-
01 GK 630 Adana Rover 220 tuRbo
-
maşallah kardeşim çok diri :D
-
masallah kazasiz belasiz:icon_tup:
-
Alıntı:
streetrunner38 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim çok diri :D
sagol dostum 7/24 hazırız artık :D
-
Alıntı:
akbaba78 Nickli Üyeden Alıntı
masallah kazasiz belasiz:icon_tup:
tşk hepimize inş :)
-
Kazasız belasız maşallah :)
-
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız maşallah :)
tşk dostum daha iyileri sizlerede inş
-
Maşallah :) Allah kaza bela göstermesin :)
Bir de , 2.0 Turbo mu araç ?
-
Alıntı:
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah :) Allah kaza bela göstermesin :)
Bir de , 2.0 Turbo mu araç ?
evet aynen öyle dostum :icon_tup:
-
Alıntı:
PriSOneR Nickli Üyeden Alıntı
evet aynen öyle dostum :icon_tup:
Teşekkürler :) Tekrardan maşallah ;)
-
Alıntı:
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler :) Tekrardan maşallah ;)
tşk dostum hepimize kazasız belasız inş
-
maşALLAH cok güzel aracınız ALLAH nazardan saklasın neler var su an..tahmini kaç hp lerde??
-
arac ıstanbuldan gıtme sanırım sonol'un aracı dimi ?
maasallah guzel arac
-
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
maşALLAH cok güzel aracınız ALLAH nazardan saklasın neler var su an..tahmini kaç hp lerde??
aracım şuan rodajda olduğu için 0.7 yürüyorum üzerinde 252 derece egzantirk var motor içi değişmeyen ciddi anlamda blok kaldı :D rodajdan sonra 1.2 barlarda sorunsuz yürüyecek şekilde projelendirildi aracım. dyno olmadığı için burada net birşey söyleyemem ama tahminimce 1.2 barda 350-370 arası verebilir bence.
-
Alıntı:
ceco Nickli Üyeden Alıntı
arac ıstanbuldan gıtme sanırım sonol'un aracı dimi ?
maasallah guzel arac
evet sonol keltoşunun aracıydı :D tşk ederim
-
allah kaza bela vermesın güle güle bin...
-
Alıntı:
ceco Nickli Üyeden Alıntı
allah kaza bela vermesın güle güle bin...
tşk ederim hepimiz kazasız belasız cezasız inş :D
-
maşallah, allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor.
bunlara neden tomcat deniyor?
-
masallahh allah kaza kaza bela vermesın :)
-
Alıntı:
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı
maşallah, allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor.
tomcat bunların kasa kodumu? neden tomcat deniyor :D
valla bende senin gibi düşünüyordum neden tomcat diyorlar buna diye aylar önce aldığımda stok motor hali ile 3ncü viteste yolda lastikler asvaltı tırmalayınca birde şerit şerit gezince dedim doğru bir terim kullanmışlar bu araca şimdi nasıl süreceğiz bakalım hayırlısı :D
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallahh allah kaza kaza bela vermesın :)
tşk cümlemize :icon_tup:
-
güzel araç.menderesede geldiğinde incelemiştik.çok diri duruyor.biraz daha çatara çutara etmesi lazım ama:D allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
mixercempl Nickli Üyeden Alıntı
güzel araç.menderesede geldiğinde incelemiştik.çok diri duruyor.biraz daha çatara çutara etmesi lazım ama:D allah kaza bela vermesin.
