106 SPEC : FİLTRE ORJN KAT ÜZERİNDE RC SPEC: FİLTRE DÜZ BORU ORJN SUSTURUCU http://www.streetfire.net/video/ee-1...rc_2000546.htm
Printable View
106 SPEC : FİLTRE ORJN KAT ÜZERİNDE RC SPEC: FİLTRE DÜZ BORU ORJN SUSTURUCU http://www.streetfire.net/video/ee-1...rc_2000546.htm
ya 106 çok iyi yürümüş ya da rc çok yavaş. hangisi acep.
balıkesırden alınan RC sanırım bu 10 plakalı deılmı? ordunun arabası erdınc mıydı ole bısıydı sahıbının adı
kardeş çok pardon ya walla. harbiden maşşallah ikisine de.
ama rc le öle yürümen çok şaşırtıcı. tekrar maşşallah.
bu deneme nezaman oldu
rc nin böyle berbat gitmesi imkansız....bi sorun olabilir rc de.
yeni almış belki sürememiştr rc ci. ama 106 iyi yürümüş bnce. ne kadar yürümeyecek ki rc. 106 sağlıklı belli. maşşallah demekten başka bişi denemez.:icon_tup:
106 yarışı önde bitirmiş tebrikler. RC sahibine VVT selenoidini değiştirmesini söyleyin arıza lambası yanmasa bile. :)
106 ii gitmiş rc de var bişeyler gerçekten
maşALLAH araçlara.ama 106 gercekten sağlıklı ALLAH nazardan saklasın nazar cok oluyo araçlara...
maşallah eray trb a gelecektin deneme yapacaktık:) ama ben sattım arabayı alan arkadaşta arabayı tesisat yuvası haline getirdi:) ama yinede denk gelirsek deneriz:)kardeşim ama bu videoda rc gerçekten yürümüyor 2 .vites hafiflikten dolayı sen öne doğru fırlasanda 3 ün sonuna doğru geçmesi lazım ama bilemiyorum yinede aracına maşallah allah nazardan saklasın...
Aracın eski sahibiyiz 106 nın lakin kafama birşey takıldı 206 da sorun var deniyor bu videoda net beli değil ama diğer videoları eklerse daha net çıkar ortaya rc de sorun yok maşallah adamın arabasına 106 olması gerekenden fazla yürüyor burda denedigimiz hiç bir stock 106 ya geçilmedi mami makinen aracı tanır bilir sormak isterseniz sorabilirsiniz arabada ince conta var dediler program var dediler crm performans suat ustaya götürdük aracı onun söyledigi kelime aynen şu oldu bu makinada hiçbirşey yok kardeşim dedi.
Aracın eski sahibi hakan onu geçemedigimiz için satmıştım arabayı :D:D
Ben mekanikden çok anlamam ama 2 de 4 de iyi sıkarım :)
Videoda farkındaysanız ibo diyorki kornaya o bastı o şekilde bile geçilmedigini gördük 106 nın.
Deneyenlerin ayagına sağlık maşallah araçlara ...
Maşallah iki aracada bide ben denemek isterdim 106 ile :D
inşallah bi gün yolumuz düşerde hem tanışırız hem deneriz merak ettim arabayı valla tekrar maşallah
Maşallah UM yapmış yapacagınıı yinee ;) helal olsun...
sağlıklı RCye, filtreli egzozlu 106 rakip olamaz
pt52li,pistonlu, chipli, kısalı vsli 106yı ;filtre egzoz chipli RC geçer