir problem yaratıyormu?
Hmm aracın yol tutusuna fln etki etmiyor ozaman virajlara amartisörden düşrmeden önceki halim gibi girebilecekmiyim mesela ?
bu işin maliyeti nedir?
dün yay kestik:S konuyu şimdi görüyorum..
Ya bende kestirdim , sol sağ tarafa göre 1.5cm yüksek kaldı normalmidir bu.
Amortisörcü normal diye tutturdu
Parasıylada iş yapmaya yanaşmıyo herifler,nasıl iş anlamadım
Şu amortisörleri gereksiz uzun yapıyorlar zaten...
Genel bir bilgi geçeyim...
Amortisörden kısaltma işi amaortisör milinin üst kısımdan istenilen miktarda kısaltılıp yeniden diş açılması ile yapılır.Hem kovan hem mil kısaltması ultra kısaltma işlerinde yani tabiri caizse 1 1.5 bakla yay takılacağı zaman uygulanır.
Sertleştirme ise ayrı bir olay.Amortisör kovanı içinde 4 adet(genelde standart amortisörde) yağ kanalı bulunur.Sertleştirme işi bu yağ kanallarından bir yada bir kaçı kapatılarak yapılır.2 kanal kapatılırsa %50 sertleştirme dediğimiz olay olur.4 kanaldan geçecek olan yağ sadece 2 kanaldan geçtiğinden amortisör içi basınç artar dolayısıyla amortisör sertleşir mil içeri doğru daha sert girer.Ancak milin amortisör içinden çıkışı gene aynı sertliktedir.
Bu işlemle milin hareketlerinde iniş sertleşir çıkış aynı kalır.Eğer amortisör kapatıldıktan sonra mil contasının kenarına iğne(serum iğnesi) sokulup kompresör ile hava basılırsa (ki böyle bir icad biz Türklere ait sanırım :) gaz+yağ tipi amortisör hazırda sanmam olsuın ) inişi yağ kanalını kapatılmasıyla sertleşen amortisörün çıkışıda bu şekilde sertleşir.Belli bir kıvamdan sonra go-cart arabası kıvamı yakalanır.Gaz olayı iyi ayarlanmazsa araçta atlama zıplama adeta yerden kesilme sorunları görülebilir.
Amortisörden Düşürür Birazda sertleştirirseniz Şayet, Virajlara Eski Halinden Daha Güvenli Bir Şekilde girersiniz.
Fakat Konfordan Biraz Ödün Vermek Zorunda Kalırsınız.
Normal Değil Özgür.
Genelde O muhabbeti Şöyle Yaparlar ;
Sol Taraf Biraz Daha Yüksek Kalır, Sen Binince Tam Dengeler. :D
Halbuki Üşengeçlikten Başka Bişey Değil.
Bende Git Amortisörcüne Adam Gibi Ayarlasın.
Ya Yay Tam Oturmadı Yerine, Yada Dengesiz Kesti Yaylarını.
Bakalım gidicem ctesi günü , benden önce bi r9 daha yapmış onun sahibini tanıyorum beraber gidicez.
Güven yapmaz öyle şeyler yaw :D Benim bir coil sesim için kaç kere söküp takmıştı :) Gerçi seninki zormuş galiba abi ön takımı indiriyormuş.
Açıkcası coil yaptırdım bir kez basım ilk oynamadım sonra ondan amortisör ve kesik yay yapıcam bende. Kullanan çok arkadaşım var bir sıkıntısı yok bence.
Bu yay kesen arkadaşlar araçlarını yavaş mı kullanıyorlar acaba ?
Amortisör mili kısaltılıp sertleşirse fiyatına göre oldukça tatminkar perf. sunuyor
Ön takım niye insin söksün baksın işte kestiği yaya , işine gelmiyor onun uğraşmak.
Valla aracım için yay olmadığından zamanında üretilen eafylerden bulmakta imkansız gibi olduğundan kestirdim yayları,sertleştirdim amortisörleri.
Öncesiyle şimdi ki arasında hiçbir fark yok ne sekme ne başka birşey , sadece çok az daha sert oldu ki zaten orjde rahatsız bir araba r9 sende biliyosun
Abi ben ramo abiyle konuştum jazzdan biliyorum iki vida ile amortisörü söküyordu. Mesela puglardada öyleymiş sökmesi zormuş. Söküp takmak ondan zor gelebilir ama parasıyla değil mi diyorsun sende haklısın :)
Vallahi o gün zırt diye 2dakkada söktü amortisörü , pek bir zorluğunu görmedim.
Ya benim derdim düzelip düzelmemesi değil , adama böyle böyle diyosun imkanı yok olmaz düzelmez diyor.Gel bakalım halletmeye çalışırız yok,ne desem yok o olmaz imkansız diyo adam ya:D yaptı işini aldı parasını tanımıyor şimdi.
peki önerilcek yerler ve fiyat hakkında bilgi verebilicek varmı
Ben bu işlerde her zaman Nizamettin abi derim. Maslak Nam yani.Fiyat değişken kaç amortisör yaya işlem yapılacağına bağlı
Güven 4yay kesme-sertleştirme 250tl,sadece kesme 80tl demişti..
Hala şu işleri yaptırdıktan sonra yol tutuşu değişmiyor virajlarda güvenli diyorsunuz ya aklım almıyor.
İnsanların sebebi olmayın yaptıracağınız işlemler ölümcül sonuçlar doğurabilir yüksek hızlarda ve yol tutmada eskisi gibi olmayacaktır. Sadece görsel olarak arabanız güzelleşicetir ama eskisinden daha iyi yol tutmayacaktır ve TEHLİKELİDİR !!!!
Orası öyle samsa , yay kestirdim ama eskiden gittiğim gibi gitmiyorum kestirdikten sonra , ne olur ne olmaz :D
Valla ister inan ister inanma onur =)
golf mk 1 mil 3 cm kısaldı %50 sertleştirdim,civic vti 5 cm mil kısaldı %50 sertleştirildi,
civic si mil 8 cm kısaltıldı ve %70 sertleştirdim.. sertleştirmeden önce araba bi sağa bi sola hop bidi hop pidi oynuyosun şimdi hiç olmassa yolda adam gibi seke selke gidio.. bence faydası var ben yaptıralı baya oldu ve hala patlamadı....bana rnz yi kullanmıyosun ondan patşlamıo dediler peki gollf nolcak dag bayır gezioz o nie hala patlamadı....bi kötü yanı var mil kısaltmanın geri dönüşün olmuo:D
ben ikitelli güvene yaptırdım süper memnunum :)