-
şahin turbo megasquirt + launch :)
-
çok iyi be. yürür videosunu bekliyoruz mengü eline sağlık süper olmuş
-
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
çok iyi be. yürür videosunu bekliyoruz mengü eline sağlık süper olmuş
hangi ara gördünde msj attın yaww :D sağolasın kanka seninki daha güzel olcak inş. yürür videosu haftaya gelicek bi son ayarlama daha yapıcam ondan sonra
-
maşallah :D
şayincilere güzel ilham olur bu :D
-
-
valla süper olmuş ellerine sağlık Mengü :D
-
helal olsun elinize saglık =)
-
-
son videoda 8.saniyede gazlarken patlatma yaptı galiba neden?
-
mengü abi valla maşallah diyim ankaradaki ms li arabalar snn sayende artıyor:)
launch controlde inginition retard dimi kaç derece retard verdin
-
-
teşekkürler sarkadaşlar
launch yaptığımızdan patlama yapıyo normal bişi 8 derece verdim
-
hey maşallah kanka ben ellerine sağlık çiçek gibi olmuş kaputun içide bunda lpg de varmıydı kanka varsa o nasıl olacak :D
-
-
lpg wardı kanka eski sistem söktük attık sıralı olcak muhtemelen
-
bu araç daha önce yapılmıstı konusuda vardı tekrardan mı eL attınız
-
Alıntı:
boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı
lpg wardı kanka eski sistem söktük attık sıralı olcak muhtemelen
heh işte bunu merakla bekliyorum kanka :D epeyce bir süredir ciddi ciddi düşündüğüm günlük kullanmak için lpg li turbolu bi şahin yapmak istiyordum :D hatta şahin hazır ms zaten var bide lpg ve ayar kısmını halledin bende arkadan geleyim :D
-
daha önceden herhangi bi ms yada başka bi standalone uygulaması yapılmamıştı tipo 1.6 mpi ın tesisatını takıcaklardı üzerine komple olarak sonradan vaz geçtiler ms yaptık
-
-
bu araba tork garaj hakan abinin arabası deilmiydi..
-
Mengücüm Eline Saglık :)
Ver boostu :)))))))))))))
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
burada karbüratör varmış araçta :D
bu emme manifoldu hangi arabanın birde silindir kapağı
-
araç kaynakçı tarık ustanın abisi ismail abinin arabası belki daha önce hakan ustada olabilir net bilmiyorum
kapağı orjinal die biliyorum kanka ama emme manifoldu tipo mpi ın manifoldu gaz kelebeği için felan kestik biçtik biraz başka bişi yok direk oturuyo altdan egzantrikli olanlara belki olmaya bilir ama üstden egzantrikli olanlara oluyo die biliyorum
ikinci olarak bitanede doğan geliyo oda bitmek üzere :D onunda resimlerini koyarım
-
şahin turbo furyası reloded :D
-
oh miss birde 1,6 olsaydı
-
üst kapak 1.6 alttarafı 1.4 :D
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
burada karbüratör varmış araçta :D
bu emme manifoldu hangi arabanın birde silindir kapağı
abicim o resımde araba tek nokta enjektorlu orjınal fabrika çıkışlı (1.4 i.e ) tek nokta oldugu için fazla werim alamıyorduk bizde tipo m.p.i ın emme manfoldunu taktık birebir orjınal oluyo hiç bir işlem görmeden .. üst kapağıda orjınal şahin silindir kapağı ...
-
hobaa bende hafta sonları binmek için uno hazırlıodum kendime 1.4 enjeksyonlu okadar yüksek derece egzantirik ve subab almıştım muzaffer abiden yaplırmı bu şimdi :s
mengü abi bu geçen sormuştuk olurmu diye sende bize anlatmıştın herhalde bu o proje
-
Mengü hocam eline sağlık. Bende akşamları canım sıkıldıkça harness'i yapmaya başlayacağım, sana sorum şu olacak, harness de kullandığın sensör soketlerini ikinci el , kullanılmış mı aldın , yoksa sıfır bulabiliyor musun?
-
Alıntı:
cgr328 Nickli Üyeden Alıntı
abicim o resımde araba tek nokta enjektorlu orjınal fabrika çıkışlı (1.4 i.e ) tek nokta oldugu için fazla werim alamıyorduk bizde tipo m.p.i ın emme manfoldunu taktık birebir orjınal oluyo hiç bir işlem görmeden .. üst kapağıda orjınal şahin silindir kapağı ...
sağolasın gülüm benim bilgileri için :icon_tup: güle güle kullanın
-
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız video isteriz ama :D:D:D
-
şahin ilanlarına uno ilanlarına baktım yaa :D maşallah :)
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
sağolasın gülüm benim bilgileri için :icon_tup: güle güle kullanın
rica ederim abicim her zaman :D
-
mengüüüüü:):) Kankaya alıştırdılar valla mengü demeye:) Kankam süpersinnnn tek kelime ile....
-
çok teşekkürler arkadaşlar yorum yapan arkadaşların eline sağlık
kullandığım soketlerin hepsini ikinci el kullanıyorum genelde araba üzerinden çıkan soketleri kullanıyorum 2 - 3 pinli soketler çok kolay sıkıntı olmuyo ama 4 pinli soketler ve üzeri pinliler resmen işgence
-
-
helal olsun... çok temiz duruyor
maşşallah
-
Şayinde artık bir beyne kavuştu :D
-
eet şaHin de artık beyinli