Menderes blv geldiğimde aracımın performansını görmek istemiştim yani 200/200 aynı güçlerde araç type-r ile denemeyi düşünmüştük kısmet olmayıp deneyememiştik ozamanlarda aracımda ufak tefek sıkıntılar var oldugunu düşünüyordum fakat sıkıntılar düşündüğümüzdende büyükmüş :D rodajdan sonra apaçi moddayım merak etmeyin :D
-
Alıntı:
PriSOneR Nickli Üyeden Alıntı
Menderes blv geldiğimde aracımın performansını görmek istemiştim yani 200/200 aynı güçlerde araç type-r ile denemeyi düşünmüştük kısmet olmayıp deneyememiştik ozamanlarda aracımda ufak tefek sıkıntılar var oldugunu düşünüyordum fakat sıkıntılar düşündüğümüzdende büyükmüş :D rodajdan sonra apaçi moddayım merak etmeyin :D
ahuahuauha gel bekleriz.biz hep ordayız.hem deneyecek güzel rekabet edecek araçlarda bulunur.rover ile güzel aksiyonlar olur ya:D
-
bu saatten sonra beni ferro keser :D :D :D
-
çok güzel duruyo maaşallah ,,,kırmızısı gerçekten güzel,,,,,benimde zamanında almayı düşündüğüm arabalardan biriydi,,,,,güzel günlerde kullanın ...................
-
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel duruyo maaşallah ,,,kırmızısı gerçekten güzel,,,,,benimde zamanında almayı düşündüğüm arabalardan biriydi,,,,,güzel günlerde kullanın ...................
tşk hepimiz iyi günlerde kullanırız inş :)
-
Ne hedeflediniz ne aldınız güç olarak ?
-
Biliyosun adana da dyno yok malesef aslında belirli bir hedefim yoktu aracımı aldığımda aracım şuan rahatlıkla 1.5 bar larda yürüyebilir ama ben 1.2 lerde kullanacagım hatta bu 1.0bar bile olabilirrodaj sonrası oda tahminimce 350-370 arası hp verir diye düşünüyorum 1,2bar'da
-
Anladım.. Denemek istersen rakip çok ;)
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
Anladım.. Denemek istersen rakip çok ;)
mesela ne ile deniyeceğiz ?
-
Kazasız belasız çok güzel duruyor
-
Alıntı:
Bluttbeton Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız çok güzel duruyor
tşk ederim hepimize inş kazasız belasız cezasız sürüşler.
-
hayırlı olsun güzel araba hep söylerim en uzun süre ve enc ok zevk alarak kullandığım arabaydı 220 turbo bizim sonolun arabasıydı ondan önceki sahibide tanıdıktı ama unuttum ismini. Memleketime gitmiş sonunda ne güzel benim tomcat adana toprağını görememişti suyunu içmemişti :)
-
Alıntı:
bahadırtelli Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun güzel araba hep söylerim en uzun süre ve enc ok zevk alarak kullandığım arabaydı 220 turbo bizim sonolun arabasıydı ondan önceki sahibide tanıdıktı ama unuttum ismini. Memleketime gitmiş sonunda ne güzel benim tomcat adana toprağını görememişti suyunu içmemişti :)
oooooo benzinini bile içiyor :D
-
specler ne arabada bu arada
-
Allah kaza bela vermesin yapılan işlemler nelerdir araçta
-
252 Derece ekzantrik
AE Subap seti
AE Subap lastikleri
Kapak işlemi
AE piston kol takımı Comp. Ratio: 8.0:1
Perfect Circle rings USA.
Goetze Gömlek 84.44
AE Krank
AE kol yataklar
AE ana yataklar
AE Subap lastikleri
AE Subap seti
oem yağ pompası
AP yarı bronz debraj seti
TDO5 Turbo
5.5L intercoler
3 kanallı su radyatörü
Komple eksoz sistemi
Monza son susturucu
Monza blowoff
HKS turbo timer
HKS Boost gouge
walbro benzin pompası
Kısa şanzuman
Kilitli std
Aklıma gelmeyenler olabilir Rodajdan sonra enjektör ve beyin işine başlıcaz artık yada 1.0 barda chip ilede binebilirim. hazırlıksız olunca bazı işler sarsıyor istemeden bütçeyi :D
-
maşallah kazasız belasız :)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız :)
tşk ederim hepimize kazasız belasız inş :icon_tup: